Dogwood Magic

SPILLEREGLER

Dogwood Magic Spil hjælp

Tag med Ourik og Shizri på deres episke eventyr i den magiske skov for at finde deres ældre bror Gal, der er gået vild. For at hjælpe dig på din rejse vil de magiske kornelblomster (Dogwood Magic Flowers) lyse stien op og belønne dig generøst. Slotspillet Dogwood Magic er fyldt med mystiske og fortryllende funktioner, der vil give dig lyst til mere!

Dogwood Magic er et 5-hjuls, 4-rækker slotspil med magiske bonusfunktioner. Magisk Blomst låser hjulpositioner op for at afsløre split-symboler med potentiale for store gevinster. Når Mystery Symbols dukker op, konverteres de alle tilfældigt til det samme symbol, mens de kaskadende væltende brikker bringer multiplikatorer, der kan gå hele vejen til 20x. Fortsæt med den sjove handling med gratis spins-funktionen, som kan give op til 20 gratis spins. Brug muligheden Køb bonus til at aktivere en bonusfunktion til enhver tid.

Er du klar til en magisk spiloplevelse? Spil Dogwood Magic nu!

Oplysninger om spillet

Spil vindende måder:

Der er op til 40.000 måder at spille på i Dogwood Magic.

Alle gevinster begynder fra venstre hjul og udbetaler venstre til højre på tilstødende hjul.

Generel informationstavle:

Spilletype

Video-spilleautomat

Antal måder

1,024 - 40,000 måder

Antal hjul \ rækker

5x4 +1 række 4x1

Spilfunktioner

MAGISK BLOMST

·        Når du rammer en Magisk Blomst, låser den op for den låste position for at afsløre opdelte symboler.

MYSTERY SYMBOLS

·        Mystery-symboler konverteres til et hvilket som helst tilfældigt symbol undtagen Scatter-, Wild- og Magisk blomst-symboler

·        Alle Mystery-symboler på hjulene forvandles til det samme symbol.

GEVINSTMULTIPLIKATOREN

·        Gevinstmultiplikatoren stiger for hver på hinanden følgende gevinst.

·        Multiplikatoren starter fra 1x og går op til 20x.

·        Alle gevinster ganges med gevinstmultiplikatoren undtagen Scatters.

GRATIS SPINS

·        Når 4, 5 eller 6 Scatter-symboler lander hvor som helst på hjulene, belønnes det med henholdsvis 10, 15 eller 20 gratis spins.

·        Når symbolerne +2 eller +3 lander under gratis spins, tildeles henholdsvis 2 eller 3 ekstra gratis spins

Tilbage til spiller (RTP) i almindeligt spil med køb bonusfunktion 1 - 10 gratis spins

95.81%

Tilbage til spiller (RTP) i almindeligt spil med køb bonusfunktion 2 - 15 gratis spins

95.76%

Tilbage til spiller (RTP) i almindeligt spil med køb bonusfunktion 3 - 20 gratis spins

95.90%

Tilbagebetaling til spillere

94.13%

Hitrate

27.15%

Spilfunktioner

KØB BONUS

Knappen "Køb bonus" er aktiv i grundspillet.

Køb bonus – Aktiver gratis spins med det samme når som helst under hovedspillet.

• Når du vælger knappen "Køb bonus" åbnes det en pop-up, der viser mulighederne og det beløb, der skal betales for at aktivere en funktion.
  • Mængden af kreditter, der skal betales, er en multiplikator af det aktuelle indsatsbeløb
  • Betaler 50x den totale indsats for at spille 10 gratis spins
  • Betaler 75x den totale indsats for at spille 15 gratis spins
  • Betaler 100x den totale indsats for at spille 20 gratis spins

Sådan spilles spillet

Væddemål

For at spille en runde skal du konfigurere din indsats ved hjælp af + / - knapperne på hver side af Spin knappen. Så tryk på Spin knappen eller Mellemrumstasten at indsende din indsats og begynde runden.

Runden kan også startes ved at bruge Autospin funktionen.

Spin nuligheder

Når runden er startet, kan spilleren hurtigt komme frem til runde resultatet eller springe over animationerne ved at trykke på Spring over/Stop knappen der erstatter Spin knappen, mens runden er i gang.

For at spille runden hurtigere kan spilleren bruge Hurtig Spin eller Turbo Spin muligheden

Turbo Spin – hjulene spinder og stopper hurtigere uden ekstra animationer.

Turbo Spin kan aktiveres af:

• Tryk på mellemrumstasten på en stationær
  • Tændes fra Autospin menuen, og derefter starte Autospin

Hurtig Spin tilstand- hjulene spinder og stopper hurtigere, dog vises alle ekstra animationer.

Hurtig Spin kan aktiveres af:

• Tændes igennem Sandwich menu
  • Tændes fra Indstillinger
  • Tændes fra Autospin menuen, og starter Autospin

Udbetalingsregler

• Vindende kombinationer dannes fra venstre mod højre på de tilstødende hjul, der starter fra det venstre
  • Vindende kombinationer og udbetalinger beregnes i henhold til spillets ”Betalingstabel”, som kan tilgås via Indstilling knap
  • Der betales kun den højeste gevinst kombination.
  • Samtidige gevinster på forskellige væddemål tilføjes.
  • Alle gevinster sker på de valgte
  • Funktionsfejl ugyldiggør alle
  • Alle åbne sessioner, som ikke afsluttes af spilleren, plus eventuelle fremtidige transaktioner for denne session, afsluttes efter maksimum 90 dage og minimum 7 dage afhængigt af spillerens bopæl.

Udbetalingsregler for funktioner

• Bonusfunktioner spilles med det samme indsatsbeløb som den runde, der aktiverede

Autospin

Aktiverer spillet automatisk i et forudbestemt antal runder på den aktuelle indsats konfiguration. Autobet/autoplay menuen er tilgængelig via Autobet/Autoplay knappen.

Autobet/Autoplay grænser

• Tabsgrænse - Tillader dig at kontrollere dit samlet tab ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når tabsgrænsen er nået. Beregnet som følger:

(Summen af indsats) - (Summen af gevinster) >= (tabsgrænse beløbet).

• Singel gevinst - Vil stoppe autobetfunktionen, og en popup-meddelelse vil blive vist, når en enkelt gevinstudbetaling er >= 'Singel vind' indtastet værdi.
  • Gevinstgrænse - Giver dig mulighed for at kontrollere dine kombinerede gevinster ved at indtaste en numerisk værdi, der stopper auto-betal funktionen og en popup-meddelelse vil blive vist, når gevinstgrænsen er nået. Beregnet som følge:

(Summen af gevinster) - (Summen af indsats) >= (gevinstgrænse beløbet).

• På en gevinst - Auto-betal stopper, og en popup besked vil blive vist på enhver gevinst inden for en enkelt runde. En gratis spin funktion betragtes som en runde for denne grænseindstilling, og auto-betal stopper kun, når alle de gratis spin er færdige.
  • Stopper på en funktion - Auto-betal stopper, og en popup-meddelelse vises, når spillet når en funktion runde, herunder men ikke begrænset til: gratis spin runde, bonusspil og minispil, med undtagelse af tilfældige wilds funktioner.

Når grænsen er opfyldt, stopper autobet, og den relevante popup meddelelse vises midt på skærmen.

Seneste opdatering: 04-05-2022