Spring Heeled Jack

Om spillet

Spring-heeled Jacker en 3x5 hjuls spillemaskine med 243 veje.

Spillet har features som gevinst multiplikatorer, Mystery Symboler, Scatter Symboler og Jumping Jack Gratis Spil.

Spil UI

Konto Den nuværende mængde penge, du kan bruge til at spille for.
Indsats Din totale indsats for nuværende spillerunde. Åbner menuen for Væddemålsindsstillinger.
Gevinst Din totale gevinst i nuværende spillerunde.
 Screenshot 2022-10-31 171645 Gør indsats højere.
 2 Gør indsats lavere.
 3 Begynd spillerunden.
 4 Åben Autoplay-menuen.
 5 Start Autoplay.
 6 Stop Autoplay.
 7 Åben menuen for at få åadgang til Betalingstabel, Indstillinger og andre valgmuligheder.

Menu UI

7 Betalingstabel: viser alle mulige vinderkombinationer og udbetalinger samt indeholder beskrivelsen af spillets funktioner.
 8 Info: indeholder yderligere informationer om spillet.
 9 Spilindstillinger
 10 Spilhistorik: lader dig se genudsendelser af dine seneste spil.
 11 Luk menuen og vend tilbage til spillet.
 12                                         Mute/unmute lyde.
 14 Mute/unmute musikken.

Yderligere information

Spillets funktioner og indstillinger kan ligge under for regler og vilkår hos din spiludbyder. Nogle valgmuligheder kan også være afhængige af din geografiske placering.

Hvis spillet afbrydes i løbet af runden, så kan du genstarte spillet og se genafspilningen af runden. Hvis du vælger at springe over genafspilningen, så vil din konto blive justeret derefter. I en situation, hvor genafspilningsfunktionen ikke virker, så kontakt venligst supporten hos din spiludbyder.

For mere information angående proceduren, der anvendes til at behandle uafsluttede spillerunder og timeouts på grund af inaktivitet, så henvend dig til din spiludbyder.

I tilfælde af at der sker en fejli i spillets hardware/software, så bliver alle påvirkede væddemål og udbetalinger annullerede og alle påvirkede væddemål refunderes.

Vend tilbage til spiller

Den teoretiske tilbagebetalingsprocent til spilleren er på 95.98% i dette spil.

Den maksimale optagede gevinst i 1000000000 simulerede spillerunder er x15587.

Seneste opdatering: 31-10-2022