Buffalo Ways

Om dette spil

 Dette er et 6 hjuls 4 rækker video slot spil.
 Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer.
 Vinderkombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.

Vejens regler

 Dette spil inkluderer 4096 måder.
 En måde er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber på tværs af hjulene.
 En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
 Vejgevinster løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.

Væddemålsregler

 Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb.
 Den oprindelige indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med måde-omkostningen på 40.
 Det samlede væddemål er baseret på det oprindelige væddemål, ganget med prisen på de måder, hvorpå der spilles.

Udbetalingsregler

 Way win-udbetalinger er baseret på den oprindelige indsats.
 Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
 Den samlede udbetaling er summen af alle vejgevinster som følge af et spin.
 Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt vej, tildeles kun den højeste gevinst.
 Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
 Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
 Gevinsttabellen viser udbetalingerne i en spillers valuta.
 Gevinsten op til den viste værdi er rundet ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.

Wild symboler

 Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen Free Spins-symboler.
 Dette symbol vises kun på hjul 2 - 6.
 Dette symbol har ikke en udbetaling.

Gratis spins

 Gratis spins-symboler har ingen udbetaling.
 3, 4, 5 eller 6 gratis spins-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
 Der tildeles henholdsvis 8, 15, 25 eller 100 gratis spins.
 Gratis spins udspiller sig automatisk.
 2, 3, 4, 5 eller 6 gratis spins symboler hvor som helst på hjulene under gratis spins genaktiverer denne funktion.
 Der tildeles henholdsvis 5, 8, 15, 25 eller 100 gratis spins.
 Gratis spins kan genudløses i det uendelige.
 Under gratis spins vil Wild multiplicere gevinster x5, x3 eller x2 ved udskiftning.
 Multiplikatorværdier lægges sammen, når der anvendes mere end 1 multiplikator
 Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til grundspillets gevinster.
 Alle spillede væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion.

Yderligere Information

 Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil.
 Funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
 I tilfælde af en afbrydelse vises den endelige spiltilstand ved tilbagevenden til spillet.
 Resultaterne af det sidst spillede spil vises.
 Saldoen opdateres med det vundne eller tabte beløb.
 Hvis en anmodning ikke når serveren før afbrydelsen, vises resultaterne af det forrige spil.
 Alle igangværende funktioner, der kræver interaktion eller valg, kan fortsættes.

 Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med lovmæssige krav.

Vend tilbage til Player

 Return to Player (RTP) er den teoretiske statistiske procentdel af den samlede pengeindsats i et spil, der udbetales som gevinster over tid.
 Denne værdi er fast og ændres ikke.
 Dette spil har en RTP på 96,04%.

Ordliste

 ORDLISTE - ORDLISTE
 STOR VINDER - STOR VINDER
 KÆMPE SEJR - KÆMPE SEJR
 SAMLET VINDER - SAMLET VINDER
 GRATIS SPINS - GRATIS SPINS
 VILDT - VILDT
 MÅDER - MÅDER

Seneste opdatering: 29-06-2022