Wilds of the West

Spilleregler

• Wilds of the West er en spilleautomat med 6 hjul og 4 rækker, med 4096 måder at vinde på.

• Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

• Kun den længste matchende kombination for hvert symbol betales.

• En gevinst skabes ved at matche symboler, uanset lodret position, fra venstre mod højre, startende på hjulet længst til venstre.

• Flere matchende symboler på et hjul bidrager multiplikativt til gevinsterne.

• Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

• Gevinster vises i brugerens valuta.

• Den teoretiske tilbagevenden til spilleren for dette spil er: 93.96%

• Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

• Den engelske version af spillereglerne har forrang.

• Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Særlige funktioner

Vestens vildmarker

• Når et Wild-symbol lander, tildeles det et antal spins mellem 3 og 5, som det forbliver låst til.

• For de følgende spins forbliver Wild-symbolerne på skærmen for at erstatte andre linjesymboler og skabe store gevinster.

• Den vedvarende funktion kan udløses på mange skærmpositioner samtidigt, hvilket skaber skærme med masser af Wild-symboler, hvilket garanterer store gevinster for de efterfølgende spins.

Gratis spins bonus

• 3 Gold Cart-symboler udløser 10 gratis spins.

• Under bonussen udløser yderligere scatters flere gratis spins.

• I gratis spins forbliver alle wilds, der allerede er låst i begyndelsen af runden, og eventuelle yderligere wilds, der vises i løbet af runden, låst indtil slutningen af gratis spins.

Gamble funktion

• Vil du bruge dine gevinster til at spille dig frem til bonussen? Prøv det nu for en øjeblikkelig chance for bonussen!

• Efter nogle sejre vil spillerne blive præsenteret for muligheden for at spille. Spillere kan kun spille mindre end købsfunktionen koster.

Seneste opdatering: 01-11-2022