Action Bank Plus

Basisspil

• Dette felt indeholder et 6 x 4-hjulsæt, hvor den sjette søjle består af fire individuelle drejehjul, der kan bidrage til vinderkombinationer.
  • Vinderkombinationer må kun indeholde ét symbol fra hvert tilstødende hjul, startende ved hjulet yderst til venstre. Kun højeste vinder udbetales for hver vindende kombination.
  • Lignende symboler eller deres stedfortrædere på et enkelt hjul er ikke en del af den samme vinderkombination, men kan skabe andre vinderkombinationer. Gevinster vundet på forskellige måder lægges sammen.
  • Gevinstoversigten afspejler den nuværende indsatskonfiguration.

Sæt hjul

• Hvis alle fire hjulpositioner i den sjette søjle viser et O-symbol, er der en chance for, at alle O-symboler i denne søjle omdannes til bankboks-symboler.
  • Når alle fire O-symboler i den sjette søjle omdannes til bankboks-symboler, udløses bankboks-funktionen.
  • Vælg en bankboks for at få afsløret det antal af gratis spins, du kan spille med. Bankbokse indeholder 4, 8, 12 eller 16 gratis spins som en præmie.
  • Der kan blive uddelt ekstra gratis spins. For hvert O-symbol, der lander på de første fem hjul, vil der blive tilføjet ét gratis spin til det aktuelle antal gratis spins.
  • Gratis spin-funktionen starter, når det samlede antal af gratis spins er blevet udregnet.
  • Wild-symbolet vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5 i gratis spins.
  • Wild-symbolet kan erstatte alle symboler undtagen O-symbolet og bankboks-symbolet.

JURIDISK MEDDELELSE

• Funktionsfejl vil annullere alle udbetalinger og spil.
  • Enhver gevinstkombination i et enkelt spil er begrænset og kan ikke overstige € 250.000,00. Det er måske ikke muligt at nå denne grænse i et enkelt spil fra alle indsatskonfigurationer.
  • I overensstemmelse med fair spillepraksis er resultatet af hvert enkelt spil uafhængigt af andre spil.
  • Udseendet af spillet og dets individuelle komponenter og skærme er produktdesign tilhørende Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. TM og © 2019 Scientific Games Corp. og dets datterselskaber. Alle rettigheder forbeholdes.
  • TM and © 2019 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.

RTP:96.04%

Seneste opdatering: 02-03-2020