The Goonies Return

Trin 1: Sådan kommer man i gang

 1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
 2. Klik på Spil for at starte spillet.
 3. Spillet har en Autospil-funktion, som automatisk starter hvert spin. Hvis du ønsker at annullere dette under autospin, skal du blot trykke på Stop Autospil-knappen (afhængig af operatørindstillingerne og jurisdiktionskrav).

Trin 2: Sådan spiller man

 • Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
 • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
 • Du vinder, hvis kombinationen af symboler som vises på hjulene, former en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (startende til venstre) på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
 • 3 eller flere bonus scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler bonussen.

Hjulgevinst

 • Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
 • Alle gevinster på forskellige linjer lægges sammen for at danne det totale gevinstbeløb.
 • Alle linjegevinstsymboler skal fremkomme på en betalingslinje og på sammenhængende linjer startende fra venstre.
 • Kun den højeste linjegevinst på hver linje udbetales.
 • Scatter-gevinster føjes til linjegevinster.

Joker

 • Wild-symbolet kan bruges til at hjælpe med at danne linjegevinster ved at stå i stedet for andre symboler.
 • Wild-symbolet kan ikke stå i stedet for scatter-symboler eller bonussymboler.
 • Kun den højest udbetalende gevinst på hver linje bliver udbetalt (hvis du for eksempel har 3 wild-symboler, der udgør en gevinst, og hvis nogle af disse symboler bruges i forbindelse med et andet symbol, som udgør en gevinst på 4 ens symboler, vil der kun blive udbetalt for den af de to kombinationer, der er udbetaler mest).
 • Wild-symboler inkluderer: Medallion Wild, Truffle Shuffle Wild, Mikey Wild, Colossal Wild, Super Sloth Wild, Goonie Wilds og Inferno Wild.

One-Eyed Willy Key Of Plenty

 • One-Eyed Willy Key Of Plenty kan udløses tilfældigt under ethvert spin:
 • Truffle Shuffle Wilds - Wilds kan ligge ovenpå hjulene og gøre positioner wild. Chunk kan også forvandle wilds til gangende wilds sammen med muligheden for at tildele en Truffle reshuffle, hvor han efter det oprindelige spin kan dukke op igen og bytte om på hjulpositionerne for at tildele endnu en gevinst.
 • Hidden Treasure - En stensøjle falder ned og rammer det midterste hjul, hvilket tilføjer et Mikey Wild-symbol til det midterste hjul. Når hjulene stopper, bliver et af de synlige Goonie-symboler animeret og forvandlet til et wild-symbol, hvilket skaber ekstra gevinster.
 • W-invention Reels- Data dukker op og anvender sin Punch Out-handske til at ramme hjulet og få 2 eller flere sammenhængende hjul til at vise det samme resultat. Dette kan ske på op til alle 5 hjul. Derudover kan Data også skabe et kolossalt symbol på op til 5 hjul samt opgradere de synlige symboler eller flytte rundt på dem for at skabe en bedre gevinst.
 • Lucky Coins - Det mystiske symbol (guldmønten) vælger et tilfældigt symbol, som skal vises inde i guldmønten. Under ethvert spin, hvor en mønt lander på hjulene, vælges et symbol, som vises i hver synlig mønt. Der er også en chance for, at et penge-symbol bliver afsløret. Alle penge-symboler fastholdes på positionen, og hjulene genspinner. Hjulene fortsætter med at genspinne, indtil der ikke lander flere synlige penge-symboler.
 • Bonus Boost - Der kan blive tilføjet ekstra bonussymboler til hjulene.
 • Gevinstspin – Garanteret tildeling af et stort gevinstspin.
 • Der er også flere modifikatorer, som kan udløses efter et hvilket som helst spin, og som begge forvandler et tab til en gevinst. På et tabende spin kan der fremkomme en le, som nulstiller hjulene til en gevinst. Skydende spyd kan fjerne en eller flere symboler for at skabe en gevinst. Dynamit kan kastes ned på hjulene for at opgradere gevinsten, og der er en grottesammenstyrtning, som fjerner alle synlige symboler og kaster et nyt vindende sæt symboler ned.

Bonusaktivering

Spilleren åbner en bonus ved at få 3 eller flere synlige bonus-symboler hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Spilleren spinner hjulet, som efter et spin stopper på en af de 6 features, og viser den bonus, der er blevet tildelt.

Booby Trap Bonus

Udløses ved at lande på Fælde-featuren under Bonussen.

Drej nøglen til venstre eller højre (alternativt klik på venstre eller højre pil) for at dreje nøglen og afsløre et resultat: KONTANTER (tilføjer et pengebeløb baseret på spillerens samlede indsats); INDSAML (afslutter featuren); BONUSFEATURE (viser navnet på en bonus, som tildeles til spilleren).

