88 Coins

Mål:

88 Coins er et "All Ways” slot-spil med fem reels og 243 måder at vinde i hovedspillet, samt gratis spins. Symboler betaler fra venstre til højre i efterfølgende kombinationer (Ways) inklusiv hjul 1. Scatter-symbolerne med skildpadden udbetales med den samlede indsats. Gratis spins-funktionen udløses, når tre eller scatter-symboler med skildpadden vises. Gratis spil kan genudløses under gratis spil. Møntsymbolerne vises kun på reel 2, 3 og 4. Krukkefunktionen udløses tilfædigt, når mønterne samles i krukken. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler, undtagen møntsymbolet og scatter-symbolet med skildpadden.

Sådan spiller du:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter spillet er der valgt en standardindsats. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne + eller -  på hver side af INDSATS-måleren.
  • Det samlede væddemål er INDSATSVÆRDIEN multipliceret med antallet af kreditter, spilleren vælger.
  • MAKS. INDSATS: Klik på MAKS INDSATS for at vælge den højst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • Gevinstoversigt: Gevinstoversigten kan ses ved at klikke på  ‘i’ knappen i et panel over indsatspanelet Præmierne, der vises på gevinstoversigten, er gevinstbeløbet for symbolvisningerne på reelet. Du kan gå tilbage til spillet ved at klikke på X på gevinstoversigten.
  • Spin: SPIN-knappen nederst på skærmen starter spillet.
  • Lydstyrke: Volumen-knappen afspiller spilmusikken. Klik på  Lyd ikonet for at slå lyden fra.
  • KREDITTER: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO", dvs. den aktuelle spilsaldo minus den samlede placerede indsats.
  • AUTOSPIN: Vælg autospin for håndfrit spil. De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan maks. vælge 1.00 spil og spille indtil din saldo er højere end den samlede indats. Brugere fra Storbritannien kan maks. vælge 100 autospil.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb.
    • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
    • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
    • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.pan>
  • Spin til bonusspillet udløses: Spillet spilles automatisk indtil det næste bonusspil udløses.
  • Klik på AUTOSPIN nederst til højre på spilskærmen for at bruge autospin funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på stop autospin-knappen for at stoppe autospin funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Indsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Du kan ændre din indsats ved at øge eller sænke indsatsen på spilskærmen.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, som vises i "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen.

Spilindstillinger:

• For at gøre brug af spilindstillinger skal du klikke på  ‘indstillinger’  nederst på spilskærmen mellem gevinstoversigt og lyd ikonerne.
  • Lydstyrke: Spilleren kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at trække i lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundsmusik: Skift mellem Til / Fra for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyd.
  • Lynspil: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin. Denne indstilling er deaktiveret, hvis intro videoen ikke er tilgængelig for et spin.

Hjulstrukturnummereringen for vinderkombinationer i hovedspillet og bonusrunden med gratis spil er som følger:

Hovedspil:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Spil med gratis spil:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

• Hvis to ens symboler ses på hjul 1 og 2, efterfulgt af tre af samme symbol på hjul 3 på forskellige rækker, betales der ikke Way-gevinst for en 5 symbolkombination. Men du bliver betalt for 3 separate "Way"-gevinster med 3 ens symboler på hjul 3.
    F.eks. hvis et Ni-symbol lander på hjul 1 og 2 og 3 Ni-symboler lander på hjul 3, vil der være 3 forskellige Way-gevinster for Ni-symbolet. Hver way giver gevinst, med tre efterfølgende Ni-symboler.
    Hjul-positionerne for ovenstående Ni Way-gevinster vil være følgende:
    0, 1, 2
    0, 1, 7
    0, 1, 12
  • Way-gevinster multipliceres med INDSATSVÆRDIEN. Scatter-symboler med skildpadden multipliceres med det samlede væddemål. Der er 243 måder at vinde i hovedspillet samt gratis spil.

Spilleregler:

• 88 Coins er et “All Ways” slot-spil med 243 måder at vinde på.
  • Klik på SPIN -knappen for at begynde spillet med den valgte INDSATS.
  • INDSATSVÆRDIEN kan ændres ved at klikke på - og +.
  • Alle gevinster, undtagen jackpot, betales i henhold til gevinstoversigten.
  • Kun den højeste gevinst på hver mulig måde kommer til udbetaling.
  • Jackpots udbetales med den værdi der er anvist.
  • Alle symboler - undtagen scatter-symbolet - betaler fra venstre til højre
  • Den gyldne skildpadde er scatter-symbolet.
  • Way- og jackpot-gevinster lægges sammen.
  • Gratis spins-funktionen udløses, hvis tre eller flere scatter-symboler vises hvor som helst på reelet.
  • Gevinsten fra scatter-symboler multipliceres med den samlede indsats.
  • Alle mulige gevinstkombinationer lægges til den samlede gevinst.
  • Scatter-symboler, der vises under gratis spins-runden, udløser gratis spins-funktionen igen.
  • Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler, undtagen scatter-symbolet.
  • Gevinstoversigten viser altid gevinstbeløbet for den aktuelle spilværdi.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til €250.000 eller det tilsvarende beløb i din valuta under hovedspil eller gratis spil. Yderligere gratis spil fortabes, hvis den højeste gevinst opnås i løbet af gratis spil.
  • Den teoretiske tilbagevenden til spilleren af dette spil spænder fra 95.2% til 96.2% baseret på valgte mønter.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Dobbeltsymboler:

