Masters Of Olympus

Om dette spil

Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.

Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Dette spil spilles kun med jetoner.

Spillet indeholder 1024 måder.

Der er 5 hjul og 4 rækker i basisspillet.

Yderligere hjul kan aktiveres.

Olympus Bonus-, Spartan Bonus- og Guaranteed Athena Bonus-funktionen starter med 20 hjul og 4 rækker og kan udvide sig op til maksimalt 30 hjul og 6 rækker.

Indsats-regler

Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

Gevinster ganges med den samlede indsats.

Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.

Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.

Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.

Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.

Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startindsats.

Udbetalingsgrænse

Dette spil har en udbetalingsgrænse på 20.000x indsatsen.

Alle efterfølgende gevinster under det spin vil have en cap på.

Optælling af gevinsten vil fortsætte til dette spils udbetalingsgrænse.

Hvis der spilles Free Spins, går alle resterende Free Spins tabt, og spillet vil fortsætte til funktionen outro-modalskærm.

Udbetalingsgrænsen kan nås under Olympus Bonus-funktionen, Spartan Bonus-funktionen og Guaranteed Athena Bonus-funktionen.

Måderegler

En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.

En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.

Spillet indeholder 1024 måder.

Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Bonus-symboler.

Olympus Bonus-funktion

Olympus Bonus er en Free Spins-funktion.

Gratis spin bliver spillet automatisk.

Free Spins er gratis for spilleren.

Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Hvis 3 Bonus-symboler lander på hjulene, udløses Olympus Bonus-funktionen.

Bonus-symboler forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.

Der tildeles 3 gratis spin.

Free Spins kan nulstilles til sit tildelte antal spin.

Olympus Bonus-funktionen starter med 20 hjul.

Der er maksimalt 30 hjul under Olympus Bonus-funktionen.

Hvert hjul har 1 række.

De Bonus-symboler, der udløste Olympus Bonus, erstattes med skjoldsymboler, der afslører en værdi mellem 1-50x.

Når der lander et nyt skjold eller et nyt gudesymbol under et spin, bliver Gratis Spin-tælleren nulstillet til det antal Free Spins, som spilleren startede funktionen med.

Den generelle rækkefølge, hvori gudesymbolernes multiplikatorer gælder på hjulene, går fra hjulet øverst til venstre og ned til hjulet nederst til højre, række efter række.

Hvis der vises et Aphrodite-symbol på hjulene, bliver dette symbol påført sin multiplikator først.

Olympus Bonus-funktionen slutter, når det sidste spin er blevet spillet, og der ikke er landet nogen nye symboler.

Funktionen slutter, når alle synlige hjul er blevet fyldt med et symbol, hvorefter der bliver udbetalt en fast præmie på 500x indsatsen oven i den samlede gevinst.

Når Olympus Bonus-funktionen slutter, bliver hvert symbols multiplikatorværdi lagt sammen og herefter ganget med den aktuelle indsats, hvorefter den udbetales som den samlede bonusgevinst.

Den indsats, der anvendes til at udregne den samlede gevinst, er den indsats som blev anvendt ved udløsningen af Olympus Bonus-funktionen.

Under funktionen kaldesFree Spins for Bonus Spins.

Olympus Bonus-funktion - Symboler

Når Aphrodite-symbolet lander, bliver der afsløret en multiplikatorværdi på mellem 2-9x.

Aphrodite-symbolet ganger værdien for hvert ramt symbol på hjulene med sin værdi.

Et Aphrodite-symbol ganger ikke symboler fra forrige spin.

Aphrodite-symbolets værdi anvendes til at gange værdierne for de symboler, der lander i efterfølgende spin under hele funktionen.

Et symbols værdi kan kun blive ganget én gang af et Aphrodite-symbol under funktionen.

Aphrodite-symbolet kan kun lande én gang under funktionen.

Apollo-symbolet afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x, når det lander.

Apollo-symbolet tilføjer sin multiplikatorværdi til hvert synligt symbols multiplikatorværdi.

Et Zeus-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.

Et Zeus-symbol tilføjer sin multiplikatorværdi til hvert synligt symbols multiplikatorværdi på hvert spin, indtil funktionen slutter.

Ares-symbolet afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x, når det lander.

