Double Double Win

DOUBLE DOUBLE WIN

Version 1.0.1

MÅLET MED SPILLET:

Double Double Win er en "All Ways-spillemaskine”, der har fem hjul og 243 mulige måder at vinde på. Symboler betaler fra venstre til højre i fortløbende kombinationer (måder). Spillet indeholder wild-erstatninger og en dobbeltgevinstfunktion på hvert spin, som giver større chancer for at vinde stort. Wild-symbolet vises kun på hjul 2, 3, 4, 5 og ikke på hjul 1 og erstatter alle andre symboler. Hvert spin har mindst to identiske hjul, der er låst sammen. Op til fem hjul kan låses sammen.

SÅDAN SPILLER DU:

• Valg af "INDSATSER": Når du starter et spil, er standardindsatsen indstillet. Du kan ændre indsatsværdien ved at klikke på knapperne + eller - på hver side af INDSATS-måleren på din computer. Spilleren kan ændre indsatsen ved at trykke på burgerikonet og ændre indsatsmåleren på mobilenheder.
  • Gentag indsats/Skift indsats: Standardindsatsen på det næste spin vil være den samme som i det tidligere spin. Klik på "SPIN" for at spille med samme indsats. Hvis du vil ændre indsatsen, skal du øge eller reducere indsatsen, der vises på spilskærmen.
  • MAKS. INDSATS: Klik på 'MAX-INDSATS' for at spille med den størst mulige indsats. Hvis spillerens saldo ikke er tilstrækkelig til at afgive den maksimale indsats, deaktiveres denne mulighed på computerenheder.
  • Spin: SPIN-knappen i midten starter spillet, når du spiller via din computer. SPIN-knappen findes nederst på skærmen, hvis du spiller i portrættilstand, og til højre på skærmen, hvis du spiller i landskabstilstand via mobilenheder.
  • Gevinstoversigt: Se gevinstoversigten ved at klikke på knappen "i", der er over indsatspanelet. Spilleren kan gå tilbage til spillet ved at klikke på "pil ned" på skærmen med gevinsttabellen. Når du spiller via mobiludgaven, kan gevinstoversigten findes ved at trykke på hamburger-menuen og derefter vælge valgmuligheden 'Gevinstoversigt'-
  • Lydstyrke: Lydstyrkeknappen afspiller spillets musik. Klik på volumenikonet for at slå lyden fra.
  • Kreditter: Når du har placeret din indsats, vises din tilbageværende spilsaldo under "SALDO". Din aktuelle spilsaldo er summen af de beløb, der vises under målerne "SALDO" og "INDSATS". Din spilsaldo vises nederst på spilskærmen
  • AUTOSPIN: Vælg AUTOSPIN for et håndfrit spil. For Storbritannien/Ontario vil autospin være deaktiveret.
  • Klik på 'AUTOSPIN-'knappen nederst på spilskærmen for at benytte Autospin-funktionen. På den efterfølgende side skal du vælge de muligheder som du vil spille med. Brug de relevante rullemenuer. Klik på "START" for at aktivere de valgte muligheder og starte spillet. Klik på Stop autospin-knappen for at stoppe AUTOSPIN-funktionen og vende tilbage til spilskærmen.
  • De tilgængelige muligheder er:
  • Antal spins: Spillet fortsætter automatisk det antal spins, du valgte i rullemenuen. Du kan vælge maksimalt 1.000 spins og spille, indtil spillersaldoen er mere end den samlede indsats.
  • Spin til gevinsten er lig med eller over: Spillet fortsætter automatisk, indtil det vundne beløb er lig med eller større end det valgte beløb indtastet i tekstboksen.
  • Spin til det tabte overskrider: Spillet spiller automatisk indtil det tabte beløb overskrider det indtastede beløb. Tab udregnes med (tabt = samlede indsatser - samlede gevinster)
  • Samlede indsatser = akkumulerede samlede indsatser
  • Samlede gevinster = akkumulerede samlede gevinster
  • (((Samlede indsatser - samlede gevinster) + aktuel spilindsats) <= Loss limit target) then next auto spin will be allowed.<= Tabsgrænsen) derefter tillades det næste autospil.
  • Når du spiller med flere muligheder vil den mulighed, som først bliver opfyldt, have fortrinsret over de øvrige, som derefter bliver annulleret. Du kan derefter vælge de samme muligheder eller prøve nogle nye og fortsætte med spillet.
  • "AUTOSPIN" funktionen er ikke tilgængelig i spil for sjov.

