Leprechaun Hills

Om spillet

Leprechaun Hills er et spil med et 4x5 hjulet gitter og 40 spillelinjer. Det omfatter Heldigt Spil Igen og Regnbue Gratis Spil.
Den teoretiske tilbagebetaling er 96,49%

Sådan spiller du

Videospilleautomater er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se, om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge din selvvalgte, samlede indsats.

Drej
Spillet starter, når der trykkes på knappen for SPIND-symbolet.
Du kan Quick Stop spillet ved at dobbeltklikke hvor som helst på play-skærmen.

Gevinst
Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetales hvis i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hvert spil, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Udbetalingstabel
Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i UDBETALINGSTABELLEN
Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i UDBETALINGSTABELLEN, som du kan få vist via knappen "i" på tastaturet.

Autospil
Autospil giver dig mulighed for, at spillet spiller et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte Autospil.
Det resterende antal spins vises, mens Autoplay er aktiv.
Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)
De avancerede Autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)
Funktionen HURTIGT SPIL kan bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
HURTIGT SPIL startes via knappen ">>" på tastaturet.

Indstillinger for stationær version

På indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:
Brug MELLEMRUM til at dreje
Spil med MELLEMRUM lader dig bruge mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstskærmbillede ved opstart
Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.

Indstillinger for mobilversion

På indstillingspanelet kan du vælge:
LYD TIL eller FRA
LYD-indstillingerne gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Spillerstyring

• HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
  • Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

• Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
  • På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
  • Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
  • Under INDSTILLINGER > SPIL IGEN kommer du til spillets spilhistorik.
  • Ikonet UDBETALINGSTABEL giver adgang til spillets UDBETALINGSTABEL.
  • Symbolet "?" åbner SPILLEREGLER.

Særlige symboler

Wild-symbol
WILD-symbol gælder for ethvert symbol undtagen Bonusspredningssymbolet.
Wild symboler vises på hjul 2 og 4 i grundspillet og gratisspillet.

Bonusspredningssymbol
3 bonusspredningssymboler udløser gratis spil.
Bonusspredningssymboler kan forekomme på hjul 2, 3 og 4.

Regnbuemysteriesymbolet
Regnbuemysteriesymbolet bliver til et hvilket som helst mellemsymbol.
Regnbuemysteriesymbolet fremkommer under gratis spil.

Særlige spilfunktioner

FUNKTIONEN HELDIGT SPIL IGEN

• Enhver gevinst på et mellemsymbol udløser funktionen Heldigt Spil Igen.
  • Det vindende symbol vil have massive stakke i det nye spil.

REGNBUE GRATIS SPIL

• 3 bonusspredningssymboler udløser 7 regnbue gratis spil.
  • Regnbuesymbolet er et mysteriesymbol, der bliver til et hvilket som helst mellemsymbol.

Tekniske fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

Ufuldstændige spil løses automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster som følge af automatisk løsladelse skal betales til spillerens konto.

Seneste opdatering: 11-10-2019