ThunderCats Reels of Thundera

INTRODUKTION

Thundercats - Reels of Thundera genopfinder 80´er TV-hittet som en spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer! Spillet inkluderer alle dine yndlingskarakterer; lige fra Lion-O til Mumm-Ra og det er fyldt til randen med actionspækkede features, der får seriens atmosfære hele vejen ud til dine fingerspidser. Kan du besejre Ancient Spirits of Evil og forlade spillet med op til 10,000x den samlede indsats?

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
  • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
  • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).
  • Wild-symboler inkluderer: Lion-O Wild, Cheetara Wild, Panthro Wild, Tygra Wild og Wily Twins Wild.

Thundercats Modifikatorer

• Thundercats Modifikatorer udløses tilfældigt under alle spil
  • Lion-O føjer wilds til hjulene, der forbedrer din chance for at få en gevinstkombination.
  • Tygra stryger hjulene med en chance for at gøre dem Wild. Enhver gevinst genudløser denne modifikator.
  • Når Panthro rammer hjulene, forbindes de og leverer ens symboler. Der er chance for at forbinde 2 til 5 hjul.
  • Cheetara springer henover hjulene og flytter alle symboler på skærmen rundt på nye hjulpositioner. Dette kan genudløses op til 5 gange.
  • Wily Kit og Wily Kat føjer Mystiske Symboler til hjulene. Samtlige af disse synlige symboler, der lander på hjulene, forvandler sig til det samme symbol.
  • Snarf føjer bonussymboler til hjulene, der forbedrer din chance for at aktivere en bonus.
  • Der er også 4 ekstra modifikatorer, der kan udløses efter ethvert tabende spin.
    • Cheetara: Springer forbi hjulene og afslører en 5-ens gevinst.
    • Cheetara: Springer forbi hjulene og opgraderer symboler til Thundercats-symbolet.
    • Sword of Omens: Skærer igennem hjulene og eliminerer symboler, hvorefter nye symboler strømmer ind på hjulene.
    • Sword of Omens: Lynet slår ned på hjulene og tilintetgør alle synlige symboler, hvorefter nye symboler så vælter ned på hjulene i kaskader.

Bonusaktivering

3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Spilleren spinner hjulene, som efter et spin stopper på en af de 6 funktioner, og afslører den tildelte bonus.

Sight Beyond Sight

Udløses ved at lande på Sight Beyond Sight feltet under bonussen.

Vælg et Eye of Thundera for at afsløre 1 af 4 udfald: Lion-O (øger kontant-multiplikatoren); Thundercats Logo (opgraderer værdierne af kontant-multiplikatoren); Mumm-Ra (afslutter featuren); Thundertank (fører spilleren videre til en anden bonus).

Hvis Thundertank symbolet 3 gange vises, kan spilleren udløse en af de 5 andre bonusser.

The Black Pyramid

Udløses ved at lande på The Black Pyramid feltet under bonussen.

Spilleren vælger et emblem for at afsløre 1 af 3 mulige udfald. Lion-O (Flytter spilleren langs pyramiden); Thundercats Logo (opgraderer bonussen på toppen af The Black Pyramid); Mumm-Ra (afslutter featuren).

Ved at lande på en Pil, flyttes spilleren op ad The Black Pyramid. Nå toppen for at aktivere endnu en feature.

The Ever-Living: Free Spins

Udløses ved at lande på The Ever-Living Free Spins feltet under bonussen.

Multiplikatoren på skærmen vælger en tilfældig værdi mellem x2 - x5 på hvert spin, og enhver hjulgevinst ganges med den valgte værdi.

Hvis 2 eller flere specielle Mumm-Ra-symboler lander på ethvert spin, bliver der tildelt ekstra Ever-Living Spins.

Under Ever-Living Spins multiplikatoren vælger en tilfældig værdi mellem x5 - x10 på hvert spin.

Hear The Roar: Free Spins

Udløses ved at lande på Hear The Roar Free Spins feltet under bonussen.

Hvis det specielle Lion-O symbol lander på ethvert spin, opgraderes et af de andre symboler. Dette indikeres af billedet ved siden af hjulene. Dette kan ske op til 4 gange.

Sidst i Gratis Spins, har spilleren chance for at vinde ekstra Gratis Spins.

Ved at vælge et Eye of Thundera afsløres enten INDSAML (afslutter featuren) eller GRATIS SPINS (tildeler ekstra spins). Hvis spilleren afslører GRATIS SPINS, tildeles der op til 5 ekstra spins.

Thundercats Hooo! Free Spins

Udløses ved at lande på Thundercats Hooo! Free Spins feltet under bonussen.

Hvert Wild-symbol, der lander på et hvilket som helst spin, fastholdes på sin placering indtil featuren slutter.

Hvis et helt hjul fyldes med Wilds tildeles der yderligere 5 Gratis Spins.

Ancient Spirits of Evil

Udløses ved at indsamle 5 Bonus-symboler, gamble, eller ved at lande på Ancient Spirits of Evil feltet under bonussen.

Spilleren vælger et emblem for at afsløre 1 af 5 mulige udfald. Lion-O (Spinner hjulet); Thundercats Logo (Flytter spilleren til den næste ring); Mumm-Ra (afslutter featuren); Rød Pil (tilføjer flere røde pile til hjulet); Opgrader (øger værdier på hjulet).

Når der landes på en Pengeværdi, erstattes den pågældende sektion af hjulet med en rød pil. Når der landes på en rød pil, flyttes spilleren til den næste ring. Hvis spilleren når midten af hjulet, bliver Ultimate Thunder bonussen tildelt.

Ultimate Thunder Bonus

Samtlige gevinster fra Ancient Spirits of Evil overføres til Ultimate Thunder.

Vælg en Thundercats for at afsløre en multiplikator, der påføres dine gevinster.

Gamble Featuren

Når der vindes en Funktionsgevinst i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE eller GAMLE gevinsten, for at prøve at vinde en af de andre funktioner i spillet (bortset fra Ancient Spirits of Evil Bonussen).

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 6 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds).

(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds)

AUTOSPIL

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spil ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (20 gevinstlinjer er altid aktive). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
  • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
  • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
  • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/Samlet Indsats, som det udløsende spil (20 gevinstlinjer er altid aktive).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).

GEVINSTLINJER

GEVINSTLINJER (Thundercats Hooo! Free Spins)2

Seneste opdatering: 20-06-2019