Firehouse Hounds

Firehouse Hounds
Dette spil er varmere end en storbrand! Tag med, og se om disse engagerede hunde kan hjælpe dig til nogle brandvarme gevinster!

På hvilket som helst spin kan Wild Fire-funktionen spække hjul 1, hjul 5 eller begge med Wild-symboler. I Wild Fire gratis spin-bonussen fyldes hjul 1 og 5 med wild-symboler på hvert spin!Sådan spiller du
Firehouse Hounds indeholder 30 gevinstlinjer for 40 mønter.

30 LINJER + FUNKTION
Viser aktuelt antal valgte mønter. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 40 mønter.

MØNTVÆRDI
Viser den aktuelle møntværdi i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere møntværdien.
Tryk på højre pil (+) for at øge møntværdien.

Spin-knappen
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]


Autospin-funktion
Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og den aktuelle møntværdi.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i visse lande.

[ til toppen ]


Wild Fire-funktion
På alle spin i basisspillet kan hjul 1, 5 eller begge hjul blive 100 % wild.

[ til toppen ]


Wild Fire gratis spin-bonus
Tre bonussymboler hvor som helst på de tre midterste hjul udløser Wild Fire gratis spin-bonussen og giver 30x møntværdien.

Vælg en brandstang for at få 4, 5 eller 6 gratis spins.

I bonusrunden er hjul 1 og 5 100 % wild.

Tre bonussymboler genudløser bonussen og giver 30x møntværdien. Vælg igen en af brandstængerne for at få 4, 5 eller 6 ekstra gratis spins op til et maksimum på 200 gratis spins.

Bonussymboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Gratis spins spilles med samme møntværdi og samme antal linjer som det udløsende spin.

[ til toppen ]


Regler
Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Linjegevinster udbetales fra venstre til højre eller højre til venstre. Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre eller højre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med møntværdien. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Wild-symboler vises kun på hjul 2 og 4. Wild Fire-funktionen gør hjul 1, hjul 5 eller begge 100 % wild. Under Wild Fire-bonussen med gratis spins er hjul 1 og 5 100 % wild.

Bonus-scatter-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Tre bonus-scatter-symboler giver 30x møntværdien.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Hjulene, der anvendes i Wild Fire-bonussen med gratis spins, varierer fra dem i basisspillet.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]


Yderligere oplysninger
Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017