Monkey God

SPILLEREGLER

Monkey God Om spillet Monkey God er en 3x5 tromle videospilsmaskine med 243 linjer, der indeholder Bonus Spins, Gratis Spil og Bonus Cashpots. Teoretisk udbetaling er 94,84% til 97,45% Antallet af gevinstgivende linjer er fastsat til 243 Spilegenskaber: GRATIS SPIL Når 3 BONUS-symboler forekommer i enhver position, tildeler spillet 2X indsats og iværksætter 10 Gratis Spil. I løbet af GRATIS SPIL tildeler 2 BONUS-symboler +3 Gratis Spil og 3 BONUS-symboler tildeler +10 Gratis Spil. 3X Multiplikator-symboler forekommer i forbindelse med Gratis Spil. BONUS SPINS Når spilleren indsamler nok GRØN KOI-symboler, tildeler spillet BONUS SPINS. BONUS SPINS kan blive spillet på bronze, sølv, guld og platin niveau, når nok symboler er akkumuleret: - bronze niveau: 40 symboler; - sølv niveau: 60 symboler; - guld niveau: 100 symboler; - platin niveau: 140 symboler. På bronze, sølv eller guld niveauer er grænser angivet. Spilleren kan vælge at spille bonussen på det respektive niveau eller fortsætte med at spille til næste niveau. BONUS SPINS er automatisk iværksat, når en spiller når til grænsen for platin niveau. Spillet tildeler en gevinst baseret på antallet af BONUS GRØN KOI-symboler akkumuleret af spilleren i løbet af BONUS SPINS-egenskaben, der er vist på gevinstoversigten i forbindelse med BONUS SPINS. EKSTRA SPINS symbol tildeler +1 spin. Gevinsterne på gevinstoversigten er forholdsmæssig til den gennemsnitlige indsats. BONUS CASHPOTS Spillet har en bonus cashpot. Når enhver kombination af 15 eller flere GULD-symboler forekommer, tildeler spillet bonus cashpotten med den værdi, der er vist på det tidspunkt, hvor gevinsten er tildelt. Når flere GULD-symboler er aktiveret, er der en højere sandsynlighed for at vinde bonus cashpotten. For hver indsats, der er placeret, vil værdien af bonus cashpotten forøges i forhold til den totale indsats, som er blevet placeret. Værdien af bonus cashpotten er gemt mellem forskellige sessioner for en enkelt spiller og gemt særskilt for hver spiller. WILD-symbol tæller som 1 GULD-symbol. 2X WILD tæller som 2 GULD-symboler. 3X WILD tæller som 3 GULD-symboler. Kun den højeste vinder er betalt.

I løbet af Free-Spins er betalinger baseret på indsatsen i det iværksættende spil.

I løbet af Bonus-Spins er betalinger baseret på indsatsen i det iværksættende spil.

Ways betalinger For gevinstgivende linjer er gevinstkombinationer udbetalt for symboler forekommende i enhver position i sammenhængende kolonner fra venstre til højre, hvoraf det hjul længst til venstre er det begyndende. Kun den højeste matchende kombination for hvert symbol tildeles. Den totale udbetalingssum fra gevinstgivende linjer er summen af hvert forskelligt symbol, der har en gevinstkombination.

For ways-betalinger, for hvert symbol, er den højeste kombination betalt, og det er ways-betalingen på tværs af det største antal af matchende kolonner.

Gevinster for ways-betalinger af forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

For Sprednings-betalinger, hvilke der er betalinger for symboler, der forekommer i enhver position, er højst en kombination betalt, og det er den kombination for det højeste matchende antal af symboler.

Sprednings-gevinster for forskellige symboler er tilføjet sammen og til den samlede gevinst.

GREEN KOI symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3 i løbet af Basisspil.

GREEN KOI symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3,4,5 i løbet af Bonus-Spins.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3 i løbet af Basisspil.

Bonus symbol forekommer kun i kolonnerne 1,2,3 i løbet af Free-Spins.

EKSTRA SPINS symbol forekommer kun i kolonnerne 3,4,5 i løbet af Bonus-Spins.

Multiplikator Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Basisspil.

Multiplikator Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Free-Spins.

Multiplikator Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,5 i løbet af Free-Spins.

Wild symbol forekommer kun i kolonnerne 2,3,4,5 i løbet af Basisspil.

