Illogicool

Spilbeskrivelse

Illogicool er et slotspil med 6 kolonner og 6 rækker, hvor den øverste række fungerer som en Cool Reel, drop-symboler og 46 656 måder at vinde på.

Det øverste hjul er et Cool Reel, hvor betalende og funktionssymboler glider ind fra højre. Funktionssymboler bliver aktiveret, når de dropper ned i det primære gitter.

Symboler eksploderer ved gevinst og starter kædereaktioner med symboler, der dropper ved hjælp af tyngdekraften og Cool Reel-genopfyldninger efterfulgt af Cool Reel Drops og muligvis også nye genopfyldninger af det primære gitter og Cool Reel. Nye gevinster holder avalanchen kørende, indtil der ikke længere er gevinst.

3 eller flere Bonus- og Super Bonus-symboler udløser Free Drops-bonusspillet, der starter med op til 25 Free Drops og x30 multiplikatorer.

Spilvisning

Satsbeløb og balance vises altid i infobjælken i bunden af spilvisningen i den valuta, som spilleren har valgt. Disse oplysninger er altid tilgængelige i hele spillesessionen. Gevinster vises i den valgte valuta midt i infobjælken i bunden af spilvisningen, når du spiller i liggende tilstand, og øverst i spilvisningen, når du spiller i portrættilstand.

Symbolafklaring

Symbolbetaling vises i mønter.

Gevinstlinjer

Stars of Orion har klustergevinster.

Særlige symboler

Spilfunktioner

Bonusspil

Bonustilstanden med Free Drops udløses af enhver kombination på mindst 3 Bonus- eller Super Bonus-symboler, der dukker op i det primære gitter i normaltilstand. Super Bonus-symbolet føjer også til gevinstmultiplikatoren.

• 3, 4, 5 eller 6 Bonus- eller Super Bonus-symboler giver 10, 15, 20 eller 25 Free
  • 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 Super Bonus-symboler giver en gevinstmultiplikator på x5, x10, x15, x20, x25 eller

I bonustilstanden indeholder Cool Reel også følgende ekstra funktionssymboler, som udløses, når de dropper ned fra Cool Reel:

• Ekstra Drops: Tilføjer 1, 2 eller 5 ekstra Free
  • Gevinstmultiplikator: Tilføjer x1, x2 eller x3 til

