Wildhound Derby

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Wildhound Derby er en videospillemaskine på 5x4 hjul og med 30 betalingslinjer. Wildhound Derby har Wild Dogs, som løber om kap over hjulene for at komme først i mål – vælg den hurtigste Wild Dog, og kom først til Winner’s Wheel!

I Wildhound Derby er der Wild Dog-symboler, trofæ-Wilds, fire hundeløbssymboler og fire billedkortsymboler.

Få fire Wild Dog-symboler på det 5. hjul for at udløse Dog Race. Vælg så en af de fire Wild Dogs som den kommende vinder.

En Wild Dog rykker mod venstre på hjulet, når der er en Golden Hare på samme række.

Den Wild Dog, som kommer først forbi det første hjul, vinder. Free Spins fortsætter, indtil vinderen af det aktuelle Dog Race er fundet.

Hvis den valgte Wild Dog vinder løbet, fortsætter spillet til Winner’s Wheel. Winner’s Wheel har multiplikatorerne: x2, x3, x4, x5, x10 og x15. Hjulet drejer, og den samlede gevinst ganges med den multiplikator, som det lander på.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.93%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 09-01-2020