Silent Movie

Silent Movie 

Besøg filmindustriens ungdom i Silent Movie, der indeholder fire Gratis spins-bonusser, som alle er baseret på klassiske filmperler:

Dr. Jekyll & Mr. Hydes mikstur garanterer gevinstholdige spins.
Turen går mod stjernerne, når A Trip To The Moon tilføjer et nyt Wild-symbol.
Bliv betaget når det kaotiske frieri i A Muddy Romance tilføjer ekstra scatter-gevinster.
Få gang i lattermusklerne, når Keystone Kops ankommer sent for at fordoble bonusmultiplikatoren.

Der er ikke kun et enormt antal bonusmuligheder, der kan udforskes, men alle bonusser kan også udløses igen flere gange. Spil Silent Movie og oplev filmindustriens tidsløse guldalder!


Sådan spiller du

Silent Movie indeholder 30 gevinstlinjer. 

LINJER 
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer. Indsatsen er fastsat til 30 gevinstlinjer, hvilket koster 30 mønter. 

LINJEINDSATS 
Viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Tryk på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Tryk på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen. 

SPIN 
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene. 

til toppen ] 


Autospin-funktion 

Autospin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle linjeindsats og antal valgte gevinstlinjer. 
Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTO-SPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen. 

Autospin er kun tilgængeligt i visse lande. 

til toppen ] 


Gratis spins-bonusser indeholder 

Gratis spins-bonusser udløses ved at få to bonusscatter-symboler hvor som helst på det andet og tredje hjul samt det rigtige Spillefilmsbonussymbol (Dr. Jekyll & Mr. Hyde bonussymbol, Trip to the Moon bonussymbol,Muddy Romance bonussymbol eller Keystone Kops bonussymbol) hvor som helst på det fjerde hjul.

Når en bonus udløses, skal du vælge en af de tre billetluger i biografen: 

Bonus Gevinst typen Gevinst-værdi
Dr. Jekyll & Mr. Hyde Antal gevinstspins 3 til 6
A Trip to the Moon Antal gratis spins 10,11,12,14 eller 15
A Muddy Romance Antal gratis spins 6, 8, 10 eller 12
Keystone Kops Gevinstmultiplikator 2x til 5x

Fra biografens lobby fortsætter du til en privat fremvisning af den valgte films Gratis spinbonus.

Genudløs bonusrunden ved at få tre bonussymboler i enhver position på de midterste tre hjul. Når bonusrunden genudløses, modtager du det samme antal gratis spins (eller gevinstspins i Dr. Jekyll & Mr.Hydes Bonus) som du først fik tildelt. Antallet af ekstra gratis spins eller gevinstspins påvirkes ikke af nogen bonusgevinstmultiplikator. Alle bonusser kan genudløses flere gange op til et maksimum på 250 gratis spins per bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal linjer som i det udløsende spil.

til toppen ] 


Dr. Jekyll & Mr. Hyde Win Spins Bonus 

Træd ind i Dr. Jekylls lumske sind og skab en mikstur, der giver gevinstgaranti, og som tredobler alle gevinster. 

I biograflobbyen skal du vælge en billetluge for at se, hvor mange spins du har vundet. Under hvert spin spilles der, indtil der er vundet en gevinst. Tælleren for de gratis spin falder kun, hvis der er et gevinstgivende gratis spin. Antallet af gratis spins er begrænset til 250. Hvis bonusrunden genudløses, betragtes dette også som en gevinst.

Alle gevinster tredobles. Der er også et særligt Dr. Jekyll/Mr. Hyde-symbol, som kun erstatter Dr. Jekyll- eller Mr. Hyde-symboler, og som markant øger chancen for at vinde store Dr. Jekyll - og Mr. Hyde-gevinster. 

til toppen ] 


A Trip to the Moon Wild Bonus 

Gør dig klar til den vildeste rejse! Den er så vild, at alle nye Wild-symboler, der vises på hjulene markant øger værdien af de gratis spins.

I biograflobbyen skal du vælge en billetluge for at se, hvor mange gratis spins du har vundet. Der er Wild-symboler på anden, tredje, fjerde og femte hjul. Der er føjet ekstra Wild-symboler til de fleste hjul. Endvidere fordobles alle månesymbolgevinster for at understrege vigtigheden af denne videnskabelige ekspedition. 

til toppen ] 


A Muddy Romance Super Scatter Bonus 

Hovedrolleindehaver Frk. Mabels kærlighedsliv er et kaotisk rod. Alle gratis spins optimeres med ekstra scatter-gevinster for at få tre eller flere Mabel- eller Wild-symboler hvor som helst på hjulene. 

I biograflobbyen skal du vælge en billetluge for at se, hvor mange gratis spins du har vundet. Der tildeles ekstra scatter-gevinster for at få tre eller flere Mabel- eller Wild-symnoler hvor som helst på hjulene. Det er muligt at få op til otte Mabel- og Wild-symboler på hjulene på samme tid, hvilket udløser en kæmpe gevinst. Disse scatter-gevinster udbetales i tillæg til eventuelle linjegevinster fra Mabel- og/eller Wild-symboler. 

til toppen ] 


Keystone Kops Multiplier Boost Bonus 

. Der er blevet ringet efterKeystone Kops, så de kan fordoble bonusmultipliaktoren, men de ankommer selvfølgelig 5 spins for sent. 

I biograflobbyen skal du vælge en billetluge for at se bonusmultiplikatoren. Du starter med 10 gratis spins. Efter det 5. spin ankommer Keystone Kops og fordobler multiplikatoren for de resterende gratis spins, hvilket også omfatter eventuelle ekstra gratis spins udløst under bonusrunden. 

til toppen ] 


Valgmuligheder 

Grafikkvalitet 
Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animation.

  • BEDST - Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) - Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV - Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

til toppen ] 


Regler 

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales per symbol på et gratis spin under A Muddy Romance-bonussen. Samtidige scatter-gevinster fra forskellige symboler tilføjes.

Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats. Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spins-bonussen plus det resultat, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, kan runden blive afsluttet, før alle gratis spins eller gevinster er blevet brugt. 

til toppen ] 


Yderligere oplysninger 

Forventet udbetaling 
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme. 

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givet spin, er din chance for at vinde den igen i det efterfølgende spin nøjagtigt den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds. 

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve. 

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

til toppen ]

Seneste opdatering: 10-05-2017