Contact

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Contact er et gitterslotspil, der spilles på et 5x7-gitter. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Gevinster opnås ved at få 5 eller flere matchende symboler i en sammenhængende klynge, hvor symbolerne støder op til hinanden enten vandret og/eller lodret. Hvert symbol har en værdi, og den samlede gevinst for runden beregnes ved at gange antallet af ens vindersymboler med symbolets værdi.

Under spilrunden fjernes vinderklynger ikke. I stedet fjernes ikke-vindende symboler, og vindersymboler falder så ned og bliver låst på plads, hvorefter nye symboler falder ned og fylder området. Disse nye symboler kan forbindes til eksisterende vindersymboler for at øge størrelsen på klyngerne eller skabe helt nye klynger. Spillet fortsætter med at falde ned, indtil der ikke dannes flere gevinstkombinationer.

Under hovedspillet giver udfyldelse af anden, fjerde eller sjette række med vindersymboler en samlet gevinstmultiplikator på henholdsvis x2, x3 eller x4. Kun den højeste opnåede multiplikator tildeles. Nå hele vejen op til øverste række med vindersymboler for at udløse bonusrunden. Udfyld hele området med vindersymboler for at udløse superbonusrunden. Bonusrunden og superbonusrunden kan kun udløses under hovedspillet.

Spillere kan starte hver bonusrunde med 3 gratis spil og hver superbonusrunde med 6 gratis spil. Vinderklynger forbliver i området gennem alle spil i bonusrunden og superbonusrunden, hvilket betyder, at gevinsten kan øges gennem hele bonus- eller superbonusrunden.

Under bonusrunden giver udfyldelse af række 2, 3, 5 eller 6 med vindersymboler en samlet gevinstmultiplikator på henholdsvis x2, x3, x4 eller x5. Udfyldelse af række 1, 4 eller 7 med vinderklynger giver en af tre særlige funktioner, som alle tildeles ved afslutningen af det pågældende gratis spil: Bloknedbryder – denne ødelægger én multiplikatorblok og giver mulighed for, at de andre multiplikatorblokke kan falde ned, og at en yderligere multiplikatorblok kan falde ind i toppen for muligvis at øge den tildelte multiplikator. Symbolopgradering – denne opgraderer en af vinderklyngerne i området ved det næstbedste symbol. Ekstra gratis spil – dette tildeler yderligere ét gratis spil.

Under superbonusrunden vil alle rækker fyldt med vinderklynger give en samlet gevinstmultiplikator og en særlig funktion. De særlige funktioner i superbonusrunden er mere kraftfulde end i bonusrunden: Bloknedbryder – denne ødelægger 3 multiplikatorblokke og giver mulighed for, at de andre multiplikatorblokke kan falde ned, og at en yderligere multiplikatorblok kan falde ind i toppen for muligvis at øge den tildelte multiplikator. Symbolopgradering – denne opgraderer en af vinderklyngerne i området ved det næstbedste symbol. Ekstra gratis spil – dette tildeler yderligere 3 gratis spil. Med Bloknedbryder i superbonusrunden er det muligt at optjene op til 30x samlet gevinstmultiplikator.  Den samlede gevinst beregnes ved afslutningen af bonusrunden eller superbonusrunden. Hvis området er fyldt med vindersymboler, inden alle gratis spil er brugt, bliver spilleren tildelt 25x den samlede indsats for hvert resterende gratis spil. Det er muligt at vinde op til 1517,5x den samlede indsats.

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

• Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.55%.

Seneste opdatering: 07-05-2019