Gladiator Legends

INTRO

Træd ind i Colosseum og forbered dig på at kæmpe mod Gladiator Legends! Spillet udspiller sig i det gamle Rom, og denne 5x4 spilleautomat med gevinstlinjer er et blodbad af frygtelige kampe, putale bæster og kæmpe multiplikatorer! Arenaens sand farves rødt, og i sidste ende vil sejrherrerne komme ud af nærkampen for at modtage deres præmie! Med en mulig gevinst på op til 10.000 gange din indsats er dette en kamp, der er værd at kæmpe. Er du ikke underholdt?

VS-symboler

VS-symboler er specialsymboler, der udvider sig til duel-hjul, når de aktiveres. Hvert duel-hjul har to wild-multiplikatorer, som hver repræsenterer en Gladiator. Gladiatorerne duellerer mod hinanden, og den overlevende Gladiators multiplikator vil påføres hele hjulet. VS-symboler findes både i grundspillet samt i begge bonusspil.

Grundspil

VS-symboler udvider sig kun til duel-hjul, hvis hjulet udgør en del af mindst én gevinstkombination, når det udvides.

I grundspillet kan duel-hjul både være wild med eller uden en multiplikator. De mulige multiplikatorværdier i grundspillet er 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x og 100x.

Hvis mere end ét duel-hjul med en multiplikator forbindes til en linjegevinst, så vil multiplikatorværdierne blive lagt sammen, før gevinstens værdi bliver ganget.

Hvis du lander et VS-symbol på hvert hjul, så alle hjul er duel, bliver alle hjul behandlet som helt WILD.

Bonusspil

I bonusspillene vil VS-symboler altid udvide sig når de lander, og de mulige multiplikatorværdier ændres.

I Champions of the Arena kan du få 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x, 250x, 500x og 1000x.

I Unleash the Beast kan du få 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x, 150x, 200x, 250x og 500x på hjul 1, 2, 4 og 5. På hjul 3 kan du få x2, x3, x4, x5, x10, x15 og x20.

BONUSSPIL

Dette spil har to unikke bonusspil-tilstande, Champions of the Arena og Unleash the Beast.

Champions of the Arena aktiveres ved at lande 3 ARENA symboler på samme tid.

Unleash the Beast aktiveres ved at lande 3 BEAST symboler på samme tid.

CHAMPIONS OF THE ARENA

Dette bonusspil starter med 3 spins. Hver gang du får et VS-symbol, bliver antallet af gratis spins genstillet til 3. Måleren ved siden af gitteret viser antallet af resterende spins. Bonusspillet fortsætter, indtil du har fået tre spins i træk uden gevinst.

I dette bonusspil har du hjulmultiplikatorer over hvert hjul. Land VS-symboler på alle hjul og lad dem kæmpe sig vej gennem arenaen: når et duel-hjul udvides, så erstatter den vindende duel-multiplikator den aktuelle hjulmultiplikator på dét hjul. Dette betyder at du kan risikere at tabe en stor multiplikator, hver gang et nyt VS-symbol lander på et hjul. Værdien af den aktuelle hjulmultiplikator vil altid være den største af de to multiplikatorværdier i en duel på dét hjul.

En ekstra funktion i dette bonusspil er multiplikatormønt-symbolet. Der er to typer mønter, en normal mønt og en episk mønt.

Når en normal mønt lander på et hjul, vil den afsløre en multiplikatorværdi på x2, x3, x4, x5 eller x10 og vil gange den tilsvarende hjulmultiplikatorværdi med møntens værdi.

Når en episk mønt lander på et hjul, vil den afsløre en multiplikatorværdi på x2, x3, x4, x5 eller x10 og vil gange ALLE hjulmultiplikatorernes værdi med møntens værdi.

En multiplikatormønt kan ikke lande samtidigt med et VS-symbol. Multiplikatormønter bliver aktiveret før VS-symboler.

Når bonusspillet stopper, så vil den samlede gevinst svare til summen af alle nuværende hjulmultiplikatorer ganget med det nuværende indsatsniveau.

Disse symboler er ikke-vindende under dette bonusspil:

UNLEASH THE BEAST!

Dette bonusspil starter med 3 gratis spins. Hver gang du får et VS-symbol, bliver antallet af gratis spins genstillet til 3. Måleren ved siden af gitteret viser antallet af resterende spins. Bonusspillet fortsætter, indtil du har fået tre spins i træk uden gevinst.

I dette bonusspil har du hjulmultiplikatorer på hjul 1, 2, 4 og 5. Hjulmultiplikatorerne akkumulerer værdien af duel-multiplikatorer fra deres tilsvarende hjul under hele bonussen. Hjul 3 er låst til at starte med og vil ikke spinne. Hjul 3, "Bæstets hjul", låses op, når der lander et VS-symbol mindst én gang på hvert af hjul 1, 2, 4 og 5. Hjul 3 har en særlig Bæstduel med en multiplikator, som ganger de andre hjuls duel-multiplikatorer, før de tilføjes til hjulmultiplikatorerne.

Når bonusspillet stopper, så vil den samlede gevinst svare til summen af alle nuværende hjulmultiplikatorer ganget med det nuværende indsatsniveau.

Disse symboler er ikke-vindende under dette bonusspil:

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.31%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle højt betalende eller lavt betalende symboler.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber CHAMPIONS OF THE ARENA er 96.43%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber UNLEASH THE BEAST er 96.46%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FEATURESPINS™ - 1 VS er 96.45%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber FEATURESPINS™ - 2 VS er 96.4%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 24-04-2023