Emperor's Gold

Spilhjælp

Introduktion til spillet

Emperor's Gold er et 5x3 high slot-spil med dragejokere, der udvides, og frispin.

Tre eller flere scatter-symboler udløser frispin, og billedsymbolerne kan opgraderes til større gevinster.

Dragesymbol

Dragesymbolet udvides lodret og erstatter alle symboler bortset fra scatter-symbolet ved lave indsatser.

Dragesymbolet udvides lodret og erstatter alle symboler inkl. scatter-symbolet ved højere indsatser.

Frispin

Spilleren kan vinde frispin i alle spil.

Tre eller flere scatter-symboler aktiverer frispin.

Scatter- og dragesymboler kan give ekstra frispin.

Big Bet

Et Big Bet-spil består indledningsvis af 5 sammenhængende spin af hjulene. Der kan vindes yderligere Big Bet-spin fra bonusbånd.

Under Big Bet-spin udvides dragesymbolet og er synligt, indtil der udløses frispin, eller til spillet er slut.

Der kan forekomme et Superbonus-bånd, som giver Big Bet-ekstra spin.

Der kan forekomme en Mega Bonus Trail, som giver Big Bet-ekstra spin eller frispin.

Sådan spiller du

Vælg din indsats -

Juster din INDSATS med knapperne "+" og "-" for at gøre din indsats pr. række større eller mindre.

Tryk på SPIN for at starte spillet.

Gevinstrækker

Spillet indeholder 10 gevinstrækker.

Alle rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som multiplikatorværdier.

Alle Big Bet-rækkers gevinstbeløb vises i spillets udbetalingstabel som kontante beløb.

Disse kan ses ved at trykke på knappen "i".

Seneste opdatering: 19-02-2019