Knapafklaringer

Spilleregler

1. Illogicool er et slotspil med 6 kolonner og 6 rækker, hvor den øverste række fungerer som en Cool Reel, drop-symboler og 46 656 måder at vinde på.
  2. Minimumsindsatsen er 2,00 kr, og maksimumindsatsen er 1 000,00
  3. Hver indsats er 100 mønter.
  4. Gevinstlinjer udbetales fra venstre mod højre. Kun den højeste gevinst aktiv gevinstlinje udbetales.
  5. En spillerunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.
  6. Spillet kan spilles automatisk ved at aktivere Auto Spin (hvis det er muligt i din retskreds). Hold knappen Spin nede, eller brug knappen Auto Spin til at vælge antallet af spillerunder, der skal spilles
  7. Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter
  8. Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i
  9. Illogicool spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free
  10. Wild-symboler erstatter ethvert symbol undtagen ethvert Wild-funktionssymbol, Troubles-funktionssymbol og Bonus- eller Super Bonus-scattersymboler. En betalingslinje udelukkende bestående af Wild-symboler giver samme gevinst som det højeste betalende
  11. Cool Reel er placeret oven på det primære gitter, der består af 5 rækker, og skubber betalende symboler og funktionssymboler ind fra højre. De betalende symboler, inklusive Wild- og Locked Wild-symboler, er aktive og i spil, mens funktionssymbolerne Monster Wild og Troubles er inaktive, indtil de dropper ned i det primære gitter, hvor de bliver aktive og kan udløses.
  12. Hver eneste vinderkombination i hele gitteret, både det primære gitter og Cool Reel, udbetales, og symbolerne, undtagen ikke-opbrugte Locked Wild-symboler, fjernes fra De resterende symboler i det primære gitter dropper ned, oghvis der er tomme celler i Cool Reel-rækken, bliver disse fyldt ud fra højre, hvilket skubber alle symboler mod venstre. Denne cyklus gentager sig ved nye vinderkombinationer. Når der ikke er flere gevinster, dropper symbolerne ned fra Cool Reel for at udfylde de tomme celler i det primære gitter, hvorefter der sker en genopfyldning af det primære gitter og af Cool Reel. Når et funktionssymbol er droppet ned fra Cool Reel og ned i det primære gitter, bliver det aktiveret. Hele denne avalanche-cyklus gentager sig for at skabe nye vinderkombinationer.
  1. Kvindefigur- og mandefigur-symbolerne kan dukke op som et større 1x2-symbol og udbetales i dette tilfælde som 2 Stacked enkelt-symboler ved gevinst. Når et figursymbol dropper ned fra Cool Reel, vil det udvide sig i opadgående retning og blive til et 1x2-symbol, hvis der er plads i det primære
  2. Locked Wild-symbolet er et Wild-symbol, som bliver hængende under 3 Det fjernes efter den sidste gevinst.
  3. Monster Wild-funktionssymbolet er et grønt, slimet Wild-symbol, som kun er aktivt i det primære gitter, og som udløses ved Symbolet udvider sig lodret op og ned i det primære gitter, indtil det blokeres af en linje med gevinst eller et ikke-sticky Troubles-, Bonus- eller Super Bonus-symbol.
  4. Troubles-symbolet er et blåt, loddent funktionssymbol, som er aktivt i det primære gitter. Et Troubles-symbol ved siden af et andet Troubles-symbol i det primære gitter, sticky eller ej, vil blive skubbet op i øverste højre hjørne af cellen, blive sticky og efterlade cellen tom, så nye symboler kan droppe
  5. Ved efterfølgende gevinster vil sticky Mini Troubles reproducere og øge deres antal og sprede sig til tilstødende celler i det primære gitter. Hvis alle celler i det primære gitter allerede er fyldt med sticky Troubles, vil der ikke ske yderligere
  6. Ved første spil uden gevinst vil alle betalende symboler i celler med et sticky Troubles-symbol blive ændret til det samme tilfældige betalende eller Wild-symbol. Bonus-symboler opgraderes til Super Bonus-symboler. Wild-, Locked Wild-, Monster Wild- og Super Bonus-symboler forbliver uforandret. Sticky Mini Troubles bruges herefter
  7. Et Troubles-symbol i en celle med et eksisterende sticky mini-Troubles-symbol vil blive fjernet og udløser en ekstra reproduktion og spredning af sticky mini- Dobbel Troubles-regel.
  8. Bonustilstanden med Free Drops udløses af enhver kombination på mindst 3 Bonus- eller Super Bonus-symboler, der dukker op i det primære gitter i Super Bonus-symbolet føjer også til gevinstmultiplikatoren.
  • 3, 4, 5 eller 6 Bonus- eller Super Bonus-symboler giver 10, 15, 20 eller 25 Free
  • 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 Super Bonus-symboler giver en gevinstmultiplikator på x5, x10, x15, x20, x25 eller
  1. I bonustilstanden indeholder Cool Reel også følgende ekstra funktionssymboler, som udløses, når de dropper ned fra Cool Reel:
  • Ekstra Drops: Tilføjer 1, 2 eller 5 ekstra Free
  • Gevinstmultiplikator: Tilføjer x1, x2 eller x3 til
  1. Bonusspillet starter med et nyt sæt symboler i det primære gitter og Cool Locked Wild-symboler er undtagelsen, som bliver i Cool Reel eller det primære gitter fra normaltilstanden. Symbolerne i Cool Reel bliver mellem Free Drops.
  2. En spilrunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.
  3. Gevinster udbetales i slutningen af
  4. Indsatser kan ikke ændres under en igangværende
  5. Den teoretiske udbetaling (RTP) er 95,0 %.
  6. Spillet har en maksimal gevinst på 10 000x
  7. Alle indsatser og gevinster annulleres ved

Sidst opdateret 06-12-2021

X-iter

X-iter-funktionen lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper. En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-tilstanden, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter spilleregler

X-iter-funktionen lader dig købe adgang til 5 forskellige spiltyper.

• SUPER BONUS: Køb en spilrunde med 3-6 Bonus-symboler, hvor mindst 2 af dem er Super Bonus-symboler, der udløser Den første gevinstmultiplikator er på mindst x10. Prisen er 500x indsatsen.
  • BUY BONUS: Køb en spilrunde med 3-6 Bonus-symboler, der udløser Prisen er 100x indsatsen.
  • TROUBLES: Køb en spilrunde med mindst 2 tilstødende Troubles, der udløser skubbet til sticky Mini Prisen er 25x indsatsen.
  • LOCKED WILDS: Køb en spilrunde med mindst 3 Locked Wild-symboler i det første Prisen er 10x indsatsen.
  • GARANTERET GEVINST: Køb en spilrunde med en garanteret Prisen er 5x indsatsen.

En X-iter-funktion købes ved at trykke på X-iter-knappen, vælge X-iter-typen, der viser prisen i spillerens valuta, og trykke på Spin-knappen.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper er 95,0 %.

Minimumprisen for X-iter er 10,00 kr, og maksimumprisen for X-iter er 500 000,00 kr.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-spil. Sidst opdateret 06-12-2021

Seneste opdatering: 31-01-2022