Robin Hood

Spillets mål:

Robin Hood er en spilleautomat med 20 betalingslinjer, du kan vælge 1 til 20 linjer at spille på. Der er 3 typer bonusspil, som nævnt nedenfor.

Hvis tre eller flere bonusspil-ikoner vises i træk, fra venstre til højre på en aktiv betalingslinje, starter bonusspillet “Robin hood's Bullseye Bonanza".

3 eller flere spredte symboler starter et ”bonusspil med gratis spin.

Information om spillet:

• Spillet spilles kun i valutaen på spillerens konto.

Sådan spiller du:

• Valg af "LINJER": De 20 linjer er automatisk valgt som standard med en $0.10 indsats per linje, altså en samlet indsats på $2. Du kan øge eller reducere indsatsen per linje ved at klikke på henholdsvis ”-” og ”+”-knapperne til venstre og højre fra ”Indsats”-knappen.. Hvis din saldo falder under $0.00 anbefaler spillet en rebuy på minimumsindsatsen der kræves for at kunne spille.
  • Klik på “SPIN” for at starte spillet.
  • Hjulene begynder at dreje. Alle eventuelle gevinster lægges sammen og udbetales til spillerens konto med det samme, i henhold til betalingsoversigten.
  • Hvis en eller flere betalingslinjer vinder, vil de blive beskrevet særskilt, deres vindende vej animeres, hver med en farvekode-tag for at vise deres betalingslinje værdi.
  • Mens de vindende betalingslinjer animeres, viser udbetalingsinformationen værdien af gevinsten på den respective betalingslinje i ticker-området (under hjulene).
  • Gevinstinformation vil fortsat blive vist i ticker-området, indtil spilleren vælger at spille et andet spil (Ved at vælge enten ”Spin” eller ”Auto").
  • Gevinster: Viser den samlede gevinst vundet per spil.
  • Saml: Udregner beløbet vundet i spillet
  • Gentag indsats/rediger indsats: Hvis du allerede har foretaget din indsats, overføres de valgte indstillinger automatisk til det efterfølgende spin. Du skal blot klikke på "SPIN" for at spille med den samme indsats igen.
  • Hvis du vil ændre din indsats, skal du bruge op og ned pilene ved siden af indikatorerne "INDSATS" eller "LINJER", som forklaret ovenfor.
  • Kreditter: Spilsaldoen, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "KREDIT".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "KREDIT" og "SAMLET INDSATS".
  • "SPIL AUTOMATISK": Du kan benytte dig af denne funktion til at vælge "håndfrit" spil for et valgt antal spin. Det maksimale antal auto-spil, der kan vælges, er 25. Klik på “Auto” for at aktivere den valgte mulighed og starte spillene.
  • Auto spin stopper automatisk når det opnås en gevinst i spillet, mens spins er aktive.
  • Klik på "STOP" for at deaktivere SPIL AUTOMATISK-mulighederne. Når "SPIL AUTOMATISK" er i gang, kan du afbryde spillet ved at klikke på knappen "STOP". Hvis der er et spin i gang, stopper "SPIL AUTOMATISK", når det igangværende spin er færdigt. Ellers stoppes "SPIL AUTOMATISK" med det samme, og det normale spil genoptages.
  • Lyd: Lyden kan slås fra ved at klikke på lydbilledet øverst i midten af spilskærmen. Lyden slås til, når du klikker på billedet igen..
  • Kvalitetsstyringen i menuen Valg bruges til at skifte spillets grafiske kvalitet mellem lav, høj, og medium. Hvis spilleren oplever, at spillet begynder at gå langsommere, skal han eller hun vælge denne mulighed for at øge spilhastigheden på bekostning af billedkvaliteten.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer og spilleregler.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil-konto.
  • Klik på "LYNINDSKUD" for at lave indskud til spillet.
  • Klik på "FORLAD SPIL" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbye.
  • Linje-knappen i spillet: Ved at klikke på linje-knappen eller linjenummeret øges eller sænkes antallet af linjer og indsatsbeløb samtidig.
  • Maks indsats: Sætter maksimum indsats i spillet
  • Gamble: Når der er gevinst, aktiveres Gamble-knappen
  • Ved at klikke på Gamble tages du til en skærm hvor du kan spille Gamble Round
  • Der vises et kort med forsiden nedad og du skal gætte kortets rigtige farve eller kulør
  • Alt efter hvilken mulighed du vælger, besluttes din gambling chance
  • Hvis du vælger farve og vinder, fordobles din indsats
  • Hvis du vælger kulør og vinder, firedobles din indsats
  • Gamble-spillet kan fortsættes indtil du har vundet maks. 250.000
  • Gamble-funktionen er tilgængelig for grundspilgevinster og totale gevinster fra gratisrunder (total gevinst er inklusiv spredte gevinster og fra udløste spin). Ved at klikke på “Saml”-knappen, vender spillet tilbage til grundspillet og Gamble-knappen deaktiveres.
  • Maks. antal spil i gamble-funktionen afhænger af gevinsten, uanset om X2 eller X4, indtil gevinsten er lige med eller over 250.000.
  • Hvis du taber gamble-spillet, mister du hele gevinsten, inklusv betalingslinjegevinsten.
  • Spillereglerne er identiske både med rigtige penge og med fiktive penge.

