Book of the Sphinx

Hvilke hemmeligheder venter på at blive afsløret på de hemmelige sider i Book of the Sphinx? Grav dybt for at finde de skinnende skatte fra oldtidens Egypten! Afdæk Wild Bog-symboler for at vinde og for at udløse Gratis Spins-bonussen! Ras Øje-funktionen byder på fulde symbolstabler på hjulene, hvilket giver endnu mere blændende og spændende gevinstpotentiale!

Sådan satser du

Book of the Sphinx har 20 faste gevinstlinjer.

Indsatskonfigurationsmenu (mobil/tablet/minispil)

• Tryk på pilen for at åbne indsatskonfigurationsmenuen.
  • Tryk på afkrydsningsfeltet for at bekræfte og lukke indsatskonfigurationsmenuen.

Linjer

• Viser det nuværende antal gevinstlinjer.
  • Indsatser er fastsat til 20 gevinstlinjer.

Linjeindsats

• Viser den aktuelle linjeindsats i penge.
  • Tryk på minusknappen (-) for at sænke indsatsen pr. linje.
  • Tryk på plusknappen (+) for at hæve indsatsen pr. linje.

Spin

Tryk på den runde pil for at spille for den valgte indsats.

Autospin-funktion

• Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spins, til den aktuelle linjegevinst og med det valgte antal gevinstlinjer.
  • For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antal autospin, tabsgrænsen og enkelt gevinst-grænsen (valgfri).
  • Når du har valgt den ønskede indstilling, tryk på AUTOSPIN-knappen, og vælg, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indstillinger.
  • Autospin spiller det valgte antal spins, indtil du trykker på STOP, til en bonus bliver udløst, eller til saldoen er utilstrækkelig til at spille, eller den aktiverede tabs/gevinstgrænse bliver nået.
  • Autospin er kun tilgængelig i godkendte jurisdiktioner.
  • Autospin-funktionen er ikke tilgængelig i miniformatet.

Ras Øje-Funktion

• Ras Øje-funktionen udløses, når tre eller flere Ras Øje-symboler vises hvor som helst på hjulene. Ras Øje-symbolerne bliver herefter erstattet med et tilfældigt valgt symbol, eksklusive Bog-symboler.
  • Det tilfældigt valgte symbol udvider sig og erstatter alle symboler på alle de hjul, hvor det forekommer og udbetaler for 3, 4, eller 5 ens på enhver aktiv gevinstlinje uanset placeringen på hjulet.

Gratis Spins-Bonus

Gratis Spins-bonussen udløses, når tre eller flere Bog-symboler vises hvor som helst på hjulene. Disse symboler kan forekomme på alle hjul.

Antal Bog-symboler

Gratis Spins tildelt

3

10

4

15

5

30

• Først i Gratis Spins-bonussen, bliver et af symbolerne tilfældigt valgt som et specialsymbol, eksklusive Bog-symbolet, under resten af bonussen.
  • Når tre eller flere specialsymboler lander hvor som helst på hjulene, udvider specialsymbolet sig til alle andre symboler på det hjul, og former gevinstkombinationer på aktive gevinstlinjer.
  • Specialsymboler bidrager først til gevinstkombinationer, når de har udvidet sig.
  • Gevinstkombinationerne behøver ikke stå på linje fra venstre, og symbolerne behøver ikke forekomme på fortløbende hjul.
  • Gratis Spins-bonussen genudløses, når tre eller flere Bog-symboler vises hvor som helst på hjulene under bonussen.

Antal Bog-symboler

Ekstra gratis spins tildelt

3

10

4

15

5

30

• Bonussen kan blive genudløst flere gange op til et maksimum på 250 gratis spins pr. bonus.
  • Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal gevinstlinjer som det udløsende spin.

Regler

• Misbrug eller systemfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • Alle linjegevinst-symboler skal forekomme på en spillet linje på fortløbende hjul, med undtagelse af i Ras Øje-funktionen, hvor hjulene ikke behøver at være fortløbende, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Gevinstlinjer ganges med linjeindsatsen på den vindende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. Bog-symbol. Sammenfaldende scatter-gevinster fra forskellige Bog-symboler bliver lagt sammen. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.
  • Bonus-gevinster er uafhængige af linjegevinster og lægges til det samlede udbetalte beløb.
  • Bog-symbolet er også et Wild-symbol, som erstatter alle andre symboler med undtagelse af Ras Øje-symbolet og specialsymbolet, som vælges under Gratis Spins-bonussen.
  • Wild-symbolet forekommer på hjul i grundspillet.
  • Wild-symbolet forekommer på hjul i Gratis Spins-bonussen.
  • Gevinster vises i valuta.
  • I nogle jurisdiktioner er der en begrænsning på alle enkelt transaktioner, som er uafhængig af indsatsbeløb. Se gevinstoversigten for flere oplysninger. En transaktion omfatter resultaterne af bonusrunden plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen rammes i bonusrunden, slutter bonusrunden straks, også selv om der er flere gratis spins tilbage.

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling

• I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, som der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spin låser op for en funktion til et efterfølgende spin eller en række spins iht. spilreglerne. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid ens.
  • Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
  • Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske tilbagebetaling på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spillesession kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.

Intellektuel ejendom

© 2019 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker brugt heri ejes af IGT eller deres affilierede, og må ikke bruges uden tilladelse. Alle varemærker markeret med et ® er registreret i U.S. Patent and Trademark Office.

[ til toppen ] [ luk vinduet ]

Seneste opdatering: 21-11-2019