Baker's Treat

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Baker’s Treat er en spillemaskine med 5 hjul og 15 faste gevinstlinjer, som udbetales fra venstre mod højre og højre mod venstre – her får du lækre kager og endnu lækrere præmier! Det er den mest ærkebritiske ting, siden man fandt på at hælde mælk i te.

Hvert guldlagkagesymbol har et tilhørende hjul med en indsamlingsmåler over sig: Cupcake til hjul 1; Blåbærtærte til hjul 2; Gulerodskage til hjul 3; Citroncheesecake til hjul 4; Jordbærkage til hjul 5.

Guldlagkagesymboler kan forekomme i stakke på det tilhørende hjul under basisspillet, og når hjulet er fyldt, uddeles et kagesymbol til den tilhørende måler. Når en måler har indsamlet 3 kagesymboler, er den fuld, og den tilhørende Flour Power-funktion udløses. Flour Power-spil spilles med den gennemsnitlige indsats fra alle de spil, som har bidraget til den enkelte Flour Power-måler.

Cupcake Flour Power-funktionen er 3 spil, hvor 2 hjul er synkroniseret og giver det samme resultat. Når disse er spillet, nulstilles cupcakemåleren, og spillerne kan igen begynde at samle kagesymboler.

Blåbærtærte Flour Power-funktionen er 3 gratisspil, hvor 1 hjul er wild. Når disse er spillet, nulstilles blåbærtærtemåleren, og spillerne kan igen begynde at samle kagesymboler.

Gulerodskage Flour Power-funktionen er 3 gratisspil, hvor alle gulerodskagesymboler er opgraderet til wilds. Når disse er spillet, nulstilles gulerodskagemåleren, og spillerne kan igen begynde at samle kagesymboler.

Citroncheesecake Flour Power-funktionen er 3 gratisspil, hvor alle almindelige wilds, som lander på hjulene udvider sig og dækker hele hjulet. Når disse er spillet, nulstilles citroncheesecakemåleren, og spillerne kan igen begynde at samle kagesymboler.

Jordbærkage Flour Power-funktionen er 3 gratisspil, hvor alle macaronsymboler med lille gevinst bliver til samme slags macaron med lille gevinst. Når disse er spillet, nulstilles jorbærkagemåleren, og spillerne kan igen begynde at samle kagesymboler.

Bagedyst-funktionen udløses, hvis alle kagesymbolerne lander på deres tilhørende hjul. Under Bagedyst-fuktionen spilles et af hvert Flour Power-spil ude af rækkefølge, hvor hver funktion overgår til næste spil. Bagedyst-funktionen spilles med samme indsats som det spil, der udløste den.

For hver stak med kager, som lander på sit tilhørende hjul, mens funktionen Bagedyst er udløst, spilles der et ekstra gratisspil. De ekstra gratisspil har samme funktioner som spil 5 i Bagedyst-funktionen.

Kagesymboler kan ikke indsamles under Flour Power-spil, Bagedyst-funktionen eller det spil, som udløser Bagedysten. Bagedyst-funktionen kan ikke genudløses under Bagedyster. Hvis Bagedyst-funktionen vindes under et Flour Power-spil, spilles den ikke færdig. I stedet tildeles en fast gevinst på 80 gange den gennemsnitlige indsats (under det igangværende Flour Power-spil).

Tilbagebetalingsprocenten er 96.04%

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel
- Viser betalingstabellen.
Autospil
- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Spil
- Starter runden ved at dreje hjulet.
Stop
- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 06-05-2019