Goldify

Alt hvad du rører ved bliver til guld! Brug din værdifulde evne til at ændre dine favoritsymboler til guld og mangedoble dine gevinster i Goldify! Guldsymboler øger dine gevinster med 5x den normale værdi! Udløs gratis spins-bonussen og forvandl flere symboler til guld for endnu større gevinster!

Sådan spiller du

Goldify indeholder op til 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS

• viser den aktuelle linjeindsats i penge.
  • Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
  • Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER

• Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer.
  • Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
  • Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

SPIN

Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.

Når du har valgt den ønskede indsats, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i bestemte jurisdiktione.

til toppen

Goldify-funktion

Goldify-funktionen gør det muligt for spilleren at vælge spillets volatilitet. Spilleren klikker på ét af 8 symboler (Midas' datter, pegasus, hjelm, harpe, ring, krukke, søjle eller æble) på hjulene i grundspillet. Spilleren klikker derefter på Goldify-knappen nederst til højre på skærmen for at åbne en menu og vælge et symbol, der skal forvandles til guld. Alle gevinster på guldsymboler ganges med 5x Valget af guldsymbol påvirker ikke tilbagebetalingen.

[ til toppen ]

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonussen udløses ved at få tre, fire eller fem bonussymboler hvor som helst på hjulene.

Antallet af gratis spins er beskrevet i følgende tabel:

Antal bonussymboler Gratis spins tildelt Guldsymboler tildelt
3 15 3
4 50 4
5 100 5

Bonussen kan genudløses ved at få tre, fire eller fem bonussymboler hvor som helst på hjulene.

Antallet af ekstra spins bestemmes ud fra samme tabel ovenfor.

Hver gang du genudløsergratis spins-bonussen, skal du vælge de symboler, der forvandles til guld under gratis spins-bonussen.

Bonusrunden kan genudløses flere gange. Der kan maksimalt opnås 500 gratis spins.

Der anvendes andre hjul under de gratis spins.

Gratis spins spilles med den samme møntværdi som i det udløsende spin.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal spilydelse.

• BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Bonus-scatter-symboler vises på alle hjul.

Wild-symboler vises på alle hjul.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktione er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultatet af gratis spins-bonussen plus resultatet af det grundpil, der udløste bonusrunden.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske udbetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 10-05-2017