Ufuldendte spil vil blive automatisk opgjort efter 2 dage. Enhver gevinst, som resultatet af automatisk opgørelse, skal udbetales til spillerens konto.

 Indstillings-ikon

På spil-displayet tilgå KLIENT-INDSTILLINGERNE ved at trykke på INDSTILLINGS-IKONET.

Lyd

I INDSTILLINGERNE muliggøres valg af lyd, om spillet skal spille lyde eller musik.

Musik

I INDSTILLINGER, MUSIK-valg lader dig vælge, om spillet skal spille baggrundsmusik.

Gevinstoversigt

I INDSTILLINGERNE åbner "i"-symbol GEVINSTOVERSIGT.

Spilregler

I INDSTILLINGERNE giver afsnitssymbol adgang til SPILREGLERNE.

Genspil

I INDSTILLINGERNE vil GENTAG tage dig til spilhistorik.

INDSATS:

Indsats på desktop

På desktop skifter du indsats ved at klikke på displayet og vælge den totale indsats efter eget valg eller brug INDSATS OP- eller INDSATS NED-indikatorerne for henholdsvis at forøge eller nedsætte din indsats.

Indsats på mobil

På mobilen skifter du indsatsen ved at trykke på INDSATS-ikonet på displayet og vælg den totale indsats efter eget valg.

Indsats

Den samlede indsats er vist i INDSATS-displayet.

Saldo

Den nuværende BALANCE er vist i BALANCE-displayet.

Spin

Spillet startes ved at trykke på SPIN-symbolsknappen. Du kan hurtig standse spillet ved at dobbeltrykke (for desktop-skærme) eller berøring (for touchaktiverede-skærme) hvor som helst på spilskærmen.

Gevinst

Enhver total gevinst i en spilrunde vil blive vist i gevinstfeltet.

Automatisk spil

Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Stop automatisk spil

Stopper automatisk spil.

Hvordan spiller man? Videospillemaskiner er meget nemme at spille på. Bare følg følgende 3 skridt: 1. Vælg din totale indsats 2. Tryk på SPINSYMBOLSKNAPPEN 3. Tjek enhver gevinst i gevinstfeltet

Beskrivelse af spillets funktionalitet Indsats Den totale indsats er vist på den nederste del af skærmen. Det kan ændres ved at trykke/klikke på INDSATS-ikonet og vælge den foretrukne valgmulighed. Spil Spillet er startet ved at trykke på på knappen med SPIL-symbolet. Du kan hurtigt stoppe spillet ved at klikke (for bærbar display) eller trykke (for trykaktiverede displays) hvor som helst på spilleskærmen. At trykke på SPACE-knappen på et tastatur, har den samme funktion som at trykke på SPIN-knappen. Gevinst Enhver samlet gevinst i en spillerunde vil blive vist i gevinstfeltet. Symboludbetalinger er vist i gevinstoversigten, og reflekterer den nuværende indsats konfiguration.

Gevinstoversigt Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i GEVINSTOVERSIGTEN, som kan findes ved at bruge "i"-ikonet.

Autoplay Brug af Autoplay vil lade dig spille et antal spillerunder automatisk. Tryk på AUTOPLAY og vælg et antal spillerunder for at starte Autoplay. Det resterende antal autoplay-spins bliver vist på brugergrænsefladen. Autoplay stoppes ved at trykke på STOP AUTOPLAY-knappen og stopper automatisk, når der ikke er nogen resterende autoplay-spins. Autoplay-indstillingerne tillader spilleren at indstille antal spil, total tabsgrænse og enkelt gevinstgrænse under den aktuelle spilsession. Autoplay vil stoppe, så ingen af de valgte grænser overskrides.

Hvis HJEM-symbolets knap er vist, vil den ved at trykke på den føre tilbage til spil-lobbyen.

På spildisplayet tilgå klientindstillinger ved at trykke på indstillingsikonet. I INDSTILLINGERNE, lydvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille lyde og musik. I INDSTILLINGERNE, musikvalg tillader dig at vælge om spillet skal spille baggrundsmusik. I INDSTILLINGERNE, gengivelse vil tage dig til spillehistorikken. I INDSTILLINGERNE, "i"-konet tilgår spillets gevinstoversigt. "§"-symbolet åbner SPILLEREGLERNE.

Fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

I tilfælde af uoverenstemmelser eller tvister, skal den engelske version af spilreglerne blive behandlet som den autoritative tekst.

66.0.1

2021-12-17

Seneste opdatering: 18-01-2022