Jumbo Jellies

SPILLEREGLER

Velkommen til JUMBO JELLIES featuring JUMBO STREAK SPINS og JELLY FREE SPINS bonus!

JUMBO STREAK SPINS

Basisspillet har et 6x3 hjuls layout, som også er arrangeret i 9 segmenter adskilt af guldlinjer. Ethvert resultat som indeholder et matchende par af VINDENDE symboler indenfor en af de 9 segmenter vil udløse en JUMBO RÆKKE POP. Hele rækken bliver til 3 jumbosymboler, og det udløsende par bliver til en JUMBO WILD. Et udløsende par skal være et præcist par, wilds erstatter ikke.

Dette vil starte JUMBO STIME SPINS, hvor der tilføjes flere gevinstlinjer til spillet, og enhver gevinst vil fortsætte stimen. Når alle rækker er JUMBO, vil spin give x1, men derefter vil yderligere respins i stimen have en GEVINSTMULTIPLIKATOR, der øges med 1 for hvert nyt respin.

Basisspillet har 20 linjer, med en jumbo række er det 25 linjer, 2 jumbo rækker 30 linjer og alle 3 jumbo rækker er 40 linjer.

SCATTERSPIL

Ram 3+ BONUS scatter symboler for at udløse JELLY FREE SPINS. Disse forekommer på hjul 1, 3 og 5. Du vil blive tildelt 2 free spins for hvert bonus scatter-symbol, du rammer, op til maksimalt 18 free spins. Hjulene vil skifte og bilve til et 3x3 kolossalt layout og SCATTERSPILLET vil starte.

I SCATTERSPILLET vil indsamlede bonussymboler blive låst, mens resten af hjulene vil respinne. Ethvert yderligere ramt bonussymbol vil tilføje +2 FREE SPINS til din samlede total. Dette vil fortsætte, indtil der ikke er flere bonussymboler, eller alle positioner er fyldte.

Hvis du vinder JELLY FREE SPINS på det samme spin som en JUMBO RÆKKE POP, vil bonus scatteren blive gemt og dine GEVINST STIME RESPINS blive spillet. Når stimen er afsluttet, vil bonussymbolet blive gendannet og SCATTERSPILLET vil begynde.

JELLY FREE SPINS

Under free spins:

• Alle gevinster starter en gevinst-stime.

• JUMBO RÆKKER forbliver jumbo i hele bonusperioden.

SÅDAN SPILLER MAN

• Vælg din samlede indsats, eller brug standardindsatsen.

• Tryk på Spin knappen for at starte spillet.

SÅDAN UDREGNER DU LINJEGEVINSTER

• For at udregne den samlede gevinst, læg alle symbolgevinster sammen.

• For at udregne en enkelt gevinstlinje gevinst, skal du tælle antallet af ens symboler, der er i rækkefølge på linjen startende fra det yderste venstre hjul.

• Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde værdien af gevinsten i Gevinsttabellen. Kun den højest vindende kombination pr. linje giver gevinst.

• Wild symboler erstatter ethvert symbol for at skabe gevinster, bortset fra bonus scatter symboler eller andre specielle symboler, der ikke er defineret i gevinsttabellen.

• Individuelle gevinster sammenlægges for dig efter spins, og den samlede gevinst vises enten på eller under hjulene afhængigt af den kombinerede værdi.

SPILPANEL

• Spin knap – Placer indsatsen og spinder hjulene.

• Saldo (Bank ikon) – Viser spillernes saldo.

• Samlet Gevinst – Viser gevinsten for det aktuelle eller sidste udbetalingstrin (kun synlig, når gevinsten er større end nul).

• Indsats (chip ikon) – Viser den aktuelle indsats, brug pilene til at bevæge sig op eller ned til en tilgængelig indsats, eller klik på panelet for at vise alle tilgængelige muligheder.

• Autospil (Hvis tilgængelig) – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på autospil knappen. I nogle spilklienter kan du sætte yderligere betingelser for, hvornår autospil skal stoppe. Tabsgrænsen i nogle spilklientversioner forhindrer dig i at tabe mere end den indstillede grænse under autospil-sessionen. For at stoppe autospil manuelt, skal du trykke på Autospils stopknap.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

SPILMULIGHEDER

Tryk på indstillingsikonet for at åbne indstillingsmenuen.

• Hjem – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, vil den forlade spillet og gå til spillobbyen.

• Spilhistorik – Hvis denne funktion er slået til på gaming hjemmesiden, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spilrunder.

• Gevinsttabel – Se hvor meget hvert symbol giver i gevinst, forklaringer på spilfunktioner og information vedrørende gevinstlinjerne.

• Spilleregler – Åbner spillets regler.

• Lyd ON/OFF – Ændrer lyden.

• Turbo ON/OFF – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, skiftes “turbo” spins-tilstanden.

• Indskud – Hvis denne funktion er aktiveret på dit spilwebsted, er det et hurtigt link til indbetalingssiden.

(Nogle funktioner og muligheder er muligvis ikke tilgængelige i din jurisdiktion)

TASTATURGENVEJE

• Mellemrumstast – Tryk på mellemrumstasten for at spinne på desktop.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 95.4%.

• Den maksimale registrerede gevinst er x5432 og skete én gang i 1.000.000.000 simulerede spilrunder.

TILFÆLDIGHED

• Hjulene drejer på fair vis med lige chance for at stoppe ved hver position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information, besøg http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes, mens du spiller, kan du genspille runden, hvis du genstarter spillet inden for en time efter afbrydelsen. Efter den periode bliver alle gevinster fra et afbrudt spil tilføjet din konto. Hvis du vælger at springe genspillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din saldo med det samme.

• I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.

• I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

• Dette er spillereglerne version 1, dateret 01/10/2021. For at se tidligere versioner, bedes du venligst udfylde kontaktformularen på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us

Seneste opdatering: 01-12-2021