Hvis en feature afsløres, slutter Booby Trap Bonus og spilleren starter den viste bonusfeature.

Hvis INDSAML afsløres, slutter featuren, og spilleren tildeles det beløb, der vises i bonusgevinst-feltet (som er et multiplum af spillerens samlede indsats).

Waterslide To Wealth Bonus

Udløses ved at lande på Rutsjebane til Rigdom-featuren under Bonussen.

Bonussen er opdelt i to trin; trin 1 er et multiplikatorspor ned ad vandfaldet mod bonussens anden fase.

Spilleren starter altid på trin 1 og skal vælge gulddubloner for at komme frem ad stien og øge den samlede indsatsmultiplikator. Når du vælger dubloner, afsløres en af følgende positive eller negative resultater: -

Begivenhed

Handling

Ryk 1, 2, 3, 4 eller 5 frem

Flytter spilleren ad stien med det tilsvarende antal positioner.

UDBETAL

Afslutter bonussen og udbetaler den samlede indsatsmultiplikator.

STORE PENGE

Tager spilleren direkte til bonusrunden Big Money.

Derudover langs stien vil der være visse positioner med et skibs ror-ikon, som vises under nogle af værdierne. Hvis spilleren lander på en position med et ror, vil skibets ror dukke op og spinne, hvilket afslører en af følgende:

 • Opgradering: Forhøjer nogle af værdierne på stien.
 • Eliminer: Fjerner nogle af værdierne på stien, hvilket øger chancen for at nå enden af stien.
 • Genvej: Dette øger spilleren længere nede ad sporet.

Hvis bonusslutspillet Big Money nås, starter spilleren big money-spillet, hvor spilleren kan vinde en stor pengemultiplikator eller en ekstra feature.

Skeleton Organ Free Spins

Udløses ved at lande på Skeleton Organ Free Spins featuren under Bonussen.

Spilleren tildeles 5 spins, hvor specialsymbolet Skeleton Organ er aktivt og super stablet på hvert hjul.

Symbolet Skeleton Organ er klæbende, og ethvert ramt synligt fastholdes under resten af de gratis spins.

Hvis der lander et specialsymbol på hjulene i et spin, vælger spilleren en tangent på orgelet, som falder en smule ned bagfra hjulene for at afsløre et symbol, som herefter afslører sig selv på alle synlige orgel-symboler.

Når spins slutter, bliver spilleren præsenteret for et antal gulddubloner. Spilleren vælger én, som afslører et af følgende resultater:

 • EKSTRA SPINS - tildeler ekstra spins, hvor det mystiske symbol forbliver klæbende fra de første spins.
 • BONUS - tildeler en bonus baseret på det afslørede featurenavn.
 • INDSAML - afslutter bonussen og tildeler det viste beløb i bonusgevinst-panelet.

Fratelli Free Spins

Udløses ved at lande på Fratelli Free Spins featuren under Bonussen.

Spilleren vil blive tildelt 8 indledende spins, som indeholder genoplivende genspin, når featuren slutter.

Hvis der under et spin lander et synligt Super Sloth Wild, vil Wild-symbolet, efter alle gevinster er blevet udbetalt, efterlade hjulene omgivet af en særlig kant.

Når de første 8 spins er blevet brugt, finder der et endeligt genspin sted på alle placeringer, hvor Super Sloth Wilds landede.

Hver enkelt hjulposition genspinner og afslører enten et Wild- eller kontantsymbol.

Hvis 5 eller flere pengesymboler afsløres, efter enhver hjulgevinst er blevet tildelt, bliver Momma Fratelli Money Spins udløst. Hver hjulposition forvandles til et mini-kontanthjul, hvor spilleren har 3 genspins for at opnå flere kontantsymboler. Hver gang der lander et synligt pengesymbol, bliver spins nulstillet til 3. Dette fortsætter, indtil spilleren bruger alle sine spins.

Når spins slutter, bliver spilleren præsenteret for et antal nøgler. Spilleren vælger en og afslører et af følgende resultater:

 • EKSTRA SPINS - tildeler ekstra spins med særlige grænser, som holdes på hjulene, baseret på det endelige resultat af de første 8 spins.
 • BONUS - tildeler en bonus baseret på det afslørede featurenavn.
 • INDSAML - afslutter bonussen og tildeler det viste beløb i bonusgevinst-panelet.

Final Voyage Free Spins

Udløses ved at lande på Final Voyage Free Spins featuren under Bonussen.

Efter en skærmovergang skifter spillet til et nyt gratis spins-layout med en sti under hjulene med inferno til venstre, forskellige markører hen over bunden og en gulddublon til højre.

Under hvert spin er Inferno Wild aktiv. Startende fra venstre på hvert spin flytter Inferno Wild 1 hjul til højre, før det fastholdes. Sidst i hvert spin vil Goonie-symbolet under det hjul, hvor wild-symbolet er på, blive gjort wild, før Inferno Wild-symbolet flytter til højre igen.

