Emerald Isle

Spillets mål:

Emerald Isle er en spilleautomat med fem hjul, tyve gevinstlinjer, en gratisfunktion, hvor du belønnes ved at få mange ekstra spins, og en bonusfunktion som giver dig mulighed for at vinde lidt ekstra. Spillet indeholder wildsymbolet Leprechaun. Leprechaun-symbolet vises på hjul et til fem og erstatter alle andre symboler undtaget scattersymbolen, regnbugen. Når Leprechaun-symbolet vises på hjulene 1 og 5 starter bonusspillet. Tre eller flere scattersymboler, dvs. regnbuger, på hjul ved siden af hinanden fra venstre til højre, inklusiv hjul 1, på hjulen efter hinanden aktiverer gratisspillet.

Information om spillet:

• Den laveste indsats er EUR 0,01 og den højeste EUR 500.
  • Du kan spille på op til tyve linjer. Gevinstlinjerne vises i højre side på hjælpskærmen Paytable.

Sådan spiller du:

• Vælg linjer: Havltreds linjer vælges automatisk. Du kan ændre antallet af linjer ved at klikke på knapperne ▲ eller ▼ som findees til venstre og højre forindikatoren LINES (linjer) på spilleskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses.
  • Vælg indsats: Når du begynder at spille satses der automatisk EUR 0,10 på alle 20 linjer dvs. totalt EUR 2. Du kan øge eller sænke dette beløb ved hjælp af knapperne ▲ og ▼ til venstre og højre for indikatorn BET (indsats) på spilleskærmen. Hvis din spillesaldo sænker til under din indsats justeres indsatsen ikke og antal linjer til næste mulige indsats.
  • Højeste indsats: Hvis du vill spille på 20 linjer og satser EUR 25 på hver linje klikker du på MAXBET (højeste indsats. Hvis din spillesaldo ikke rækker, inaktiveres dette alternativ.
  • Antallet af valgte linjer ganges med værdien "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til venstre på spilskærmen.
  • Gevinsttabel: Hvis du klikker på knappen PAYTABLE (gevinsttabel) ovenfor TOTAL BET vises gevinsttabellen. Om du vil udregne linjegevinster ganger du hver enkelt gevinst med indsatsen per linje. Hvis du vil udregne scattergevinster ganger du gevinsten med den totale indsats. For at komme tilbage til spillet klikker du på BACK TO GAME.
  • 'REGLER': Spillereglerne kan gennemses ved at klikke på knappen 'Game Rules' nederst til venstre i skærmen. For at komme tilbage til spillet klikker du på BACK TO GAME.
  • Spin: Klik på 'PLAY' for at dreje hjulene.
  • Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Ved gevinst markeres gevinstlinjerne og animerer de respektive symboler. Ved scattergevinst animeres scattersymbolerne. Totalt gevinstbeløb i gratisspillet vises i en besked i den øvre del af skærmen. Gevinstbeløbet fra hver bonusrunde vises i en besked i den øvre del af skærmen og ved PAID (betalt). Sammanlagte gevinster fra alle bonusrunder vises i en separat skærm og ved PAID efter bonusrunden er færdig. Den enkelte gevinsten på en linje vises sidste på hver gevinstlinje.
  • Gratisspil: En funktionen med gratisspin starter når tre eller flere scattersymboler i form af en regnbuge vises fra venstre til højre, inklusiv hjul 1. Du belønnes med ti gratisspil. Under gratisspillet tredobles alle eventuelle gevinster. Gratisfunktionen spilles på samme linjer og med samme indsats som i spillet som udløste gratisspillet.
  • Bonusspil: Bonusspillet startar når Leprechaun-symbolet viser sig på hjulene 1 og 5. Udbetalninger beregnes og deles ud for grundspillet. Spilskærmen ædres og bonusskærmen åbnes. Bonusfunktionen spilles på samme linjer og med samme indsats som i spillet som udløste bonusspillet. Bonusgevinster ganges med den totale indsats. Efter bonusrunden kommer du tilbaga till spillets hovedskærm Bonusgevinster lægges til linje- og scattergevinster.
  • Knappen Continue: Knappen Continue vises under gratisspillet. Med denne knap kan spilleren gå forbi skærmen med gevinstlinjer og symbolanimationer og fortsætte til næste gratisspin. Kortkommandot för knappen Continue är mellanslagstangenten.
  • Gentag indsats/ændra indsats: Når du har satset en gang går dine indstillinger automatisk videre til næste spin, hvis der er nok penge tilgængelige. Klik på SPIN (drej) hvis du vil spille med samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats anvender du knapperne + og - ved BET (indsats) eller LINES (linjer).
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Den aktuelle spillesaldo er summen af de beløb som vises ved CREDITS og TOTAL BET.
  • Om du vil anvende autospilfunktionen klikker du på knappen AUTO SPIN længst nede på spilleskærmen. Når autospilsvinduet åbes markerer du ruderne for de alternativer du vil anvende. Klik på START for at aktivere de valgte alternativer og start spillet. Klik på CANCEL (afbryd) hvis du vil gå tilbage til spilskærmen.
  • Du kan aktivere autospillet ved at klikke på knappen STOP SPIN. Hvis spillet er igang stoppes autospillet efter omgangen er blevet afsluttet. I andre tilfælde stopper autospillet med det samme.
  • Klik på GAME LOGS hvis du vil se logbog fra dit spil.
  • Klik på VERSION hvis du vil se spillet aktuelle versionsnummer.
  • Klik på REBUY hvis du vil overføre flere penge fra din Danske Spil-konto til spillet.
  • Klik på EXIT GAME hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme i både spil for rigtige penge og play for fun-modus.

