Pyramyth

Spilleregler (2.7.2021)

Bemærk: Pyramyth-computerspil emaskinen omtales som Pyramyth, spillet eller spil.

1. Pyramyth er en computerspil emaskine med 5 hjul og 15 gevinstilinjer. spillet byder på multiplikator-Wilds, vandrende Wilds samt et bonusspil med gratis spins og en Sticky-genspinsfunktion. Den teoretiske tilbagebetaling er 96,17%.
  1. En spilrunde indledes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte
  1. Indsatser kan ikke ændres under en spilrunde.
  1. Autospil gennemfører spillet automatisk i det antal runder, der er valgt på autospil-siden. Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
  1. Alle spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabellen.
  1. Kun den længste gevinst for hver gevinstlinje bliver udbetalt set i rækkefølge fra venstre mod højre og i kombinationer i henhold til gevinsttabellen.
  1. Alle gevinstlinje-gevinster i en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved afslutningen af spilrunden.
  1. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.
  1. Wild-symbolet erstatter alle  andre symboler med undtagelse af Scatter-symbolet. Alle gevinstlinjer, der inkluderer et Wild- symbol, vil have en multiplikator, som er baseret på antallet af Wilds, der optræder på gevinstlinjen.
  • Wild-symbol på en gevinstlinje udløser en 2x multiplikator
  • Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 4x multiplikator 3 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 8x multiplikator 4 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 16x multiplikator 5 Wild-symboler på en gevinstlinje udløser en 32x multiplikator
  1. 3 (eller flere) Scatter-symboler på en hvilken som helst position på hjulene i grundspil et vil udløse bonusspillet, der består a gratis Antallet af gratis, tildelte spins afhænger af antal et af Scatter-symboler, der udløste bonusspillet, i henhold til gevinsttabellen.
  1. Sticky-genspinsfunktion: I bonusspillet vil enhver gevinstlinje-gevinst udløse et Sticky-genspin. Når denne funktion er aktiv, vil alle  gevinstsymboler på en gevinstlinje være låst, og resten af symbolerne vil dreje Genspinsfunktionen fortsætter, indtil der ikke er yderligere låste gevinstsymboler, el er hvis alle mulige positioner på hjulene er låst.
  1. Sammenlagt 3 Scatter-symboler, som samles under et enkelt, gratis spin (inklusive Sticky-genspin), udløser 5 ekstra, gratis spins.
  1. Vandrende wilds: Wild-symboler, der lander på hjulene i bonusspillet vil også blive vandrende wilds og vil forblive i resten a Før hvert nye, gratis spin vil alle vandrende wilds vandre til en anden position på hjulene. Før hvert genspin i Sticky- genspinsfunktionen vil wilds vandre til en anden ulåst postion, medmindre de er del af en gevinst. To el er flere Wild-symboler kan ikke vandre til den samme placering. I bonusspil et kan der blive tildelt op til 5 Wild-symboler.
  1. Bonusspillet gennemføres med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet.
  1. I tilfælde af fejl på spillet vil alle påvirkede indsatser og gevinster være ugyldige.
  1. Den maksimale indsatsmultiplikator for én spilrunde er 10000. Hvis du når denne grænse, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ingen yderligere

Knap

Funktion

1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten. Dette er aktionsknappen.

2

Vis indstillinger for indsats.

3

Vis indstillinger for autospil.

4

Vis spilleregler.

5

Vis gevinsttabel.

6

Spring præsentation over.

7

Tænder og slukker for lyden.

8

Afslut spil.

9

Afslut aktuelle visning.

10

Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).

11

Toggle vibration on/off.Slå vibration til/fra.

12

Starter spillets specielle funktion (fx gratis spil).

13

Stop autospil-session.

Nogle funktioner vil muligvis ikke være tilgængelige på din enhed.

Seneste opdatering: 11-08-2021