Golden Princess

Generelt

• Din indsats er afhængig af antal mønter og spillet møntstørrelse.
• Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter eller credits, der er vundet for hver kombination.
• Alle gevinstbeløb i udbetalingstabellen i PlayCheck vises i mønter.
• Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den satsede møntværdi.
• Kun en almindelig vinderkombination udbetales pr. payline, og du får udbetalt værdien af den højeste gevinst.
• Bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
• Hvis du har en vinderkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal optræde ved siden hinanden på en aktiv payline.
• Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre fra det første slothjul.
• Almindelige udbetalinger afhænger af din indsats pr. payline

Wild-multiplikatorsymbol

golden_1
  • Dette symbol erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  • Dette symbol ganger udbetalingen for en hvilken som helst kombination, det udgør, med en tilfældig multiplikatorværdi. Du kan vinde en 2x eller 3x multiplikator.
  •  Dette symbol erstatter ikke scatter-symbolet.
  •  Dette symbol danner ikke sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.

Scatter symbol

golden_2

• Dette symbol kan ikke erstattes af det wild multiplikatorsymbol.
• Dette symbol danner ikke sin egen vinderkombination.

Gratis spin

golden_2

• Wild-multiplikatorsymbol danner en wild-symbolstabel i gratis spin. Den tilfældige multiplikatorværdi gælder ikke.
• Hvert scatter-symbol fordelt på hjulene under de gratis spin giver en tilfældig multiplikatorværdi. Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 10x.
• Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.
• Der kan ikke aktiveres flere gratis spin igen.
• Gevinster udbetales automatisk i denne feature.

Hurtigt spin

Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

1. Tryk på Menu.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på hurtigt spin Fra.

For at deaktivere hurtigt spin tryk på hurtigt spin Til.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

1. Tryk på Menu.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
4. Tryk på Mønter pr. linje og vælg antallet af mønter

Ændring af mit bet-beløb

Dit samlede bet-beløb er lig med det antal mønter satset pr. payline, ganget med antallet af paylines.

Tryk på Indsats og vælg et samlede antal mønter eller credits, du vil satse pr. spin.

Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.

1. Tryk på Menu.
2. Tryk på Indstillinger.
3. Tryk på Mønter for at konvertere til mønter, eller tryk på Credits for at konvertere til credits.

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Seneste opdatering: 18-05-2018