Wolf 81

Gevinst slut
8100x

Gratisspin-funktioner

Vælg mellem Win Spins, Moon Spins, Multiplier Spins eller Wild Spins. Prøv dem alle.

Wolf-genspin

Bestig stierne for at forbedre dine gratisspin eller for et skud efter jackpotten.

Land 2, 3 eller 4 ulvesymboler på tilstødende hjul for at udløse Wolf Climb-genspin.

For optimalt potentielt spillerafkast, skal du vælge Moon Spins (og hvis de ikke er tilgængelige – Multiplier Spins).

2x Wolf-symbolgevinst 2 genspin

3x Wolf-symbolgevinst 4 genspin

4x Wolf-symbolgevinst 6 genspin

Du kan kun vælge de tilstødende fremhævede ulve (og deres funktioner).

Vælg hvilke gratisspin, du vil spille for.

Ulvesymboler, der landes på ikke-valgte stier, vil også rykke dem frem med én position, men vil ikke tildele yderligere genspin.

Under genspin vil ethvert ulvesymbol, der landes, rykke den tilsvarende sti 1 plads frem.

Land en ulv på din valgte sti for at få 1 yderligere genspin, ELLER, hvis du lander 2, 3 eller 4 ulvesymboler på et hvilket som helst tilstødende hjul, udløser du 2, 4 eller 6 ekstra genspin.

Uanset hvilket trin på stien Wolf Climb-genspin ender på, vil det angive antallet af spin, der skal spilles af den valgte funktion. Funktionen spilles efter genspin er afsluttet.

Hvis en af stierne når toppen under Wolf Climb-genspin, vil jackpothjulet tildele en gevinst og afslutte genspin. Den valgte funktion vil derefter spille ud med det aktuelle antal spin.

Jackpotgevinsterne er en multiplikator af den aktuelle indsats.

Den maksimale gevinst fra jackpotfunktionen er 8100x.

Garanteret gevinst på hvert spin.

Ethvert månesymbol, der landes, vil tildele den kontantværdi, der vises på det.

Månesymbolets præmier varierer fra 5x til 50x den aktuelle indsats.

Hver gang en Wild landes under multiplikatorspin, vil den progressive multiplikator stige med én.

Hjulgevinster ganges med den progressive multiplikator.

Wild Spins
Under Wild-spin er mindst ét hjul altid wild, og somme tider vil to hjul være wild.

Wilds (jokere)

Kan erstatte alle gevinstgivende symboler

Udbetalingstabel
Værdier er baseret på den aktuelle indsats ganget med gevinsten per række for hvert symbol.

Gevinstlinjer
Gevinster opnås for alle 3 eller 4 af én slags.

Dette er et spil, der giver gevinst på alle linjer (81 gevinstlinjer). Alle gevinster udbetales kun fra venstre mod højre.

Den samlede udbetalingsprocent i spillet er 95.59%-96.71%

Spillet er helt tilfældigt. I tilfælde af programfejl er alle udbetalinger ugyldige.

Kun den største gevinst pr. linje udbetales.

Den maksimale gevinst fra enhver cyklus af spilture er: £250,000.00

Alle originale figurer, skærmbilleder og programkode er copyright
©2021 Live 5 Limited

Hvis der opnås flere gevinster på forskellige gevinstlinjer i samme spin, er den samlede gevinst lig med summen af de enkelte gevinster på særskilte gevinstlinjer.

Turbo-ture - slå til for at dreje hurtigere (dette kan være utilgængeligt i visse jurisdiktioner).

Stryg opad for fuld skærm

Seneste opdatering: 28-07-2021