SPILINDSTILLINGER:

• Hvis du vil bruge spilindstillingerne, skal du klikke på knappen "Indstillinger" nederst på spilskærmen mellem udbetalingstabellen og lydikonerne.
  • Lydstyrke: Spillere kan indstille lydstyrken af lydeffekter og baggrundslyde ved at rykke lydstyrkeknappen.
  • Lydeffekter: Skift mellem Aktivér/Deaktivér for at aktivere eller deaktivere spillets animationslyde.
  • Baggrundslyde: Skift mellem Aktivér/Deaktivér for at aktivere eller deaktivere spillets baggrundslyde.
  • Lynspin: Ved at markere denne mulighed er spillet hurtigere end det almindelige spin. For britiske spillere vil denne mulighed være deaktiveret.
  • Mellemrumstasten drejer hjulene: Når du markerer denne indstilling, kan mellemrumstasten bruges til at starte dit spin.

MULIGHEDER PÅ MOBILENHEDER:

• Tryk på burgerikonet for at se indstillinger såsom gevinstoversigt, indsatsindstillinger, autospin, indstillinger, "i"-knappen og betaling på mobilenheder.
  • Klik på Forsidemuligheden for at gå tilbage til lobbyskærmen.
  • Klik på Gevinstoversigtmuligheden for at se skærmen Gevinstoversigt.
  • Klik på tilbage-knappen for at gå tilbage til spillet.
  • Klik på Volumenikonet for at slå spillets musik til og fra.
  • Klik på muligheden "$" for at gå til indbetalingsskærmen.

Hjulstrukturnummereringen for vindende kombinationer i spillet er forklaret nedenfor:

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Gevinster udbetales fra venstre til højre med fortløbende symboler.

SPILLEREGLER:

• Double Double Win er en "All Way-spillemaskine" med 243 måder at vinde på.
  • Alle symboler betaler fra venstre mod højre startende fra hjulene længst mod venstre i enhver fortløbende kombination.
  • Spillet indeholder wild-erstatninger og en dobbeltgevinstfunktion på hvert spin, som giver større chancer for at vinde stort.
  • Maks. indsats vælger det maksimale indsatsbeløb.
  • Når du klikker på SPIN, starter spillet med den valgte INDSATS.
  • Alle vindende kombinationer og udbetalinger foretages i henhold til gevinsttabellen.
  • Mådegevinster ganges med den samlede indsats.
  • Det er kun den højeste vindende kombination for hvert symbol, der udbetales.
  • Sammenfaldne gevinster med forskellige symboler bliver udbetalt og tilføjet til andre gevinster.
  • Wild-symbolet vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5, og ikke på hjul 1.
  • Wild-symbolet kan ersatte alle symboler.
  • Den maksimale gevinst i dette spil er begrænset til 250.000 EUR eller det tilsvarende beløb i din valuta i hovedspillet og kaskader. Yderligere gevinster fra free spins går tabt, hvis den højeste gevinst opnås under runden med free spins.
  • Den mindste indsats er 1,00Kr, og den maksimale indsats er 100,00Kr
  • Ved eventuelle fejl annulleres alle udbetalinger og indsatser.

DOBBELTGEVINST-FUNKTION:

• Hvert spin har mindst to identiske og tilstødende hjul, der er låst sammen.
  • Under dit spin kan de dobbelte låste hjul udvide sig og blive til et sæt af tre, fire eller fem identiske hjul.
  • I starten af hvert spin kan de identiske dobbelte hjul vises ved siden af hvilket som helst af de 5 hjul.
  • Antallet af hjul, som er låst sammen, er tilfældigt og vises selvstændigt ved hvert spin.

KOMMANDOER I BROWSERENS KNAPPANEL:

• Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Responsible Gaming for at åbne Responsible gaming siden.
  • Klik på rigtige penge\for sjov for at skifte mellem spil om rigtige penge og spil for sjov
  • Klik på stjernen for at tilføje/fjerne spil til/fra dine favoritter.
  • Klik på "Indbetal" for at indbetale penge på din konto.
  • Spilhistorik kan kun ses for spil med rigtige penge.

SPILLERAFKAST:

• Det teoretiske spillerafkast i spillet er 95,15 %.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Jeg kunne ikke afslutte spillet. Hvad skal jeg gøre?

• Hvis du mister forbindelsen midt i grundspillet, vil softwaren automatisk afslutte spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.
  • Hvis du mister forbindelsen midt i bonusspillet, vil du blive anmodet om at fuldføre det når du logger på igen. Når Gamble bonusspillet er fuldført, kan du fortsætte spillet, eller vælge et andet spil.

2. Hvad skal jeg gøre hvis min saldo er for lav?

• Klik på "Indbetal" nederst på spilskærmen for at indbetale.

3. Du er velkommen til at kontakte vores 24/7 kundeservice, hvis du har andre spørgsmål.

Seneste opdatering: 03-03-2023