Mines

MINES er et klassisk spil, hvor formålet med spillet er at vælge felter fra et gitter. Bag hvert felt kan der være enten en mine eller en diamant. For hver diamant du finder, stiger din gevinst, men hvis du rammer en mine, taber du det hele!

Når du har placeret din oprindelige indsats, er hvert valg gratis. Vælg felter indtil du er tilfreds med gevinsten, og indsaml den derefter.

UDBETALINGSOVERSIGT

Oven over gitteret er der en bjælke med tal. Det fremhævede tal er den udbetaling, du modtager, hvis du indsamler straks, udtrykt som en multiplikator af din oprindelige indsats. Tallet til højre for den fremhævede værdi er den potentielle udbetaling, hvis du finder endnu en diamant og så fremdeles. Dit potentielle gevinstbeløb vises også i din valuta på den mørke bjælke under spillet.

INDSTILLINGSMENU

Størrelsen på gitteret og antallet af miner kan indstilles på indstillingsskærmen. Jo flere miner du konfigurerer, des større risiko, men des større er den potentielle udbetaling! På den anden side, hvis du øger størrelsen på gitteret, reduceres udbetalingen pr. fundet diamant, men risikoen reduceres. Du kan konfigurere spillet, så det passer til din egen spillestil!

TILBAGEBETALING TIL SPILLER

RTP i dette spil er 94%. RTP beregnes deterministisk ud fra en teoretisk sandsynlighedsmodel. RTP blev verificeret ved at køre 10.000.000.000 simuleringer.

Bemærk venligst at hvis det næste valg resulterer i, at din potentielle gevinst overstiger 10.000.000,00 kr. eller 10,000 ganget med din indsats (alt efter hvad der er lavest), så slutter runden og din aktuelle gevinst krediteres straks.

MÅDER AT VINDE PÅ

Vælg mindst en diamant og indsaml den potentielle gevinst.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr..

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 05-07-2022