Candy Links Bonanza

SPILLEREGLER

er en 5x5, spinnende spillemaskine med 3125 veje til gevinst. Spillet inkluderer ORKAN-LINKS, LYKKEHJULET, RE-SPIN-BONUS og GRATIS SPINS.

Candy Links Bonanza giver udbetaling på op til 3125 måder.

Matchende symboler i en hvilken som helst position på tre eller flere sidestillede hjul, startende fra det yderste venstre hjul til det yderste højre hjul, er en vindende kombination. Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.

Kun den længste matchende kombination per symbol udbetales. Den teoretiske minimale tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96.03%

Ansvarsfraskrivelse: Hvis et afbrudt spil ikke spilles færdigt inden for 90 dage, slettes spillet. Hvis dit spil slettes, mister du alle aktive indsatser.

Ved funktionsfejl i den virtuelle maskine annulleres alle spil og betalinger udført i funktionsfejlens varighed.

Kun en GEVINSTKOMBINATIONS højeste gevinst udbetales. Gevinster på forskellige BETALINGSMÅDER tilføjes.

Udbetalinger er blevet multipliceret ifølge den aktuelle aktive indsats.

GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med gevinstmulighederne og indsatsen i det udløsende spil.

LYKKEHJULET

LYKKEHJULET har 3 forskellige hjul. Mini-Hjulet

Det Store Hjul Mega-hjulet

Mini-hjulet og det Store hjul indeholder opgraderingssegmenter til at flytte hjulene op. Alle hjul indeholder bonuskontantgevinster. Jo højere hjulet er, desto bedre er bonusgevinsten.

Spilleren får 1 spin, der starter på Mini-Hjulet. Segmentet tildeles og bonusrunden er slut. Hvis hjulet standser på opgraderingen, bliver hjulet opgraderet og endnu et spin tildeles. Mini-hjulpræmier: Mini (x30), Opgradering, 5x, 10x og 20x.

Store hjulpræmier: Mini (30x), Stor (100x), Opgradering, 10x og 20x. Mega-hjulpræmier: Mini (30x), Stor(100x) og Mega (1000x).

GRATIS SPINS

GRATIS SPINS spilles i overensstemmelse med indsatsen i det udløsende spil.

Når 3, 4 eller 5 Scatter-symboler lander, belønnes det med 10, 15 eller 20 gratis spins. Maksimum 5 scatter-symboler med GRATIS SPINS kan lande i 1 spin.

I hvert GRATIS SPIN har Wild-symbolet en multiplikatorskala (x1-x3). Den lægges til en akkumulerende multiplikatortæller og multiplikatoren bruges på hver hjulgevinst i hvert GRATIS SPIN.

GRATIS SPINS kan udløses påny i GRATIS SPINS-runder. RE-SPINS-BONUSSEN er ikke tilgængelig i Gratis Spins.

ORKAN-LINKS

Når møntsymboler lander på hjulene i et spil, overføres disse til SAMLINGEN AF ORKAN- LINKS og matcher landingspositionerne på hjulene.

Hvis mønter lander i positioner, der allerede er indsamlet, stiger værdierne på SAMLINGEN AF ORKAN-LINKS.

Enhver lodret, vandret eller diagonal linje med 5 mønter på SAMLINGEN AF ORKAN-LINKS vil udløse ORKAN-LINKS-gevinsten. Alle møntbeløb på den linje udbetales. Det er muligt at opnå flere orkan-links i ét spin.

Når linjerne i ORKAN-LINKS er blevet udbetalt, nulstilles ORKAN-LINKS-kortet og alle positioner er tomme.

Alle linjer i ORKAN-LINKS, som indeholder ikonet for midterbonushjulet, udløser LYKKEHJUL- bonussen.

SCATTER-SYMBOLER

3 eller flere synlige SCATTER-SYMBOLER belønnes med GRATIS SPINS

3 scatters belønnes med 10 gratis spins. 4 scatters belønnes med 15 gratis spins. 5 scatters belønnes med 20 gratis spins.

I hvert GRATIS SPIN har Wild-symbolet en multiplikatorskala (x1-x3). Den lægges til en akkumulerende multiplikatortæller og multiplikatoren bruges på hver hjulgevinst i hvert GRATIS SPIN.

Hvis 2 scatter-symboler lander i grundspillet, udbetales gevinster og et gratis re-spin bliver tildelt. Med alle symboler bortset fra midterpositionen holdt fast, spinner midterpositionen, gevinster udbetales og funktionen gratis spins vil blive udløst, hvis scatter-symbolet lander. Gratis spins kan udløses påny i GRATIS SPINS-runder.

MENU

GENERELLE INDSTILLINGER

INTROSKÆRM (valgfri)

Standardindstilling for INTROSKÆRM er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), vil INTRO ikke blive vist.

SPIN MED MELLEMRUMSTAST (valgfri)

Standardindstilling for SPIN MED MELLEMRUMSTAST er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det ikke muligt at spille hjulene med MELLEMRUMS-tasten.

SPILLELYDE

Standardindstillingen for SPILLELYDE er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun LYDEFFEKTERNE der er deaktiveret.

BAGGRUNDSLYDE (valgfri)

Standardindstillingen for BAGGRUNDSLYDE (hvis tilgængelig) er ON (TIL). Når den er OFF (FRA), er det kun BAGGRUNDSMUSIKKEN der er deaktiveret.

MOBIL

FLYTBAR KLIKFUNKTION

For din komfort kan du vælge hvor SPIN-knappen skal placeres på skærmen.

KLIK HVOR SOM HELST

SPIN-knappen vil ikke være synlig. Klik/Tryk hvor som helst på skærmen for at starte et spin.

UDBETALINGSTABEL

Funktioner, symbolværdier og gevinstkombinationer vises her.

