Cauldron

Velkommen til Legends - Cauldron, en 5x3 videospilleautomat med 20 gevinstlinjer, symbol-multiplikatorer og 2 bonusspil med free spins.

OM SPILLET

I de dybe huler i Algroth, mange måner væk, hælder den blå troldmand sin viden og styrke i gryden, kilden til drømme. Det er en klassisk 5x3 videospilleautomat med 20 gevinstlinjer, Wilds, Scattere, Multiplikator-symboler, et Free Spin spil og et Super Free Spin spil, der låses op ved at samle Scattere.

HOVEDSPIL

Hovedspillet har 20 gevinstlinjer, der giver gevinst fra venstre mod højre. Kun den største gevinst pr. linje udbetales. Wild symboler lander kun på hjul 2, 3 og 4, og erstatter ethvert symbol bortset fra Scatter.

Når 3+ Scattere lander på hjulene, låser den Free Spins tilstanden op og giver 10 free spins. Når Scattere lander på hjulene, indsamles de, og hver scatter giver 1 point i tælleren. Når den når 750 point låser den Super free spins tilstanden op.

• Bonussymboler indsamles og gemmes pr. indsatsniveau.

• De indsamlede bonus symboler vises i baren ved siden af hjulene.

• Hvis Free spins og Super free spins udløses på samme tid, vil Free spins spilles først og derefter Super free spins.

• Under gratis spil indsamles bonussymboler ikke til det samlede fremskridt.

• Free Spins og Super Free Spins bliver spillet med samme gevinstlinjer og indsatsniveau som i det udløsende spin.

• Scatter symbolet giver gevinst hvor som helst. Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og tilføjes til linjegevinsten.

FREE SPINS

Ram 3+ Free Spin symboler for at udløse Free Spins. 10 free spins tildeles.

Når der er gevinst på et højværdi-symbol, opgraderes symbolet og giver dobbelt gevinst ved alle efterfølgende spin. Hver opgradering giver yderligere et free spin. Et symbol kan kun opgraderes en gang.

Når der er gevinst på et lavværdi symbol, fjernes symbolet fra hjulene og vises ikke ved efterfølgende spins. Hver fjernelse giver yderligere et free spin.

SUPER FREE SPINS

Saml 750 point for at fylde tælleren og udløse Super free spins. 10 free spins tildeles. Super Free Spins har samme mekanik som i free spins, men starter med alle højværdi symboler opgraderet og alle lavværdi symboler fjernet fra hjulene.

HVORDAN SPILLER MAN

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede gevinstlinje gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på gevinstlinjerne og lægge dem sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde gevinstværdien i den dynamiske gevinsttabel. Der kan du finde værdien for alle symboler for 3 i træk, 4 i træk og 5 i træk. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Scatter symbolet giver gevinst hvor som helst. Scatter gevinster ganges med den samlede indsats og tilføjes til linjegevinsten.

• Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, kan der være mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie giver kun den højest vindende kombination gevinst.

• Efter Free Spin runden er overstået bliver alle gevinster tilføjet til gevinsten fra det aktiverende spin.

• Der kan være uoverensstemmelse mellem summen af de individuelle gevinster i samlingen Free Spins fra det, der vises i den samlede gevinst. Den samlede gevinst-slutskærm viser den endelige afrundede gevinst.

SPILMENU

Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

SPILPANEL

• Tryk på menuikonet for at åbne og lukke menuen.

• Lyde – (hvis tilgængelig) Tænder eller slukker for lyden.

• Indsats – Viser den nuværende indsats. Tryk for at vælge/ændre indsatsen.

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop knap. Ved at klikke på Stopknappen stopper hjulene med det samme.

• Autospil Knap – (hvis tilgængelig) Du kan bruge Autospil til at spille flere runder automatisk. Det kan slås fra når som helst. Tryk på ‘Autospil’ knappen for at komme til Autospil-menuen. Vælg antallet af runder. Vælg tabsgrænse (hvis tilgængelig). Vælg maksimal single gevinst (hvis tilgængelig) Start Autospil ved at trykke på ‘Start’ knappen. Du kan se antallet af tilbageværende runder på stopknappen. Når Autospil kører, vil alle resterende runder blive annulleret ved trykke på stopknappen.

• Hurtig Spil Knap – (hvis tilgængelig) Tryk for at starte eller slutte hurtig spil af runder.

• Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.

• Saldo – Viser spillernes saldo.

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten eller enter/return for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 96.1%

• Den maksimale registrerede gevinst er x2222 og det skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er en oversættelse af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, gælder den engelske version.

Ordliste

Engelsk

Dansk

Wild

Wild symboler

Scatter

Sprede

Free Spin

Gratis spin

Super Free Spin

Super Gratis spin

Big Win

Stor Gevinst

Epic Win

Episk Gevinst

Mega Win

Mega Stor Gevinst

Seneste opdatering: 11-05-2021