Iron Girl

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Iron Girl er en spillemaskine, som styres af vores modige rumhelt og hendes trofaste jernpanser. Det spilles på fem hjul med 20 betalingslinjer og en fast indsats på én mønt pr. linje. Hjælp Iron Girl med at fange de efterlyste skurke og høste dusøren.

Spillet omfatter et wild-symbol (Iron Girl), der erstatter alle andre hjulsymboler for at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Efter hvert spil føres de bedste skurkesymboler med gevinst videre sammen med evt. wilds eller skurkesymboler, som matcher med skurkesymbolerne med gevinst (selvom de ikke er del af gevinsten), og der tildeles et ekstraspil. Ekstraspillene fortsætter, så længe der føjes wild- eller skurkesymboler til hjulene, som matcher de videreførte skurkesymboler. Nye skurke, som matcher med skurkene fra det oprindelige spil, videreføres også til efterfølgende ekstraspil.

Skurke, som videreføres, bidrager til skurkemeteret. Det samlede resultat efter ekstraspillene kan give gevinst på følgende måder: 8x klistrende skurke – 2 Iron Girl-wilds føjes tilfældigt til hjulene; 10x klistrende skurke – den samlede gevinst af det sidste ekstra skurkespil ganges med 2; 12x klistrende skurke – den samlede gevinst af det sidste ekstra skurkespil ganges med 3; 14x klistrende skurke – den samlede gevinst af det sidste ekstra skurkespil ganges med 5

Funktionen JERNPANSER udløses tilfældigt under almindelige spil (ikke ekstraspil), hvor to til fem wilds erstatter ikke-wilds på hjulene.

Hvis den valgte effekt giver en vinderkombination med skurkesymboler, udløses der et ekstraspil. Under almindelige spil kan wilds forekomme på hjul 2, 3, 4 og 5, men effekten ovenfor kan resultere i wilds på et hvilket som helst hjul.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP 96.70

Handlinger

• Betalingstabel - Viser betalingstabellen.
  • Autospil - Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil - Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop - Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 04-10-2018