Drop and Lock Deep Sea Magic

Sådan spiller du

GEVINSTLINJER

• Dette spil indeholder 50 gevinstlinjer
  • Alle linjegevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel
  • Kun den største gevinst udbetales på hver spillet linje. Linjeudbetalinger skal forekomme på tilstødende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.
  • Gevinster, der opstår på alle spillede linjer, føjes til den samlede gevinst. Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration. Alle viste præmier er pr. symbol pr. vindende linje.

WILD

• Havfrue-symbolet er wild og kan forekomme i enkelt, dobbelt eller tredobbelt højde.
  • Dette symbol ses kun på hjul 2, 3 og 4 i både basisspillet og i gratis spins.
  • Havfrue-symboler erstatter alle symboler undtagen Krystalkugle- og Pyramide-symboler.

GRATIS SPINS

• Pyramide-symbolet er et scatter-symbol, der kun vises på hjul 2, 3 og 4.
  • Et eller flere Pyramide-symboler på alle tre hjul i et enkelt spin giver 6 gratis spins.
  • Hver indledende gratis spin udløser en scatter-gevinst på 5x samlet indsats.
  • Scatter-gevinster udbetales foruden linjegevinster.
  • Scatter-gevinster fra Pyramide-symboler tildeles udelukkende i forbindelse med funktionsudløsere.
  • Når der tildeles gratis spins, bliver der også føjet en multiplikator til en MULTIPLIKATOR-boks over hjulene, hvilket svarer til det antal Pyramide-symboler, der udløste funktionen. Multiplikatoren vil blive anvendt på de tildelte vinderkombinationer.
  • Mere end et Pyramide-symbol på alle tre hjul inden for de gratis spin vil udløse seks ekstra gratis spins.
  • Når der tildeles ekstra gratis spins, vil den nye multiplikator blive brugt, når de eksisterende gratis spins/den tidligere multiplikator er blevet fuldført.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.
  • Funktionen afsluttes, når der ikke er flere gratis spins tilbage, eller når det maksimale gevinstniveau er nået.

DROP & LOCK™

• Krystalkugle-symbolerne er scatter-symboler. Få tre eller flere af symboltyperne i samme række for at udløse Drop & Lock™-funktionen.
  • Det er ikke muligt at aktivere både Drop & Lock™-funktionen og gratis spins-funktionen fra det samme spin i basisspillet.
  • Krystalkugle-symboler indeholder kontantværdier, der kun kan tildeles i Drop & Lock™-funktionen.
  • Kontantværdierne på blå krystalkugle-symboler er mindre end eller lig med 2x samlet indsats.
  • Kontantværdierne på orange krystalkugle-symboler er mere end 2x samlet indsats.
  • En komplet række med 5 krystalkugle-symboler vil give en udbetaling lig med den samlede værdi på tværs af alle krystalkugler i rækken.
  • Der tildeles tre indledende spins, når funktionen udløses. For hvert spin hvor der er en eller flere fuldførte rækker med krystalkugle-symboler, vil antallet af tilbageværende spins nulstilles til tre.
  • I Drop & Lock™-funktionen, når krystalkugle-symboler lander på hjulene, vil de falde de til det laveste område, der ikke allerede er optaget af et krystalkugle-symbol. Krystalkugle-symboler låses på plads mellem spins.
  • Flere komplette rækker i samme spin vil gange det samlede kontantbeløb i de vindende krystalkugler med antallet af fuldførte rækker.
  • Drop & Lock™-funktionen bruger de samme samlede indsatser, som det spin i grundspillet, der udløste funktionen.
  • Hvis Drop & Lock™-funktionen udløses inde fra gratis spins, vil gratis spin-multiplikatoren ikke blive anvendt på Drop & Lock™-udbetalinger.
  • Hvis Drop & Lock™-funktionen udløses inde fra gratis spins-funktionen, vil den blive spillet med det samme. Spillet vender tilbage til gratis spins-funktionen, når Drop & Lock™-funktionen er fuldført.
  • Funktionen afsluttes, når der ikke er flere spins tilbage, eller når det maksimale gevinstniveau er nået.

JURIDISK MEDDELELSE

• Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige 250,000.00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • Den forventede tilbagebetaling for dette spil er 96.01%. Dette afspejler det teoretiske afkast på tværs af mange spil.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2019, 2020 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 30-06-2020