Pirots

Spilbeskrivelse

»Der er skatte i sigte, mine venner! Alle fugle på dæk!« brøler kaptajn Rødfjer gennem røgen fra den eksplosion, der sank sørøverskibet. »Vi sejler under sort flag! Hold jeres sværd våde og jeres krudt tørt!« råber Charlie, mens han smiler triumferende. Hank, Aaron og Skipper er klar. Af papegøjer at være er de fire bistre, beslutsomme og ivrige efter at tiltuske sig enhver formue, de kan få fjer i!

Pirots er en spillemaskine med 5 rækker og 5 kolonner, der kan udvides op til 8 rækker og 8 kolonner. De centrale spilfunktioner er de fire fugle, der bevæger sig rundt og samler symboler, der giver symbolgevinster, symbolindsamlingen, der giver funktionssymboler, og Free Drops- bonusspillet.

Bonusspil

Når fuglene indsamler tre bonussymboler i løbet af en spilrunde, udløses Free Drops-bonusspillet. Gitterets størrelse, symbolindsamlingen og gevinstniveauet for ædelstenene varer ved i løbet af bonusspillet.

Spilleregler

Pirots er en spillemaskine med 5 rækker og 5 kolonner og nedfaldende symboler. Spillet kan udvide gitteret op til maksimalt 8 rækker og 8 kolonner.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

Gevinster genereres, når en fugl bevæger sig og indsamler ortogonalt tilstødende udbetalingssymboler.

Udbetalingssymboler består af ædelsten med samme farve som fuglen, der bevæger sig, mønter og wild-symboler.

En fugl kan kun indsamle ortogonalt tilstødende symboler.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere funktionen Auto Spin. Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter udbetalingstabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Pirots spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free drops.

Alle spilrunder i normaltilstanden starter med en gitterstørrelse på 5 rækker og 5 kolonner.

Den maksimale gitterstørrelse er 8 rækker og 8 kolonner.

Fugle bevæger sig og samler alle funktionssymboler og ædelsten med

samme farve som dem selv. Kun ortogonalt tilstødende symboler kan indsamles.

Alle indsamlede symboler undtagen bonussymboler tæller. En funktionstildeling udløses, når fuglene har samlet symboler nok i en aktiv spilrunde. Når den udløses, bliver tre ædelsten forvandlet til funktionssymboler, når der ikke kan indsamles flere symboler. Adskillige funktionstildelinger kan opsamles og udløses på samme tid.

Ortogonalt tilstødende fugle kan tilfældigt skifte plads, når der ikke er flere gevinster, og der er chance for at skabe en gevinst.

Alle drops i normaltilstanden starter med ædelsten på niveau 1. Ædelstenene kan opgraderes og nå et maksimalt gevinstniveau på 5.

Der er seks forskellige funktionssymboler: wild-symboler, forvandlingssymboler, opgraderingssymboler, mønter, bomber og bonussymboler.

Wild-symbolet udskiftes med en ædelsten på sit respektive gevinstniveau.

Et indsamlet forvandlingssymbol forvandler en klynge af ædelsten omkring det til samme farve som den fugl, der indsamler det, eller til et tilfældigt antal funktionssymboler.

Det hvide opgraderingssymbol opgraderer ædelsten med samme farve som den fugl, der indsamlede det. Ædelstenenes gevinstniveau øges med 1 til 3 op til et maksimum på 5. En anden tilfældigt udvalgt ædelsten bliver opgraderet, hvis ædelstenen med fuglens farve allerede har nået det maksimale gevinstniveau. Intet bliver opgraderet, hvis alle ædelsten er på det maksimale gevinstniveau.

Et indsamlet flerfarvet opgraderingssymbol opgraderer alle ædelstenstyper på samme tid. Ædelstenenes gevinstniveau øges med 1 til 3 op til et maksimum på 5. Intet bliver opgraderet, hvis alle ædelsten er på det maksimale gevinstniveau.

Et møntsymbol, der indsamles af en fugl, udbetaler sin værdi gange det

aktive indsatsniveau.

Et bombesymbol, der indsamles af en fugl, eksploderer, når der ikke er flere gevinster i syne. Det fjerner alle symboler undtagen funktionssymboler i nærheden af det, og de tomme pladser fyldes af en genopfyldning. Alle fugle bliver midlertidigt fjernet fra gitteret under eksplosionen, men de dukker op igen i fuglerederne, når symbolerne bliver genopfyldt. Fuglene får nye placeringer. Eksplosionen udvider også spilgitteret op til et maksimum på 8 rækker og 8 kolonner.

Bonustilstanden med Free Drops udløses, hvis fuglene indsamler tre bonussymboler i normaltilstanden. 5 Free Drops tildeles.

Free Drops-bonusspillet starter på det aktuelle aktive antal rækker og kolonner.

Gitterets størrelse, symbolindsamlingen og gevinstniveauet for ædelstenene varer ved i løbet af Free Drops.

Hvis fuglene indsamler tre bonussymboler i bonustilstanden tildeles yderligere Free Drops.

Gevinster udbetales i slutningen af bonustilstanden. Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Pirots er 94,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x indsatsen. Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

SUPERBONUS:

Garanterer en spilrunde med adgang til superbonusspillet. Alle Free Drops spilles med den maksimale gitterstørrelse, og alle opgraderingssymboler opgraderer alle ædelsten på bekostning af 500x den valgte indsats.

BONUS:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet på bekostning af 100x den valgte indsats.

MAKSIMAL GITTERSTØRRELSE:

Et drop, der spilles med maksimal gitterstørrelse på bekostning af 25x den valgte indsats.

BONANZA-FUNKTION:

Et drop med en garanteret fuld symbolindsamling, der udløser en funktionstildeling på bekostning af 10x den valgte indsats.

BONUSJAGT:

Et drop med firedobbelt chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 3x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 6,00 kr, og maksimumprisen er 500 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Pirots er 94,0 %.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 06-03-2023