Outlaws Inc

INTRO

Du er kommet til den forkerte del af byen, min ven. Her møder du den dyriske bikerbande Outlaws Inc., og du skal stå ansigt til ansigt med deres frygtindgydende våben. Denne 5x4 spin-spillemaskine har gevinstlinjer og tilbyder en maksimumgevinst på 10.000 gange din indsats!

GLOBAL MULTIPLIKATOR

Den globale multiplikator oven over hjulet øges ved at lande lilla Puma- og grønne Ork-symboler. Puma-symbolet tilføjer den afslørede værdi til den globale multiplikatorværdi, og Ork-symbolet ganger den globale multiplikator med den afslørede værdi.

Puma-multiplikatorværdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x

Ork-multiplikatorværdier: x2, x3, x4, x5

Land Gorilla-symbolet for at aktivere den Globale Multiplikator! Når multiplikatoren aktiveres, så påføres multiplikatorværdien til alle gevinstbeløb i den aktuelle runde.

Hvis der forekommer mere end ét Gorilla-symbol på gitteret på samme tid, så bliver den samlede multiplikatorværdi påført én gang for hver Gorilla på alle gevinster i det aktuelle spin.

Når den globale multiplikator er blevet påført, nulstilles værdien til 1x. Dette gælder både i grundspillet og under gratis spins.

STJERNEBJÆLKE

Stjernebjælken ved siden af hjulene viser alle ekstra spins, der tildeles i grundspillet, eller det resterende antal gratis spins i bonusspillet.

Når et Stjernemærke-symbol lander i hovedspillet, tildeler det 1-3 Stjerner, som tilføjes til Stjernebjælken. Sidst i den aktuelle runde bliver alle Stjerner brugt én ad gangen til et gratis ekstra spin pr. Stjerne. Den globale multiplikatorværdi nulstilles ikke ved ekstra spins!

I bonusspillet viser Stjernebjælken antallet af resterende gratis spin i funktionen.

BONUSSPIL

I denne spiltilstand nulstilles den Globale Multiplikator ikke mellem spins og kan øges progressivt. Der er også særlige mystiske æskesymboler, som afslører andre funktionssymboler!

Gratis spins-bonusspiltilstanden udløses ved at lande mindst 3 gratis spins-symboler. Hvis der lander 3 symboler, så starter bonussen med 3 Stjerner og en startværdi på 1x for den Globale Multiplikator; hvis der lander 4 symboler, så starter bonussen med 4 Stjerner og en startværdi på 5x for den Globale Multiplikator; hvis der lander 5 symboler, så starter bonussen med 5 Stjerner og en startværdi på 10x for den Globale Multiplikator.

I bonussen kan du også finde den særlige Stjerneæske og Smileæske!

Stjerneæsken kan indeholde et Stjernemærke-symbol eller et Tomt Stjernesymbol. Stjernemærke-symbolet fylder Stjernebaren med 1-7 Stjerner. Det Tomme Stjernesymbol tilføjes Stjernebaren for at øge antallet af felter til maksimalt 7 Stjerner.

Smileæsker kan indeholde et Puma-symbol, et Ork-symbol eller et Gorilla-symbol.

SYMBOLUDBETALINGER

  • 51,00 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 51,00 kr.40,30 kr.30,10 kr.
  • 52,00 kr.40,60 kr.30,20 kr.
  • 52,00 kr.40,60 kr.30,20 kr.
  • 55,00 kr.41,50 kr.30,50 kr.
  • 55,00 kr.41,50 kr.30,50 kr.
  • 510,00 kr.43,00 kr.31,00 kr.
  • 520,00 kr.46,00 kr.32,00 kr.
  • 520,00 kr.

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.17%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle højt betalende eller lavt betalende symboler.

Gratis spin-symboler fremkommer kun i grundspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

Du vinder, hvis det samme symbol eller et wild-symbol forekommer langs en af de følgende foruddefinerede gevinstlinjer startende på hjulet længst til venstre. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber Start med 3 Stjerner og en 1x Global Multiplikator er 94.34%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber Start med 4 Stjerner og en 5x Global Multiplikator er 94.24%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber Start med 5 Stjerner og en 10x Global Multiplikator er 94.39%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også bruges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil bruges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFBRUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afbrudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afbrudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins
Multiplier - Multiplikator
Wild - Wild
Scatter - Scatter
Sticky - Klæbende
Bonus game - Bonusspil
Max win - Maks. gevinst

Seneste opdatering: 14-07-2022