Tasty Treats

OM SPILLET

Tasty Treats er et lækkert spil med et godte-tema, som foregår i en verden der vil give dig mundvand. Det har Boble Boostere, som er en funktion med bobler, der indeholder overliggende multiplikatorer og wild-symboler. Spillet er klynge-gevinst baseret, har et 6x5 gitter og en maksimumgevinst på 10.000 gange din indsats.

BOBLE BOOSTERE

Boble Boostere er en spændende funktion, som består af stigende bobler, som sprænger over gitteret på en tilfældig position. Boblerne kan være af forskellig størrelse og kan indeholde både overliggende multiplikatorer og wild-symboler. Hvis multiplikatorerne lander på en vindende klynge, bliver værdien ganget med gevinstbeløbet.

Hvert spin eller sammenstyrtning har en tilfældig chance for at udløse 1, 2, 3, 4 eller 5 bobler, som hver har størrelsen 1x1, 2x2 eller 3x3. Boblerne kan lande delvist uden for gitteret.

De mindste bobler indeholder et funktionssymbol og dækker en position på gitteret, når de sprænger. De største indeholder 9 funktionssymboler og kan dække et 3x3 gitter, når de sprænger. De overliggende multiplikatorer kan have værdierne 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 25x, 50x eller 100x.

Hvis to eller flere multiplikatorer lander på den samme position, eller på den samme vindende klynge, bliver deres værdier først lagt sammen, hvorefter den samlede sum bliver ganget med gevinstbeløbet.

Monsterhånd

Monsterhænderne udløses tilfældigt og fjerner symboler fra gitteret for at bane vejen for nye. Monsteret tager alle symboler fra enten de første tre kolonner, de sidste tre kolonner eller alle kolonner.

Wild-symbol

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen gratis spin-symbolet.

Gratis spins

Land tre gratis spins-symboler for at udløse denne funktion. Hvert GS-symbol, der lander på gitteret, forvandles til et tal. Det samlede antal gratis spins er summen af alle tallene. Hvert GS-symbol kan forvandles til 2, 3, 4 eller 5 gratis spins. Det samlede antal gratis spins, du kan vinde, er mellem 6 og 15.

Denne funktion har flere Boble Boostere end i hovedspillet.

Der er også genudløsende gratis spin-symboler i denne funktion, som giver dig endnu flere spins!

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.23%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

MÅDER AT VINDE PÅ

Kombinér 5 eller flere forbundne symboler hvor som helst på gitteret for at få en gevinstkombination.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber GRATIS SPINS x10 er 94.53%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 250,00 kr..

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

TURBOSPIL

Funktionen turbospil puges til at øge hastigheden på spillerunden (ikke tilgængelig hos alle operatører og i alle jurisdiktioner). Turbospil aktiveres i menuen.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst