Fortune Coin

Velkommen til Fortune Coin, hvor rigdomme og skatte fra det antikke Asien venter på at blive afsløret. Find det flygtige Fortune Coin-symbol for at vinde penge, udløs Jackpot-bonussen eller gratis spins-bonussen. Du kan se op til 15 Mønt-symboler på et enkelt spin! Hold øje med stabler af symboler, som kan vises på hjulene og tilbyder flere chancer for endnu større gevinster. Boost jackpotten op til 6 gange i Jackpot-bonussen for at øge jackpot-værdierne! Udløs gratis spins-bonussen, når 3 eller flere drage-symboler vises, og hold øje med flere stabler af symboler.

Sådan satser du

Fortune Coin tilbyder 243 måder at vinde på for kun 60 mønter.

Samlet indsats

Viser den aktuelle samlet indsats i valuta.

Tryk på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats.

Tryk på plusknappen (+) for at hæve den samlede indsats.

Tryk på SAMLET INDSATS for at åbne indsatsvalgmenuen.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.20%.

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spins med 243 måder og den aktuelle møntværdi.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænsen.

Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilgængelige i godkendte retskredse.

MultiWay-funktion

MultiWay-gevinster udbetaler for ens symboler på enhver position på tilstødende kolonner, startende på kolonnen længst til venstre. Hvert matchende symbol i samme kolonne ganger gevinsten. Wild-symbol erstatter alle symboler undtagen Mønt- og Bonus-symboler. Kun den største gevinst for hvert symbol udbetales for hvert spin.

Eksempel på en MultiWay-udbetaling:

Følgende diagram viser et eksempel på et hjuludfald med dame-symbolet. Fordi der er mindst en dame eller Wild-symbol på hver af de fire første kolonner, har spilleren vundet gevinsten for 4 damer med MultiWay, hvilket udbetaler 10 mønter hver måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 damer = 6 vindende måder:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

   

Dame

Wild

 

Dame

Dame

Dame

   
 

Dame

Dame

   

1 Dame

2 Damer

3 Damer

1 Dame

 

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

  1. Tæl antallet af damer og Wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antal måder med symbolgevinsten for 4 damer (6 x 10 = 60). Gevinsten er 60 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Fortune Coin-funktion

Funktionen Fortune Coin udløses, når et eller flere Mønt-symboler vises hvor som helst på hjulene. Mønt-symboler kan tildele 10x, 20x, 30x, 40x, 50x, 100x, 200x, 300x, 500x eller 1000x værdier ganget med møntværdien, udløse gratis spins-bonussen eller udløse Jackpot-bonussen. Funktionen Fortune Coin er både tilgængelig i grundspillet og i gratis spins-bonussen.

Jackpot-bonus

Indsaml 3 ens symboler for at vinde den tilsvarende Maxi, Major, Minor eller Mini Jackpot-gevinst. Spillere er garanteret mindst en jackpot, men kan vinde alle 4 jackpots, hvis et Tildel Alle-ikon afsløres. Find ikoner med Boost, Superboost Megaboost for at øge værdien af alle jackpots.

Boost-symbol

Jackpotboost

Mega Boost

3x

Superboost

2x

Boost

1x

Hvis for eksempel Superboost-ikonet afsløres, så stiger hver jackpot 2 gange. Hvis både ikonerne Boost og Megaboost afsløres, stiger hver jackpot 4 gange.

Jackpots kan stige op til maksimalt 6 gange.

Bonussen slutter, når en jackpot er blevet tildelt.

Synkroniserede Hjul-funktion

Hvert hjul i Fortune Coin inkluderer en stor stabel med ens symboler. Inden hvert spin bliver der tilfældigt valgt et hjulsæt med et af de stablede symboler. Alle symboler kan forekomme i en stabel, bortset fra Bonus-symbolet. Det samme symbol kan forekomme i store stabler på flere hjul på det samme spin.

Gratis Spin-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når tre eller flere Bonus-symboler fremkommer hvor som helst på hjulene.

Antal Bonus-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Gratis spins-bonussen udløses, når tre eller flere Bonus-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Antal Bonus-symboler

Ekstra gratis spins tildelt

3

10

4

15

5

20

Gratis spins kan også blive udløst eller genudløst under Fortune Coin-funktionen. 5, 10, 15 eller 20 gratis spins kan tildeles.

Der kan tildeles flere af de ovenstående beløb på 1 spin i grundspillet og i gratis spins-bonussen. Hvis for eksempel to mønter med 5 gratis spins og 15 gratis spins afsløres, bliver der tildelt 20 gratis spins.

Under gratis spins-bonussen bruges der forskellige hjul, hvor alle lavt udbetalende symboler (E, K, D, Kn, 10, 9) er fjernet.

Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 1000 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Regler

Ved misbrug og fejl annulleres alle spil.

MultiWay-gevinster udbetaler for samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner.

Det samme symbol i samme kolonne ganger MultiWay-gevinsten.

MultiWay-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Sammenfaldende MultiWay-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay-gevinster ganges med møntværdien.

Wild-symbolet vises på hjul 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under gratis spins-bonussen.

Møntsymboler og bonussymboler er scattere.

Kun den højest scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdigt spil, som det kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med yderligere spin eller rækker af spins, som det fremgår af spillereglerne. Chancen for at ramme et hvilket som helst udfald er altid den samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes påvirker tidligere tab heller ikke fremtidige chancer.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre spil der spilles, des større er den normale variation fra den aktuelle tilbagebetaling, der kan opleves.

Intellektuel ejendom

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri er ejet af IGT eller dets datterselskaber, og må ikke bruges uden tilladelse og, hvor det er indikeret med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

Seneste opdatering: 30-06-2020