Ares-symbolet tilføjer hvert synligt symbols multiplikatorværdi til sin multiplikatorværdi.

Et Athena-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.

Athena-symbolet tilføjer hvert synligt symbols multiplikatorværdi til sin multiplikatorværdi på hvert spin, indtil funktionen slutter.

Et Poseidon-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.

Når der lander et Poseidon-symbol på et hjul, udvider det antallet af hjul nedad med 5.

De hjul der vises under vandet er ikke i spil, før Poseidon-symbolet aktiverer hjulene.

Poseidon-symbolet kan kun lande 1 gang per spin.

Poseidon-symbolet kan kun lande 2 gange under funktionen.

Et Hades-symbol afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.

Når der lander et Hades-symbol genaktiverer det alle Apollo- og Ares-symboler på hjulene i ét spin.

Sølvskjold-symbolet afslører en multiplikatorværdi på mellem 1-9x.

Guldskjold-symbolet afslører en multiplikatorværdi på mellem 10-50x.

Hvis et sølvskjolds multiplikator stiger til over 9x, bliver det forvandlet til et guldskjold.

Et gudesymbol tilføjer ikke sin egen multiplikator til sin egen værdi.

Olympus Bonus-funktion - Hotte Spots

Der kan maksimum vises 3 Hot Spots på hjulområdet samtidig.

Der kan vises Hot Spots på hjulområdet, mens hjulene spinner.

Der er en øget chance for, at der lander et gudesymbol på et hjul, når et Hot Spot vises.

Spartan Bonus-funktion

Der gælder samme regel for denne funktion som for Olympus Bonus-funktionen, bortset fra det, der er listet herunder.

Der tildeles 4 Gratis Spin.

Zeus Respins-funktion

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Det Wild-symbol, der udløste funktionen, klæber til hjulene og udvider sig hele rækken nedad, fra den position den landede på.

Med hvert nye re-spin flytter Wild én position ned ad hjulene.

Hvis endnu et Wild-symbol lander på hjulene under funktionen, klæber det også til hjulene og udvider sig hele rækken nedad, fra den position den landede på.

Hvis der lander et overliggende symbol under funktionen, bliver det indsamlet i Bonusmåleren.

Overliggende Mønt-symboler kan lande på alle hjul.

Hvis der lander et overliggende Mønt-symbol under funktionen, bliver spilleren enten tildelt Olympus Bonus-funktionen eller Spartan Bonusfunktionen, hvis spilleren har fuldført Spartan Booster-samlingen.

Funktionen slutter, når det sidste Wild flytter ud ad spilleområdet, og der ikke lander nogen nye Wild-symboler under det sidste re-spin.

Gevinster under Zeus Respins-funktionen udbetaler i henhold til de normale udbetalingsregler.

Hvis Olympus Bonus-funktionen eller Spartan Bonus-funktionen vindes, starter funktionen straks efter at Zeus Respins-funktionen slutter.

Den samlede gevinst fra funktionen lægges til saldoen efter funktionen og den mulige bonusfunktion slutter.

Re-spin er gratis for spilleren.

Spartan Booster-funktion

Når bonussymbolerne lander på hjul 1 og 3 under et spin, stiger Spartan Booster-måleren med ét trin.

Spartan Booster-måleren har 10 trin samlet.

Når Spartan Booster-måleren er fyldt, åbner spilleren Spartan Bonus-funktionen i stedet for Olympus Bonus-funktionen, når denne udløses.

Spartan Booster-måleren nulstilles, når spilleren har spillet Spartan Bonus-funktionen færdig.

Spartan Booster-fremskridtet gemmes per indsats.

Hvis indsatsen ændres, bliver den nye indsats' Spartan Booster-fremskridt vist.

Bonus-køb

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Funktionen er ikke tilgængelig over en givet indsats-grænse.

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Aktivering af denne funktion vil øjeblikkeligt udløse den tilsvarende funktion.

Buy-funktionen påvirker ikke Spartan Booster-funktionen Prisen for at købe Olympus Bonus er 50x indsatsen.

Prisen for at købe Spartan Bonus-funktionen er 100x indsatsen.