Spilleregler:

• Spil på mindst 1 og højest på 20 linjer.
  • Antal linjer (LINES) kan ædres ved hjæp af pilene ▲ og ▼.
  • Satsede beløb (BET) kan ædres ved hjæp af pilene ▲ og ▼.
  • Når du klikker på SPIN starter spillet med den valgte indsats (BET) på det valgte antal linjer (LINES).
  • Om du klikker på BET MAX satser du maximalt på alle 20 linjer.
  • Udbetalningerne vises i gevinsttabellen (PAYTABLE).
  • Du vinder kun på vagte linjer. Scattersymbolen, dvs. regnbugen, giver derimod gevinst uanset position.
  • Gevinster fra gevinstlinjer ganges med indsatsen per gevinstlinje.
  • Det højeste gevinstbeløb udbetales for hver valgt gevinstlinje.
  • Scattervinster lægges til gevinster fra gevinstlinjerne.
  • Gevinster fra bonusspillet lægges til scattergevinster og gevinster fra gevinstlinjerne.
  • Gevinstkombinationerne giver udbetaling fra venstre til højre inklusiv regnbugesymbolet som giver udbetaling uanset position fra venstre til højre.
  • Leprechaun-symbolet kan vises på alle hjul og erstatter alle andre symboler foruden scattersymbolet, dvs. regnbugen.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.
  • Hvis du vinder på flere oplyste linjer samtidig lægges gevinsterne til din totale gevinst.

Gratisspil:

• Gratisspil starter når 3 eller flere scattersymboler i form af en regnbuge vises fra venstre til højre.
  • Da får du 10 gratisspil. Under gratisspillet tredobles alle gevinster. Det gælder derimod ikke for bonusgevinster.
  • Gratisspillet kan udløses flere gange, dvs. du kan vinde endnu flere gratisspin under igangværende gratisspin hvis 3 eller flere scattersymboler, dvs. regnbugen, vises på hjulene fra venstre til højre.
  • Yderligere 10 gratisspin lægges da til det bestående antal gratisspin.
  • Gangetallet ændre ikke hvis funktionen med gratisspin aktiveres.
  • Gratisspil spilles på samme linjer og med samme indsats som spillet der udløste gratisspillet.
  • Gevinster fra gratisspillet lægges til linje- og scattergevinster.

Bonusspil:

• Bonusrunden starter når en Leprechaun viser sig på hjulene 1 og 5 samtidigt.
  • Du vinder op til 3 bonusrunder.
  • Bonusspillet spilles med samme indsats som spillet der udløste gratisspillet.
  • I en runde belønnes du med gevinster hvis du matcher 3 ens symboler med hinanden – Leprechaun, pigen, krukken med guld, firekløveret eller regnbugen.
  • Når spilleren får 3 ens symboler afsløres resten af de tilbageværende symboler automatiskt.
  • For hver runde du klarer belønnes du med følgende gevinster:
    • Leprechaun – 100 x total indsats
    • Pigen – 25 x total indsats
    • Krukken med guld – 10 x total indsats
    • Firekløveret – 5 x total indsats
    • Regnbugen – 2 x total indsats
    • Trøstepræmie – 1 x total indsats – du belønnes med en trøstepræmie tilsvarende den totale indsats hvis du ikke matcher nogle symboler.
  • Du kan vinde en bonusrunde under gratisspil når Leprechaun viser sig på hjulene 1 og 5 samtidig.
  • Vinster fra bonusrunden lægges til linje- og scattergevinster.

Gevinsttabel:

Klik på knappen PAYTABLE i hovedspillet. Spillet navigerer til gevinsttabellen.

Teoretisk gevinst til spilleren er 94,50 %.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022