SPILLEREGLER

Her kan du både læse spillereglerne og hente dem ned.

INDSTILLINGER FOR INDSATS

MAKS INDSATS

Klik/tryk på MAX INDSATS for at spille med den maksimalt tilladte SAMLEDE INDSATS. Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand,

SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

AUTO-SPIN-INDSTILLINGER (valgfri)

STOP VED BONUS (valgfri)

Standardindstillingen for STOP VED BONUS er slået TIL. Når den er slået TIL, skal brugeren selv aktivt starte en eventuel bonusfunktion eller genoptage grundspillet, når en sådan funktion er afsluttet. Når den er slået FRA, starter bonusfunktioner automatisk og grundspillet genoptages automatisk, når en sådan funktion er spillet færdig.

Bonusfunktionernes start og slutskærme forbliver synlige i 7 sekunder, før spillet automatisk starter en bonusfunktion eller genoptager grundspillet.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN. TURBO-SPIN er som standardindstilling slået FRA. Når den er slået TIL, spinner hjulene hurtigere end normalt.

SAMLEDE SPINS

Angiv det antal AUTO-SPINS, du ønsker at spille.

TABSGRÆNSE:                                   Stop Auto-spil, hvis det samlede antal tab overstiger den fastsatte tabsgrænse.

ENKELTE GEVINSTGRÆNSE:              Stop Auto-spil, hvis en gevinst overstiger den fastsatte

Enkelte Gevinstgrænse.

Klik/Tryk på START-knappen efter at have konfigureret disse indstillinger for at begynde at spille ved hjælp af dine nye AUTO PLAY-indstillinger.

Note: Generelle indstillinger, indstillinger for auto-spin og indstillinger for indsats kan variere mellem retsområder.

KNAPPER - GENERISK

KNAPPEN MANUELT SPIN

Klik/tryk på KNAPPEN MANUELT SPIN for at starte et spil med den nuværende INDSATS.

AUTO SPIL-KNAPPEN (valgfri)

Klik/tryk på AUTO SPIL-KNAPPEN for at aktivere indstillingerne for AUTO SPIL.

LYD-KNAP

Klik/tryk på knappen LYDLØS/LYD TIL for at slå spillets lyde fra eller til.

MENU-KNAP

Klik/tryk for at åbne menuen med INDSTILLINGER, så du kan vælge blandt mulighederne.

INDSATSINDSTILLINGER

Klik/tryk på knappen INDSATSINDSTILLINGER for at åbne oversigten over indsatsindstillinger.

TURBO-SPIN (valgfri)

Klik/tryk på knappen TURBO-SPIN for at aktivere TURBO-SPIN.

SUPERSTAKE (valgfri)

Hvis du fordobler din indsats, aktiverer du den særlige spiltilstand, SUPERSTAKE, som giver ekstra chancer for at ramme ufatteligt værdifulde gevinstkombinationer!

SAMLET SATS

Tilpas dine indsatsindstillinger med knapperne – og +.

SPILLEFUNKTION (valgfri)

Hver gang du rammer en vindende kombination, vil SPILLEFUNKTIONEN automatisk blive aktiveret. Vælg INKASSÉR-KNAPPEN for at springe SPILLEFUNKTIONEN over, og fortsætte med at spille grundspillet, eller vælg SPILLEKNAPPEN for at bruge SPILLEFUNKTIONEN.

I SPILLEFUNKTIONEN er der placeret et spillekort med billedsiden nedad på bordet, og du kan satse dine gevinster fra det udløsende spil, ved at gætte på KORTFARVE eller KORT SUIT. Hvis et GRATIS SPIL BONUSGEVINST aktiverer SPILLEFUNKTIONEN, kan du vælge at satse din samlede BONUSGEVINST

Eventuelle muligheder og resultater:

Vælg en KORTFARVE ved at vælge RØD eller SORT. Kortet vises, og et korrekt gæt FORDOBLER (x2) dine gevinster.

Vælg KORT SUIT ved at vælge RUDER, HJERTER, KLØR eller SPAR. Kortet vises, og et korrekt gæt FIREDOBLER (x4) dine gevinster.

Et forkert gæt vedrørende KORTFARVE eller KORT SUIT vil afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og du vil miste dine samlede gevinster (gevinster fra det udløsende spil, og eventuelle gevinster fra den aktive SPILLEFUNKTION).

Hvis du vinder en SPILLEFUNKTION runde, og vælger at spille igen, vil et nyt kort blive placeret med billedsiden nedad på bordet, og spillet gentages med din nyligt justerede indsats.

KORTFARVE og KORT SUIT fra hvert spillekort under SPILLEFUNKTIONEN tilføjes til HISTORIK menuen, og gevinster spores på GEVINSTTÆLLEREN på skærmen.

Du kan fortsætte med SPILLEFUNKTIONEN indtil du enten gætter forkert, du når det maksimale antal tilladte runder, du når det maksimale antal tilladte gevinstbeløb, eller du klikker/trykker på INKASSÉR-KNAPPEN for at afslutte SPILLEFUNKTIONEN, og inkassere dine gevinster. Du vil derefter returnere til hovedspillet, og de kreditter du har vundet, vil automatisk blive tilføjet til din saldo.

Bemærk: Hvis gevinsten på dit udløsende spil er større end den maksimale grænse for SPILLEFUNKTIONEN, vil funktionen ikke blive aktiveret.

SATS-KNAPPEN

Klik/Tryk på SATS-KNAPPEN for at satse gevinstbeløbet.

INKASSÉR-KNAPPEN

Klik/Tryk på INKASSÉR-KNAPPEN for at inkassere gevinstbeløbet.

Seneste opdatering: 21-10-2021