Prisen for at købe Guaranteed Athena-funktionen er 250x indsatsen.

Guaranteed Athena-funktionen udløser Spartan Bonus-funktionen og garanterer, at Athene-symbolet vises som én af de tre startende symboler for Spartan Bonus.

Autospil

Autospil giver et udvalgt antal spin lov til at spille automatisk.

Spin spilles ved den aktuelle valgte indsats.

Antallet af tilbageværende spin i autospil-sessionen vises i spillet.

Spin: Indstiller antallet af spin for autospil-session. Autospil slutter, når disse spin er spillet færdige.

Indsats: Angiv den aktuelle betværdi.

Tabsgrænse: Indstiller en tabsgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis saldoen begrænses med dette beløb.

Gevinstgrænse: Sætter en gevinstgrænse for autospil-session. Autospil slutter, hvis en gevinst rammer dette beløb.

Afbrydelse af autospil eller stop af hjulene under autospil vil ikke påvirke udfaldet af spillet.

Autospil vil stoppe automatisk, hvis en bonus- eller Free Spin-funktion udløses.

Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil.

Spilstyring

Spin-knap: Starter et hjulspin.

Indsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

Indsats op-knap: Øger den nuværende indsats.

Indsats ned-knap: Sænker den nuværende indsats.

Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.

Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

Lyd: Slår spillyd til.

Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

Gevinst: Viser den seneste gevinst.

Buy Bonus-knappen: viser muligheden for at købe bonusfunktioner.

Spilmenu

Startknappen: Afslutter spillet.

Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller.

Indsats-indstillinger

Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Spilterminologi

MASTERS OF OLYMPUS™ = OLYMPUS' HERSKERE™

WILD = WILD

BIG WIN = STOR GEVINST

MEGA WIN = MEGA-GEVINST

EPIC WIN = EPISK GEVINST FREE SPINS = GRATIS SPIN

OLYMPUS BONUS = OLYMPUS BONUS

SPARTAN BONUS = SPARTAN BONUS

GUARANTEED ATHENA = GARANTERET ATHENA

APHRODITE = AFRODITE

APOLLO = APOLLO

ZEUS = ZEUS

ARES = ARES

ATHENA = ATHENE

POSEIDON = POSEIDON

HADES = HADES

ZEUS RESPINS = ZEUS RE-SPIN

SPARTAN BOOSTER = SPARTAN BOOSTER

BONUS SPINS = BONUS-SPIN

BUY = KØB

BUY BONUS = KØB BONUS

OLYMPIAN WIN = OLYMPISK GEVINST

HOT SPOTS = HOTTE SPOTS

BONUS = BONUS

START = START

STOP = STOP

Gratis spil

Et gratis spil-tilbud er et antal gratis spil-spin, der gives til en spiller.

Hvert tilbud har et unikt referencenummer.

Indsats-konfiguration indstilles af spiladministratorer og kan ikke ændres.

Gevinster tilføjes til kontant- eller bonussaldo, afhængigt af tilbuddet.

Et tilbud kan spilles nu, spilles senere eller kasseres.

Vælg Start for at begynde at spille et Gratis Spil-tilbud.

Kun ét Gratis spil-tilbud kan spilles ad gangen.

Vælg Anvend Senere for at udsætte tilbuddet.

Et udsat tilbud vil være tilgængeligt igen, når man vender tilbage til spillet.

Vælg Nej, tak for at afvise de gratis spil.

Et kasseret spil kan kun genåbnes ved at kontakte spiladministratorerne og angive referencenummeret.

Når et tilbud er benyttet, kasseret eller udløbet, vises det næste tilgængelige tilbud.

Hvert tilbud har en udløbsdato og -tid; hvis et tilbud ikke spilles før dette tidspunkt, vil det ikke længere være tilgængeligt.

Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte spil.

Yderligere oplysninger

Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.

I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.

Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.

Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.

Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.

Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocent til spiller (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

Værdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder.

Værdierne reflekterer den gennemsnitlige forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Overordnet TBP: 96,01 %.

Buy Spartan Bonus TBP: 96,26 %.

TBP for Buy Olympus Bonus: 96,16 %.

TBP for Buy Guaranteed Athena: 96,55 %.

Seneste opdatering: 23-01-2023