Dette fortsætter, indtil alle de høje udbetalinger er opgraderet til wilds, og spilleren når dublonen på hjul 5.

Når dublonen er nået, dukker der et antal dubloner op oven over hjulene, og spilleren bliver bedt om at VÆLGE EN DUBLON, hvilket afslører et af følgende resultater:

 • INDSAML – afslutter featuren, når spilleren opnår det beløb, der vises i BONUSGEVINSTER-panelet.
 • ONE-EYED WILLY RICHES - tildeler bonussen One-Eyed Willy Riches.
 • SUPER SPINS - tildeler et antal super spins, hvor alle Goonies er wild og hele hjulet Inferno Wild er aktivt. Under hvert spin flytter Inferno wild sig tilfældigt, inden det låses på et tilfældigt hjul.

One-Eyed Willy Riches Bonus

Hvis der opnås 5 Bonussymboler på hjulene under hovedspillet, gambles til dem eller One-Eyed Willy Riches Bonus landede på Bonushjulet, eller hvis de afsløres fra en modifikatornøgle eller inde i en featureudløsning, bliver One-Eyed Willy Riches bonussen udløst.

Værdierne spinner og stopper, hvilket tildeler den tilsvarende samlede indsatsmultiplikator. Featuren fortsætter, indtil fælden bliver udløst på vægten, hvor spilleren bliver tildelt den samlede indsatsmultiplikator-gevinst.

Spilleren bliver tildelt 3 Pengespins på et 5x4 gitter med individuelle hjul. Hvis der lander en pengeværdi på hjulene, bliver Spins-tælleren nulstillet til 3.

Goonie-karaktererne er også aktive, og de har alle en unik kraft/evne samt en pengeværdi tilknyttet:

 • Mikey: Tildeler en samlet gevinstmultiplikator (x2-x5).
 • Data: Tildeler et ekstra genspin, hvilket øger antallet af spins med 1.
 • Chunk: Laver sin klassiske Truffle Shuffle, som opgraderer alle synlige symboler med det beløb, han viser, når han lander.
 • Mouth: Lægger alle aktuelle gevinstværdier sammen på hjulene for at skabe en Super Penge-gevinst (fx hvis alle synlige symboler gav 100 x indsatsen, vil Mouth-symbolet være 100 x indsatsen værd).
 • One-Eyed Willy: Forstørrer hjulenes størrelse med en kolonne til venstre eller højre, hvilket kan gå op til 9x4.
 • Sloth: Genstarter alle andre synlige karakter-symbolers kræfter (Eksklusive Sloth).

Featuren fortsætter indtil hele gitteret på 9x4 felter er fyldt eller alle spins er blevet brugt, og spilleren tildeles det viste beløb, som er en multiplikator af den samlede indsats.

RTP: 95.50%

gamble featuren

Når der vindes en Feature i spillet (bortset fra One-Eyed Willy Riches Bonussen), har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE featuren eller Gamble den for at prøve at vinde en af de andre features i spillet.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats. 5x-35xSAMLET INDSATS).

(Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds)

One-Eyed Willy Exchange

Under hovedspillet, hvis spilleren opnår en gevinst på en 15x indsats eller højere, kan spilleren indsamle gevinsten eller åbne featurehjul-gamblet for at prøve at vinde en feature.

Hvis spilleren vælger at INDSAMLE, tildeles det viste pengebeløb. Vælges der at GAMBLE, bliver gevinsten erstattet af et spin på udvekslingshjulet. Hjulet består af et af tre bonusniveauer (Bonus, Super Bonus eller Mega Bonus afhængig af, hvilken pengepræmie der byttes) plus en mystisk gevinst.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan den bonus, som spilleren har gamblet sig til, indsamles. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste bonus (hvor den bonus tildeles) eller spilleren lander på mystisk gevinst-segmentet under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en mystisk gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på en multiplikator af spillerens samlede indsats. 5x-15xSAMLET INDSATS).

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

 • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
 • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
 • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
 • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
 • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
 • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

 • Linjegevinster ganges med værdien af indsatsen på betalingslinjen.
 • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
 • Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul, startende på hjulet længst til venstre (der er altid 20 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
 • Featuresymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på enhver position på hjulene på et hvilket som helst antal spillede linjer.
 • Man kan vinde flere scatter-funktioner i samme spil.
 • Scatter-gevinster betales i tillæg til hjulgevinster.
 • Gratisspil spilles på samme antal linjer og med samme indsats per linje/samlet indsats som i det udløsende spil (20 linjer er altid aktive).
 • (Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds)
 • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 50.000xIndsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan gælde).

Gælder fra den

27/08/2021

v4.0

Seneste opdatering: 15-09-2021