Gold of the Gods

Spillets mål:

Gold of the Gods (gudernes guld) er en spilleautomat med fem hjul og tyve gevinstlinjer. Spillet indeholder specialfunktionen Eclipse (solformørkelse). Eclipse-funktionen starter när 3 eller fleer scattersymboler som forestiller et scepter vises hvor som helst i spillet. Gudarna har fremkaldet solformørkelse. Vælg forskellige ting at ofre til guderne og bliv belønnet med kontantgevinster, gratisspil og gangetal. Fortsæt med at vælge ting til solsymbolet vises. Det betyder at guderne har givet sig at solen kommer frem. Alle kontantgevinster og gratisspil ganges med det afslørede gangetal. Alle kontantgevinster baseres på et tilfældigt tal som ganges med den totale indsats. Eclipse-funktionen kan inte udløses igen under gratisspillet. Gratisspel spelas Gratisspil spilles med samme antal linjer og indsats som i det spil som udløste gratisspilet.

Mand-symbolet erstatter alle andre symboler foruden scattersymbolet, dvs. scepteret.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,01 og den højeste er EUR 60.
  • Du kan spille op til tyve linjer. Gevinstlinjerne vises i afsnittet i hjælpeskærmen: Paytable (gevinsttabel).

Sådan spiller du

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt tyve linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på henholdsvis venstre pil-knappen eller højre pil-knappen, der findes under indikatoren "LINJER" på spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses. Du kan vælge eller fravælge linjer ved at klikke på linjens nummer ved slutningen af linjen.
  • Maximalt antal linjer: Hvis du vil spille på 20 linjer klikker du på MAX ved LINES. Hvis du ikke har nok penge på din saldo, inaktiveres dette alternativ.
  • Vælg indsats: Når du begynder spillet satses der automatisk EUR 0,25 på alle 20 linjer dvs. totalt EUR 5,00. Du kan øge eller sænke indsatsen ved at klikke på knapperne + eller – under knappen BET (indsats). Hvis din spilsaldo falder under din totala indsats justeres indsatsen og antal linjer ikke. Istedet åbnes vinduet Re-buy (nyt køb). Hvis du ikke har nok penge på din konto vises et indbetalingsalternativ i et pop-up-vindue.
  • Højeste indsats: Hvis du vil spille med en indsats på EUR 3,00 per linje klikker du på MAX under knappen BET. Hvis din spilsaldo ikke rækker inaktiveres dette alternativ.
  • Antalet valda linjer multipliceras med insatsen per linje. Den totala insatsen visas vid TOTAL BET (total insats) längst ned på spelskärmen.
  • REGLER": Du kan få vist spillereglerne ved at klikke på knappen "Spilleregler" nederst til venstre på skærmen.
  • GEVINSTOVERSIGT": Du kan få vist "GEVINSTOVERSIGTEN" ved at klikke på knappen "GEVINSTOVERSIGT" på skærmen med spilleregler. Hvis du vil beregne gevinstbeløbet, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke hvor som helst på skærmen.
  • Spin: Når hjulene stopper med at dreje, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver fremhævet, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at de tilsvarende symboler bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en meddelelse og under "UDBETALT". Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre for hjulene ud for hver linje med gevinst.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge venstre og højre pilene under indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER", som forklaret ovenfor.
  • Tilgodehavende: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "SALDO CREDIT (tillgodehavende).
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "SALDO" og "SAMLET INDSATS.
  • Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spin, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre på spilskærmen:
    • Number of spins: Spillet drejer automatisk så mange gange du har valgt i listemenuen. Du kan hvor mange gange du vil spille og spille til din saldo når under den totale indsats.
    • Spin till win is equal to or exceeds (Spillet til gevinsten er lige med eller højere): Spillet fortsætter til gevinstbeløbbet er lige med eller højere end det beløb du har valgt i listemenuen.
    • Spin till any win (Spela till nästa vinst): Spelet fortsätter automatiskt tills du vinner nästa gång.
    • Spin till feature trigger or bonus round (Spil til næste freespin eller bonuspil): Spillet fortsætter automatiskt til næste freespin- eller bonusspil udløses.
    • Spin till my balance exceeds (Spil tils saldoen er højere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen bliver højere eller tilsvare det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Spin till my balance falls below (Spil til saldoen er lavere): Spillet fortsætter automatiskt til spilsaldoen er lavere end eller tilsvarende det satsede beløb. Vær opmærksom på at spillesaldoen tilsvarer summen af de beløb som visas ved CREDIT respektive TOTAL BET.
    • Play faster (Spil hurtigere): Med dette alternativ kan du spille hurtigere i det at pauserne bliver kortere. Du skal vælge mindst ét af de øvrige autospilsalternativer inden du kan vælge hurtigere spil .
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan aktivere autospilet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Når du spiller med flere autospilsalternativer er der betingelser som skal opfyldes. Andre valgte vilkår ignoreres. Du kan da igen vælge samme alternativer igen eller vægæe andre alternativer. Fortsæt derefter ved at klikke på AUTO SPIN.
  • Obs! Du kan kun bruge alternativet AUTO SPIN når du spiller med rigtige.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus .

Regler

• Spil på mindst 1 og højest 20 linjer.
  • Udbetalninger foretages i henhold til gevinsttabellen.
  • Gevinster fra gevinstlinjer ganges med indsatsen per gevinstlinje.
  • Den højeste gevinst på en valgt linje giver udbetaling.
  • Scattervinster ganges med den totale indsats.
  • Scattervinster lægges til gevinster fra gevinstlinjerne.
  • Gevinster från olika gevinstlinjer samtidigt adderas.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre undtaget scattersymbolen, dvs. scepteret, som giver udbetaling uanset position.
  • Du vinder kun på valgte linjer. Scattersymbolen, scepteret, giver derimod gevinst uanset position.
  • Mand-symbolet erstatter alle andre symboler foruden scattersymbolen, dvs. spiret.

Spilfunktioner

Eclipse-funktionen

• Eclipse-funktionen starter när 3 eller flere scattersymboler i form af en spira visas någonstans i spillet.
  • Guderne har fremkaldet solformørkelse.
  • Vælg forskellige ting at ofte til guderne og bliv belønnet med kontantgevinster, gratisspil og gangetal.
  • Fortsæt med at vælge ting til solsymbolet vises. Det betyder at guderne har givet sig at solen kommer frem.
  • Alle kontantgevinster og gratisspil ganges med det afslørede gangetal.
  • Alle kontantgevinster baseres på et tilfældigt tal som ganges med den totale indsats.
  • En spiller kan vinde op til €5 som kontantpris eller 8 gratisspin eller 4 gangetal i et forsøg.
  • Eclipse-funktionen kan inte udløses igen under gratisspillet.
  • Gratisspil spilles med samme antal linjer og indsats som i det spil som udløste gratisspilet.

Gevinsttabel

Teoretisk gevinst til spilleren er 93.31%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice døgnet rundt.

Hvis du mister forbindelsen mens Eclipse-/gratisspillet aktiveres, eller midt i det, startes Eclipse-/gratisspillet automatisk når du åbner spillet igen der hvor spillet blev afbrudt. Efter du har afsluttet Eclipse-/gratisspillet kan du fortsætte med samme spil eller vælge et andet.

Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022