Cleopatra II

Tilbage til det gamle Egyptens overdådighed i Cleopatra II. Fan-favoritten Cleopatra uddeler kongelige rigdomme med 2x wilds og afslører hendes skjulte kræfter i Gratis spins-bonussen. Opdag fantastiske rigdomme i Gratis spins-bonussen med stigende multiplikatorer - op til 50x!

Sådan spiller du

Cleopatra II har 20 faste gevinstlinjer.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

Mønter

Viser det aktuelle antal mønter, der spilles med.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta.

For at ændre indsatsen:

Vælg den ønskede samlede indsats.

På computerenheder kan du også vælge at trykke på minusknappen (-) for at sænke den samlede indsats, eller trykke på plusknappen (+) for at øge den samlede indsats.

Tryk på OK for at bekræfte og lukke konfigurationsmenuen for indsatser.

Spin

Tryk på den runde pil for at bekræfte indsatsen og sætte hjulene i spin.

Autospin-funktion

Autospin kører automatisk spillet et forudbestemt antal spins ved den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospins, tabsgrænsen og den (valgfri) enkelte gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, tryk derefter på AUTOSPIN og vælg herefter, hvor mange spins, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det valgte antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller alle aktiverede gevinst-/tabsgrænser-indstillinger er opnået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

2x Wilds-funktion

Hvis en eller flere Cleopatra II-symboler erstattes i en gevinst i grundspillet eller i gratis spins-bonussen, fordobles den gevinst, med undtagelse af gevinster der kun indeholder Cleopatra II-symboler. Cleopatra II-symbolet erstatter alle symboler undtagen sfinks-scatter-symbolet.

Gratis spin-bonus

Gratis spins-bonussen udløses, når tre eller flere sfinks-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene.

Vælg en boks, der herefter vil afsløre antallet af tildelte gratis spins. Hver boks afslører et tilfældigt antal gratis spins afhængig af antallet af udløsende sfinkssymboler:

Antal sfinkssymboler

Gratis spin-interval

5

10-20

4

8-18

3

5-15

Gratis spins-bonussen har en start-multiplikatorværdi på 1x og øges med 1x ved hvert spin op til en 50x multiplikator. Gratis spin-gevinster ganges med møntværdien og bonus-multiplikatoren på det vindende spin, bortset fra gevinster der indeholder 5 Cleopatra II-symboler, som ikke indeholder en bonusmultiplikator.

Hjulene i gratis spin-bonussen er mere værdifulde end hjulene i grundspillet.

Gratis spins-bonussen genudløses, når tre eller flere sfinks-scatter-symboler vises hvor som helst på hjulene. Genudløses Gratis spin-bonussen, tildeles der ekstra gratis spins svarende til det oprindelige antal gratis spins.

Bonussen kan genudløses flere gange op til maksimalt 50 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins udføres med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al Lyd

• Slå spillyde on eller off.

Stemme

• Slå voiceover on eller off.

Musik

• Slå musik on eller off.

Lydeffekter

• Slå lydeffekter on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal forekomme på en spillet linje og på fortløbende hjul fra hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.

Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.

Når en eller flere Cleopatra II-symboler erstattes i en gevinst, fordobles den gevinst, bortset fra gevinster der kun indeholder Cleopatra II-symboler.

Cleopatra II-symbolet erstatter alle symboler undtagen sfinks-scatter-symbolet.

Gevinster vises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden, plus det resultat der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver opnået i bonusrunden, afsluttes runden straks, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige, medmindre et spin låser op for en funktion med ekstra spin eller en serie af spins, som det fremgår af spillereglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givent spin, er din chance for at vinde den igen i næste spin nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spins fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

RTP:-95.88%

Intellektuel ejendom

© 2021 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Seneste opdatering: 24-06-2021