Fishin' Frenzy All Stars

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.
  3. RTP : 94.22%

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIN" for at starte spillet (afhængig af jurisdiktion og operatørkonfigurationer kan mellemrumtasten også bruges til at starte et spil).
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler, startende til venstre på en af gevinstlinjerne.
  • Manden erstatter alle symboler undtagen Scatter-symboler.
  • Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
  • 3-5 synlige Båd Scatter-symboler udløser Gratis Spins-bonussen.
  • I starten af Gratis Spins-bonussen har spilleren mulighed for at spille 3 forskellige slags Bonusspil.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.
  • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre.
  • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
  • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

• Wild-symbolet kan hjælpe til at skabe en gevinst ved at erstatte andre symboler.
  • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.

GRATISSPIL

• Hvis der opnås 3-5 synlige Båd Scatter-symboler hvor som helst, bliver der tildelt 10, 15 eller 20 Gratis Spil.
  • I begyndelsen af Gratis Spins-bonussen har spilleren mulighed for at vælge mellem 3 forskellige Gratis Spins-bonusser:
    • For Fiskevanvid-featuren:
      • For hvert Mand-symbol der vises på skærmen, tildeles alle fiskeprismærkernes værdier til spilleren fra de Fiske-symboler, som aktuelt vises på skærmen.
      • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Featuren i stil med Fiskevanvid Gratis Spins.
    • For Featuren i stil med Horus' Øje:
      • Hvert Mand-symbol der lander på skærmen, udvider sig til at dække hjulet og opgraderer alle billedsymboler på skærmen, sådan at de matcher de symboler, der vises på tavlerne øverst på skærmen.
      • Derudover tildeler 1, 2 eller 3 Mand Wild henholdsvis 1, 3 eller 5 gratis spins yderligere.
      • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Featuren i stil med Horus' Øje.
    • For Featuren i stil med El Torero:
      • Hvert Mand-symbol der lander på skærmen fastholdes, indtil Gratis Spil-featuren afsluttes.
      • Gratis Spins kan ikke blive genudløst under Featuren i stil med El Torero.
  • Gratis Spins fortsætter, indtil alle gratis spins er spillet, og spilleren får udbetalt det beløb, der vises i bonusgevinstfeltet.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, den en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Autospil stopper, hvis du vinder en bonusrunde inklusive Gratis Spins; hvis du når den fastsatte Tabsgrænse; eller hvis der tildeles en Progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • Alle linjebetalingssymboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul startende med hjulet yderst til venstre (10 linjer er altid aktive). Det er kun den højeste linjegevinst på hver linje, der udbetales.
  • Båd-symboler er scatter-gevinster, og de tildeles, når de forekommer hvor som helst på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer. (10 linjer altid aktive)
  • Scatter-gevinster udbetales ud over linjegevinster.
  • Gratis Spins spilles med samme antal linjer og indsats pr. linje/samlet indsats, som det udløsende spil (der er altid 10 aktive linjer).
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Seneste opdatering: 14-12-2022