Gemix 2

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Spilleregler

Gemix 2 er en videospillemaskine med 7x7 kaskader.

Der gives gevinst ved 5 eller flere matchende symboler i klynger. Disse fjernes, og nye symboler udfylder gitteret. Kaskaderne fortsætter, indtil der ikke opnås flere gevinster.

Alle gevinster under en spilrunde bidrager til at øge CRYSTAL CHARGE-måleren. Når den første halvdel af CRYSTAL CHARGE-måleren er fuldt opladet af 25 vindersymboler, og der ikke er flere kaskader, aktiveres CRYSTAL CHARGE-effekten, der udløser en af følgende effekter:

• CHAIN LIGHTNING: To hjørnesymboler skyder med en elektrisk lysbue, der rammer symboler. De ramte symboler omdannes til ét af hjørnesymbolerne.

• LIGHT BEAM: Lysstråler skydes lodret og vandret ud fra et symbol i gitteret. Alle symboler i den ramte kolonne og række omdannes til andre symboler.

• CRYSTAL WARP: Et symbol udvælges. Det valgte symbol og alle matchende symboler omdannes til andre symboler.

• NOVA BLAST: Et symbol udvælges og eksploderer. Tilstødende symboler fjernes fra gitteret i en eksplosion med 7 symboler i diameter og efterlader en klynge af kernesymboler. Denne kerne består af det samme symbol.

Spillet fortsætter som normalt efter effekten, så CRYSTAL CHARGE-måleren kan oplades, få flere effekter og muligvis skabe yderligere gevinster!

Saml 50 vindende symboler for at lave en SUPER CHARGE på CRYSTAL CHARGE-måleren og aktivere alle fire CRYSTAL CHARGE-effekter samtidigt plus en multiplikator på X2. Genudløses med hver yderligere 50 vindende symboler indsamlet, hvilket får MULTIPLIER til at øges med X2 op til et maksimum på X20.

Hver af Gemix 2's 4 verdener har 2 mønstre, som du skal gennemføre ved at vinde på de angivne gitterpositioner. Gennemfør hver verdens mønstre for at komme videre til den næste verden.

Hver gang du gennemfører en verden, har du muligheden for at spille PICK A POCKET-spillet, hvor du kan vinde den aktuelle verdensbonus. Verdensbonussen øges med enhver gevinst i en spillerunde.

Hver verden har en vogter. Der kan vises op til 4 forskellige vogtere under spillet, som hver har et unikt WILD-symbol. Verdenens vogter vil være den første til at dukke op. Disse WILD-symboler kan erstatte ethvert hjulsymbol for at hjælpe med at skabe vinderkombinationer. Disse jokersymboler fjernes, hvis de er en del af en vinderkombination. WILDS bliver til Minearbejder-WILDS, hvis CRYSTAL CHARGE udløses under spilrunden.

• Himmelridderens verden: Der kan vises op til 2 2x2 MEGA WILDS på gitteret, der opfører sig som om de var enkelte symboler med en X1 MULTIPLIER. Hvis 2 MEGA WILDS er en del af den samme vinderkombination, erstatter begge et enkelt symbol, og kun én MULTIPLIER føjes til gevinsten.

• Minearbejderens verden: WILD-symboler falder ned fra toppen og lander på forskellige positioner på gitteret og erstatter de almindelige symboler. Der kan vises op til 10 WILD-symboler. Disse WILD-symboler fjernes, hvis de er en del af en vindende kombination.

• Prinsessens verden: Et kantsymbol vælges som udgangspunkt. Symbolet bliver til et WILD-symbol. WILD-symbolet spredes derefter til tilstødende symboler, indtil det når et af gitterets kantsymboler. Disse WILD-symboler fjernes, hvis de er en del af en vindende kombination.

• Troldmandens verden: Der kan vises op til 5 STICKY WILDS i forskellige positioner på gitteret. STICKY WILD-symbolerne falder ikke ned, når symboler nedenunder fjernes, og de fjernes heller ikke, når de er en del af en vindende kombination. STICKY WILDS bliver i én spilrunde, eller indtil CRYSTAL CHARGE udløses.

Kun den højeste multiplikator bruges til hver gevinstklynge.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Rtp:96.26%

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 07-07-2021