Faces of Freya

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 90 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

The Faces of Freya er en videospillemaskine med 5 hjul og 20 gevinstlinjer.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%.

3 SCATTERS på hjulene udløser tilfældigt SPINS OF SORCERY, LOVE eller WAR med 6 indledende FREE SPINS. FREE SPINS spiller med en enkelt funktion tilføjet, mens hver SCATTER tilføjer +1 FREE SPIN til det samlede antal. SPIN OF SORCERY, LOVE eller WAR kan udløses, hvis der kun forekommer 2 SCATTERS.

SORCERY vælger tilfældigt et Skjold og økse, Vindsvin, Store katte eller Torque-symbol og opgraderer symbolerne med lavere værdi fra Skjold og økse, Vindsvin eller Store katte til det valgte. LOVE tilføjer 2, 3, 4 eller 5 WILDS tilfældigt til gitteret. 1 pr. hjul. WAR anvender x2, x3, x5, x10, x20 multiplikatorer til alle gevinster. Vælges helt tilfældigt.

4 eller 5 SCATTERS på hjulet udløser FOLKVANG, som er den ultimative FREE SPINS-funktion med 4 forskellige niveauer. SORCERY, LOVE, WAR og FINALE kommer i en fast rækkefølge, den ene efter den anden, med i alt 18 eller 19 FREE SPINS. Rejsen gennem SORCERY, LOVE og WAR overføres til den store finale i FOLKVANG. SORCERY, LOVE og WAR tildeler 5 FREE SPINS hver, og FINALE tildeler 3 eller 4 mere. 4 SCATTERS = 3 FREE SPINS, 5 SCATTERS = 4 FREE SPINS.

SORCERY er det første niveau i FOLKVANG. Shield and Axe-symboler opgraderes til Wild Boar-symboler i starten. Flere symboler opgraderes med SCATTERS. 3 SCATTERS udvider opgraderingen til Wild Boars. 5 SCATTERS udvider opgraderingen til Large Cats-symboler.

LOVE er det andet niveau i FOLKVANG. Antallet af tilfældigt tilføjede WILDS starter med 2 og bygges gradvist op til 5. Antallet af WILDS opgraderes med SCATTERS. 3 SCATTERS hæver den til 3. 5 SCATTERS hæver den til 4. 7 SCATTERS hæver den til 5.

WAR er det tredje niveau i FOLKVANG. Gevinstmultiplikator starter med x2 og bygges op til x20. Gevinstmultiplikatoren opgraderes med SCATTERS. 3 SCATTERS opgraderer den til x3. 5 SCATTERS opgraderer den til x5. 7 SCATTERS opgraderer den til x10. 9 SCATTERS opgraderer den til x20.

FINALE er det fjerde niveau i FOLKVANG. Alle funktioner kombineres med de fremskridt, der er opnået i løbet af SORCERY, LOVE og WAR. Symboler opgraderes, og tilfældige WILDS tilføjes til hjulene, mens gevinstmultiplikatoren anvendes på alle gevinster. SCATTERS er ikke tilstede på hjulene.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel
- Viser betalingstabellen.
Autospil
- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Hyperspil
- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
Spil
- Starter runden ved at dreje hjulet.
Stop
- Stopper hjulene hurtigere.
Hurtigt spil
- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 24-02-2021