Dork Unit

INTRO

Mine damer og herrer, velkommen til showet! Lad os introducere dig for de tre nørder: Tiny Timmy, Hefty Hector og Long Lenny! Dette spil har to spændende bonusfunktioner, en med klæbende wild-multiplikatorer og en med et wild-multiplikatorhjul hvor multiplikatorerne varierer. Vind op til 10.000 gange din indsats!

FUNKTIONER

GAVEÆSKER

Gaveæsker er wild-multiplikatorer. Der er tre forskellige typer gaveæsker: Almindelig gaveæske, en sjælden gaveæske og en episk gaveæske. De almindelige gaveæsker viser altid deres multiplikatorværdi. De sjældne og episke gaveæsker afslører kun deres multiplikatorværdi, når de er en del af en gevinstkombination. Alle gevinstkombinationer, som en gaveæske er en del af, bliver ganget med den viste værdi. Hvis mere end én gaveæske er del af den samme gevinstlinje, så lægges multiplikatorværdierne først sammen, og tilføjes derefter til gevinsten.

Almindelige gaveæsker kan have følgende værdier: Wild, 2x, 3x, 4x

Sjældne gaveæsker kan have følgende værdier: 5x, 10x, 15x, 20x

Episke gaveæsker kan have følgende værdier: 25x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x

Hvis du lander 3 gaveæsker af en hvilken som helst slags i det samme spin, så bliver gave bonanza-bonusspillet tildelt! Placeringen og værdien af de udløsende gaveæsker overføres til bonussen.

GAVE BONANZA

Alle ramte gaveæsker er klæbende under hele bonusspillet. Bonussen starter med 3 spins. Hvis der rammes ekstra gaveæsker, så bliver de resterende spins genopfyldt til 3, og bonussen fortsætter! 3 spins i træk uden at ramme nogen nye gaveæsker afslutter bonussen.

NØRD SPINS

Hvis der lander 3 Lenny-symboler, så bliver nørd spins-bonusspillet aktiveret.

Under nørd spins kan Lenny-symbolet kun lande på hjul 2, 3 og 4. Når Lenny-symbolet lander, udvider det sig til et wild nørdhjul! Udvidende nørdhjul forbliver udvidet, indtil bonussen slutter!

På hvert spin dukker en af nørderne op på hvert udvidet nørdhjul og afslører en multiplikatorværdi, baseret på nørden som dukkede op. Alle forbundne gevinstlinjer ganges med den viste værdi. Hvis en gevinstlinje forbindes til mere end et nørdhjul, så lægges multiplikatorerne sammen, før de anvendes til gevinsten.

Tiny Timmy kan afsløre disse multiplikatorværdier: 2x, 3x, 4x

Hefty Hector kan afsløre disse multiplikatorværdier: 5x, 10x, 15x, 20x

Long Lenny kan afsløre disse multiplikatorværdier: 25x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.38%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Gaveæske-symboler erstatter alle betalende symboler i gevinstoversigten. Gaveæske-symboler forekommer ikke under nørd spins-bonusfunktionen.

Lenny-symbolet kan lande på enhver position i grundspillet. Lenny-symbolet forekommer ikke i gave bonanza-funktionen.

MÅDER AT VINDE PÅ

Du vinder, hvis det samme symbol eller et wild-symbol forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber GAVE BONANZA er 94.53%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber NØRD SPINS er 94.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FEATURESPINS™ er 94.55%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10,000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-07-05 15:21 UTC

Seneste opdatering: 26-07-2022