Game of Gladiators

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Game of Gladiators er et videoslotspil med 5 hjul og 20 faste gevinstlinjer. Spillet har 5 grundspilfunktioner og en kampfunktion med gratis spil. PRIMUS-funktioner: I grundspillet kan én af fem PRIMUS-funktioner blive tildelt tilfældigt. FAME: Et gladiatorsymbol bliver valgt, og en bonusudbetaling bliver tildelt ved hjælp af kampgevinstoversigten. SPEAR ATTACK: 3 til 6 tilfældige wilds bliver føjet til resultatet. SWORD ATTACK: Det første hjul bliver duplikeret 2 til 4 gange. NET ATTACK: Alle gladiatorsymboler af en slags holdes, og derefter er der et ekstraspil. ENRAGED: To fulde voksende wilds føjes tilfældigt til resultatet.

Kampfunktionen "Enter the Arena": 3 scatter-symboler udløser kampfunktionen ENTER THE ARENA. Valg af kæmper: En spiller vælger en kæmper, der erstatter grundspillets scatter. Hver kæmper har deres egen sejrsgevinst, hvis de vinder. Amazonia, eller den kvindelige kæmper, vil blive tildelt en bonus på 20X til 100X indsatsen. Spartacus, eller den mandlige kæmper, vil blive tildelt en fuld gratis spil-funktion. Funktionen slutter, når det andet bonusspil er gennemført, uanset om spilleren vinder eller taber. Alle sejrsgevinster er ekstra gevinster, som bliver føjet til funktionens samlede gevinst.

Kæmperen vinder kampen ved at besejre alle modstandergrupperne øverst på hjulene. Kæmperen taber kampen ved at lukke mere end 11 modstandere ind øverst på hjulene. Kæmper-scattersymboler indleder angreb. Før angreb bliver alle HP-gladiatorer føjet til øverst på hjulene. HP-modstandere føjes til toppen i lignende grupper med de mest magtfulde til højre. Efterhånden som grupperne vokser, øges deres værdi i henhold til kampgevinstoversigten. Hvis gruppen bliver ødelagt, bliver spilleren tildelt en kampgevinst samt eventuelle andre linjegevinster. Hvis der er to scatter-symboler, vil det andet angreb være en 2X multiplikator for en kampgevinst for den angrebne gruppe. Hvis der er tre scatter-symboler, vil det andet være en 2X og det tredje en 3X multiplikator for en kampgevinst for den angrebne gruppe. De gratis spil vil fortsætte uendeligt, indtil kampen bliver vundet eller tabt.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP 96.5%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 06-06-2019