Bulldozer

Regler

• Dette spil har en gennemsnitlig retur til spiller på 94.02%
  • Bull Dozer er et 5-hjuls, 3-rækkers videoslot, med 20 linjer. Funktioner inkluderer: Wilds, Breder sig wilds, møntindsamling, scattere, gratis spins samt hold- og vind-funktionen.
  • Du spiller med 20 faste mønter pr. spin; den samlede indsatsværdi vises i væddemålsstyringen.
  • Kun den højeste gevinst på en gevinstlinje udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen.

Wilds som tyre

• Wilds som tyre kan vises på alle hjul.
  • Wilds som tyre erstatninger for alle ikke-specialle symboler
  • Wilds som tyre har en 'Wild Trail'-funktion.
  • Hvis du får en wild som en tyr og et bulldozer-symbol i det samme spin, vil tyren løbe mod den nærmeste bulldozer for at erstatte dette symbol og efterlade et spor af tyre efter sig.
  • Den bevæger sig først lodret op ad hjulene og derefter vandret. Den kan bevæge sig i alle retninger, ikke kun fra venstre mod højre.

Scattere

• I grundspil, scattere kan forekomme på alle hjul, én gang pr. hjul.
  • 3, 4 og 5 scattere giver henholdsvis 10, 20 og 30 gratis spins.

Mønter

• Wilds som tyre kan vises på alle hjul.
  • 5 eller flere mønter udløser funktionen hold og vind.
  • I gratis spins erstatter 'W'-mønten alle ikke-specielle symboler. Når du lander på hjulene, vil mønten vende sig for at afsløre en multiplikator, som vil påvirke enhver gevinstlinje, som den er en del af.
  • Hvis to multiplikatorer er aktive på den samme gevinstlinje, multiplicerer de hinanden.
  • I gratis spins giver mønten '+1FS' 1 ekstra gratis spin.
  • I hold og vind belønner mønterne 'Mini', 'Minor', 'Major' og 'Mega' med deres respektive præmie, som er nævnt øverst på hjulene.

Hold og vind

• 3 spins tildeles ved en kombination af mindst 5 betalende mønter.
  • Stjernemønter bidrager ikke til din gevinst og nulstiller ikke gen-spins.
  • Under hold og vind funktionen klæber betalende mønter sig fast på hjulene og nulstiller antallet af gen-spins til 3.
  • For at få en 'Mini', 'Minor', 'Major' eller 'Mega' møntudbetaling behøves kun en af de respektive mønter at blive vist på hjulene.

Køb Gratis Spins

• Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spillere for spillet Køb af gratis spins, 10 Spins er 94.54%.
  • Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spillere for spillet Køb af gratis spins, 20 Spins er 94.60%.
  • Den gennemsnitlige tilbagebetaling til spillere for spillet Køb af gratis spins, 30 Spins er 94.40%.
  • Den maksimale udbetaling for købsspillet er 5000x indsatsen.
  • Denne menu giver dig mulighed for at vælge mellem 3 muligheder for at købe gratis spins. Du kan vælge mellem 10, 20 eller 30 gratis spins
  • Ændring af indsatsen eller mængden af gratis spins, du ønsker at købe, ændrer prisen, der er markeret over valget.
  • Du kan når som helst stoppe med købet af funktionen, men kun indtil du har bekræftet den.

Yderligere information

• Den maksimale udbetaling ved buyin-spil er 5000 x indsatsen.
  • Der skal tages beslutning om ufuldførte spil indenfor 90 dage.
  • Hvis maksimal udbetaling er nået, stopper alle tilbageværende gratis spins og omdrejninger og den maksimale udbetaling tildeles.
  • Basisspil og gratisspins har forskellige sæt hjul.
  • For mere information om de procedurer, der anvendes til at styre ufærdige spillerunder, henvises til spillets hjemmeside.
  • For mere information om den tid, hvorefter inaktive spilsessioner automatisk slutter, henvises til spillets hjemmeside.
  • I tilfælde af funktionsfejl i spilhardwaren/softwaren annulleres alle berørte spil og udbetalinger og alle berørte spil refunderes.
  • Sidst opdateret 28/11/2022
  • V 1.8212.23.1

Seneste opdatering: 03-01-2023