Cleopatra

Spillets mål:

Cleopatra er en spilleautomatelautomat med fem hjul, tyve gevinstlinjer og gratisspilfunktion. Spilet indehåller wildsymbolet Cleopatra som erstatter alle andre symboler foruden scattersymbolet, sfinxen. Tre eller flere scattersymboler på hjulene starter gratisspilet hvor alle gevinster, undtaget 5 Cleopatra-symboler, tredobles.

Spilinformation:

• Den lavest indsats er EUR 0,01 og den højeste er EUR 1000.
  • Du kan spillet på op til tyve linjer.

Sådan spiller du

• Angivelse af 'LINJER': Der er som standard valgt tyve linjer. Du kan reducere eller forøge antallet af linjer ved at klikke på knappen 'LINES', der findes nederst i spilskærmen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer forbliver mørke.
  • Vælg insats: När du begynder at spille satses der automatiskt EUR 0,10 på alle 20 linjer dvs. totalt EUR 2,00. Du kan forøge eller reducere indsatsen ved at klikke på knappen 'STAKE PER LINE'. Hvis din spilsaldo er mindre end EUR 2,00 justeres indsatsen automatisk til næste højest muligt beløb.
  • Antallet af linjer ganges med indsatsen per linje. Den totale indsats vises ved BET (insats) længst nede på spilskærmen.
  • 'REGLER': Spillereglerne kan gennemses ved at klikke på knappen 'Game Rules' nederst til venstre i skærmen.
  • 'GEVINSTOVERSIGT': 'GEVINSTOVERSIGT' kan ses ved at klikke på knappen 'GEVINSTOVERSIGT', der er placeret nederst til venstre i spilskærmen. Hvis du vil udregne udbetalingen, skal du gange den pågældende gevinst med indsatsen pr. linje. Du kan vende tilbage til spillet ved at klikke hvor som helst på skærmen. 'GEVINSTOVERSIGTEN' kan også ses ved at klikke på hjulområdet på spilskærmen.
  • Spin: Klik på 'PLAY' for at dreje hjulene. Når hjulene stopper, vil eventuelle vinderkombinationer på de valgte linjer blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives, ved at deres betalingslinjer bliver oplyst, og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en besked og desuden i måleren 'WINNINGS'. Gevinsterne for de individuelle linjer vises til højre for hjulene ud for hver linje med gevinst.
  • Bonusspil: Bonusspillet udløses, når tre eller flere bonussymboler vises hvor som helst på de fem hjul. Spilskærmen ændrer sig, og bonusspilskærmen åbnes. Når du er færdig med bonusspillet, skal du klikke på knappen 'CLICK TO CONTINUE' for at vende tilbage til hovedskærmen.
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til næste spin. Du skal blot klikke på 'PLAY' for at spille med den samme indsats igen. Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge knapperne 'STAKE PER LINE' eller 'LINES' som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under 'BALANCE'.
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der fremgår under målerne 'BALANCE' og 'STAKE'.
  • Hvis du vil gøre brug af auto-spin-funktionen, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIN" nederst til højre i spilskærmen.
  • Du kan deaktivere 'AUTO-SPIN' ved at klikke på knappen 'STOP AUTO-SPIN' igen.
  • Bemærk: Indstillingen 'AUTO-SPIN' er ikke tilgængelig i PlayMoney-tilstand.
  • Klik på 'SPILLOGGER' for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på 'GAME RULES' for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på ‘RE-BUY’ for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil variale.
  • Klik på 'Forlad spil' for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.
  • Alle symboler giver gevinst fra venstre til højre undtaget sfinxen som giver udbetalning uanset position.
  • Wildsymbolen Cleopatra erstatter alle andre symboler foruden scattersymbolet, dvs. sfinxen.
  • Hvis Cleopatra-symbolen erstatter et andet symbol for at skabe en gevinstkombination fordobles gevinstbeløbet for dette symbol.
  • Flere wildsymboler øget ikke multipliceringsfaktorn, dvs. en eller flere wildsymboler resulterer altid i at gevinsten ganges med 2.
  • Den den højeste gevinst på en oplyst linje giver udbetalning.
  • Hvis du vinder på flera oplyste linjer samtidigt lægges gevinsterne till din totalvinst.
  • Gevinster fra gevinstlinjer ganges med indsatsen per gevinstlinje.
  • Scattergevinster ganges med totalt satset beløb.
  • Scattervinster lægges til gevinster fra gevinstlinjerne.
  • Du kan kun vinde på valgte linjer. Scattersymboler giver derimod gevinst uanset position på hjulene.
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalninger og spil.

Gratisspil:

• 3 eller flere bonussymboler, sfinxen, på hjulene udløser gratisspillet.
  • Du kan vinde 15 gratisspil som spilles med samme antal linjer og samme indsats som i spillet som udløste gratisspillet.
  • I gratisspilet tredobles alle udbetalninger foruden de 5 Cleopatra-symboler.
  • Gratisspillet kan udløses flera gange, dvs. du kan vinde endnu flere gratisspili et gratisspil hvis 3 eller flere bonussymboler, dvs. sfinxen, vises på hjulene under gratisspillet.
  • Yderligere gratisspil lægges da till det totale antal gratisspil.
  • Det højeste antal gratisspil i en gratissekvens er 180.
  • Gratisspillet afslutes når 0 gratisspil er tilbage efter de 180 gratisspil i en gratissekvens er færdige.
  • Gevinstbeløbet fra gratisspspil lægges til eventuelle tidligere gevinster fra gevinstlinjer eller fra scattervinster.

Gevinsttabellen:

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95.73%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik", når du logger ind igen. Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i bonusrunden, starter softwaren automatisk bonusrunden, når du logger ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Når bonusrunden er færdiggjort, kan du fortsætte med at spille det samme spil, eller du kan frit vælge et andet spil.

Seneste opdatering: 06-07-2022