Beat Me

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Placering af indsatser

For at placere indsatser, skal du først klikke på den ønskede chip og så på det sted på bordet, hvor du ønsker at placere din chip. Din chip vil da blive lagt til din samlede indsats. Alle indsatser skal være indenfor bordgrænserne. For at fjerne en indsats skal du vælge 'X'-chippen og så klikke på den chip, du gerne vil have fjernet. For at fjerne alle indsatser, klik på RYD ALT.

Spilleregler

I Beat Me får du og dealeren uddelt et kort hver. Hvis dit kort har højere værdi end dealerens, vinder du indsatsen tilbage + en gevinst lig indsatsen (1:1). Hvis du og dealeren får kort med samme værdi, kan du enten gå i krig eller opgive din halve indsats. Hvis du vinder et sidespil ved uafgjort, vinder du indsatsen tilbage + en gevinst lig 10 gange indsatsen (10:1). Du kan ikke sætte et enkeltstående uafgjort spil.

Kortene rangeres efter værdien på kortene. Es er det højeste.

Hvis du går i krig, så placerer du endnu en krigsindsats, der svarer til din oprindelige indsats. Du og dealeren får hver uddelt endnu et kort. Hvis dit kort slår dealerens, får du din krigsindsats tilbage 1:1, mens din oprindelige indsats sættes til "push". Hvis det bliver uafgjort giver både din krigsindsats og din oprindelige indsats 1:1.

Tilbagebetalingsprocenten i hovedspillet baseret på bedste strategi er 97,67 %. Ved uafgjort er tilbagebetalingsprocenten baseret på bedste strategi 81,30 %.

Spilles med 6 sæt kort.

Kortene blandes efter hver hånd.

Handlinger

• Gå i krig- Placerer endnu en indsats på gå i krig lig med din oprindelige indsats. Nye kort deles ud for at afgøre, hvem der vinder.
  • Giv op- Du mister den halve indsats, og spillerunden afsluttes.
  • Giv- Starter spillet, når en indsats er placeret.
  • Sats igen- Placerer den samme indledende indsats som i forrige runde.
  • Ryd alt- Fjerner alle indsatser på bordet.
  • Chip- Vælg den chip, du vil satse.
  • "X" chip- Klik på "X"-chippen på enhver placeret chip for at fjerne din indsats

Seneste opdatering: 10-05-2017