• Dobbeltsymboler aktiveres afhængigt af væddemålets størrelse.
  • Hvis du vælger
    • ét dobbeltsymbol, aktiveres dobbeltsymbolet med knallerten.
    • to dobbeltsymboler, aktiveres dobbeltsymbolerne med knallerten og trommen.
    • tre dobbeltsymboler, aktiveres dobbeltsymbolerne med knallerten, trommen og lanternen.
    • fire dobbeltsymboler, aktiveres dobbeltsymbolerne med knallerten, trommen, lanternen og lotusblomsten.
    • fem dobbeltsymboler, aktiveres dobbeltsymbolerne med knallerten, trommen, lanternen, lotusblomsten og 8-tallet.
    • Deaktiverede dobbeltsymboler vises ikke på reelet.
  • Hvis en spiler får fem ens dobbeltsymboler fra venstre til højre i enhver position på tilstødende reels, modtager spilleren den samme gevinst som ved 10 ens.
  • Hvis to dobbeltsymboler med lotusblomsten f.eks. vises på reelet samtidig med et normalt symbol med lotusblomsten, så vil spilleren have fået fem ens symboler med lotusblomsten, og gevinsten udbetales, selvom symbolet kun vises på tre reels. Gevinsten for tre ens udbetales ligeledes, hvis spilleren får et dobbeltsymbol på det første symbol og et normalt symbol på andet reel.
  • Wild-symbolet betragtes som et enkelt symbol, når det erstatter dobbeltsymbolerne.
  • Den maksimale gevinst, en spiller kan opnå gennem dobbeltsymbolerne, er 10 ens.

88 Coins krukkefunktion:

• Det særlige 88 Coins-symbol føjer mønter til krukken over spillets reels.
  • Krukken udløses tilfældigt, lige efter mønter er blevet tilføjet, men jo flere mønter der er i krukken, jo større er chancen for, at funktionen aktiveres.
  • Coins-symboler vises kun på reel 2, 3 og 4 i både hovedspillet og gratis spins-funktionen.
  • Flere krukker aktiveres afhængig af væddemålets størrelse.
  • Hvis spilleren vælger
    • 88 kreditter, aktiveres GRAND-, MAJOR-, MINOR- og MINI-jackpots.
    • 68 kreditter, aktiveres MAJOR-, MINOR- og MINI-jackpots.
    • 38 kreditter, aktiveres MINOR- og MINI-jackpots.
    • 18 kreditter, aktiveres MINI-jackpots.
    • Jackpots slås fra, hvis spilleren kun spiller med 8 kreditter.
  • Krukkens værdi stiger afhængigt af hvor mange kreditter, spilleren vælger.
  • Flere krukkefunktioner kan udløses, hvis to eller flere møntsymboler vises på reelet.
  • Hvis spilleren rammer krukkefunktion, flyttes spilleren til krukkeskærmen, hvor 12 "88 Coins"-symboler kan vælges af spilleren. Hvis spillerens valg indeholder
    • Tre guldmønter ud af 12 “88 Coins”-symboler, tildeles spilleren GRAND-krukkebeløbet
    • Tre sølvmønter ud af 12 “88 Coins”-symboler, tildeles spilleren MAJOR-krukkebeløbet.
    • Tre bronzemønter ud af 12 “88 Coins”-symboler, tildeles spilleren MINOR-krukkebeløbet
    • Tre lilla mønter ud af 12 “88 Coins”-symboler, tildeles spilleren MINI-krukkebeløbet
  • Gevinstbeløbet fra krukkefunktionen tilføjes det samlede beløb, efter funktionen er ovre.
  • Krukkefunktionen vises først, hvis gratis spins- og jackpot-funktionen udløses på samme spin.
  • Krukkefunktionen kan også udløses under gratis spins-runden. Tilbageværende gratis spins fortsætter, efter spilleren har fuldendt krukkefunktionen, hvis denne udløses under en gratis spins-runde.
  • Antallet af mønter i 88 Coins-krukken er det samme fra spil til spil, uanset platform, men er relativt til størrelsen på det væddemål og de kreditter, spilleren vælger.

Gratis spins-funktion:

• Hvis tre eller flere scatter-symboler med den gyldne skildpadde vises hvor som helst på reelet, vil dette udløse 10 gratis spins.
  • Gratis spins spilles kun med symboler med høj udbetaling, samt Wild-symbolet. Symbolerne A, K, Q, J, 10 og 9 vises ikke under gratis spins-runder.
  • Gratis spins spilles med det samme antal dobbeltsymboler, som vælges når scatter-symbolet igangsætter runden fra hovedspillet.
  • Gratis spins kan aktiveres igen under gratis spins-runden; i dette tilfælde vil spilleren tildeles yderligere 10 gratis spins.

Browser-knap panelfunktioner:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Ansvarligt spil for at åbne Ansvarligt spil siden.
  • Klik på Rigtige penge/for sjov for at skifte mellem spil for rigtige penge og spil for sjov.
  • Klik på Stjerne-symbolet for at tilføje eller fjerne spil til dine favoritter.
  • Klik på Indbetal for at indbetale flere penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

Gevinst til spilleren:

• Den teoretiske gevinst til spilleren i spillet uden jackpot er 95.67%.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når Gamble bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2.Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores døgnåbne kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.