Spilleregler:

• Hjulene begynder at dreje når der trykkes på SPIN-knappen.
  • Spil 1 til 20 linjer.
  • INDSATS/linje beløb kan ændres med "-" og "+" på INDSATS-knappen
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGT
  • Betalingslinjegevinster ganges med indsatsbeløbet pr. linje
  • For at kvalificere dig til betalingslinje-gevinster, skal du opnå mindst 3 eller flere ikoner fra venste til højre efter hinanden, på en aktiv betalingslinje. Det er muligt at få flere ikon betalinsgevinster i ét spil.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Hvis der er flere gevinster på en enkelt betalingslinje, udbetales den højeste gevinst.
  • Tre eller flere spredte symboler hvor som helst, udløser gratis spin
  • Wild-symboler erstatter ikke spredte symboler
  • Spredte gevinster ganges med den samlede indsats
  • Gratis spin kan udløse gratis spin, hvis tre eller flere spredte symboler vises under gratis spin.
  • Mindst tre eller flere bonusspil-ikoner skal vises samtidig fra venstre til højre på en aktiv betalingslinje for at udløse Robin Hood Bullseye Bonanza bonusspillet.
  • TWild-ikonet erstatter alle standardsymboler undtagen spredte symboler, for at danne den bedste mulig gevinstkombination
  • Vær opmærksom på at Wild-symbolet erstatter bonusspil-symbolet.
  • Når Wild-symbolet erstatter andre symboler, ganges gevinsten for symbol-kombinationen med gangetallet som vises på Wwild-symbolet, som vises under en Wild-animation.
  • Wild Card har tilfældige gangetal, som er enten x2, x5 eller x10 linjeindsatsen på hvilken som helst vundet spin i regulært spil, undtagen bonusspil.
  • Den samlede gevinstlinjeudbetaling udregnes baseret på Wild-gangtallet.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Bonusspil special:

• Der er et specielt bonusspil som giver dig chancen for at vinde mellem 2X – 10.000X indsatsen per linjeværdien for det spil som udløste bonusspilet.
  • 3 eller flere bonusspil-ikoner kan vundet på flere betalingslinjer og alle betalingslinjer udbetales i henhold til gevinstoversigten, men bonusspillet spilles kun én gang på bonusskærmen.
  • For at bonusspillet skal udløses, skal mindst tre bonusspil-ikoner vises samtidig fra venstre til højre på en active betalingslinje. Vær opmærksom på at Wild-symboler erstatter bonusspil-symboler.
  • Alle gevinster i bonusspillet tildeles baseret på et fast-odds-ganeegtal som vindes til sidst i bonusspillet og som ganges med indsatsen per linje fra det spil som udløste bonusspillet. I bonusspillet skal Robin Hood vise sin træfsikkerhed med bue og pil. Målet i bonusspillet er at opnå så mange bulls-eyes som mulig. Hvis du rammer rigtig, kan du skyde op til 5 pile.
  • Når skærmen åbner, vil du se Robin Hood med tre mål foran ham. Hold musen over det mål du ønsker Robin skal skyde efter. Målet lyser op når musen peger henover det. Klik på venstre museknap for at forestage dit valg.
  • -
  • Nu vil Robin skyde en pil efter det valgte mål – der vil ske én af følgende ting: -
    • Du rammer mallet eller et specielt object (en fugl eller sheriff) og du vil få et fast-odds-gangetal som animeres på skærmen kortvaright. Skyd igen, som beskrevet ovenfor, indtil du rammer ved siden af, eller til bonusspillet slutter (efter 5 runder).
    • Du har ramt forbid, hvis pilen lander i jorden (ikke muligt i første runde)) – når dette sker, slutter bonusspilet og du vinder ikke noget for den runde. Gevinster fra tidligere pletskud vil ikke blive berørt.

Når bonusspillet er slut, lægges gangetallene for pletskud sammen.

Bonusspil med gratis spin:

• Bonusspil med gratis spin udløses, når der vises tre eller flere spredte symboler vises i grundspillet, symbolet lyser op med en animation. Derefter tages du til bonusrunden og bonusspillet starter.
  • Du vil nu se 15 bokse med spørgsmåltegn på dem.
  • En tilfældigt antal gratis spin (1-10) afsløres når du klikker på hver boks.
  • Klik på den ene boks efter den anden, indtil du ser beskeden “Start gratis spin” (som automatisk stopper bonusrunden).
  • Du vil kun kunne finde gratis spin i 14 af de 15 bokse
  • Antallet af gratis spin lægges sammen og tildeles alt i alt i bonusspillet. For eksempel: 6 spin +10 spin + 7 spin + 4 spin + 2 spin + 2 spin +1 spin = 32 gratisspin i bonusspillet.
  • Når “Start gratis spin” beskeden vises – afsluttes valgperioden automatisk og detaljer om dine gratis spin vil blive vist i en animation over hjulene. Disse gratis spin starter automatisk.

Runde med gratis spin:

Gratis spin-hjulene er anderledes end i grundspillet. Hjulene indeholder funktioner som er unikke for gratis spin.

• Freespin-hjul har ikke nogle bonusspil speciel-ikoner (som giver bonusspil.
  • Der er ingen normale Wild-symboler, men der er Super Wild-symboler, som er unikke for gratisspil-hjulene.

Super Wild Cards:

• Vises tilfædigt under gratis spin. Super Wild-symboler erstatter alle Wild Cards-symboler under normale spin. Super Wild-symboler er ligesom normale Wild Cards idet de erstatter andre symboler for at denne den bedst mulige gevinst (undtagen spredte symboler).
  • Derudover har super wild-symboler et tal mellem 2 og 10. Dette tal viser i hvor mange spin Wild Card-symbolet vises, inklusiv det igangværende spin.
  • Super Wild-symbolet vises på den pågældende plads, indtil det forudbestemte antal spin er blevet spillet og alle andre positioner drejer som normalt.
  • Super Wild-symbolet fortsætter ikke de tilbageværende spin (hvis der er nogle tilbage) når det oprindeligt udløste antal free spin er slut.
  • Nummeret på symbolet øges med én efter hvert spin, indtil bonusspillet er slut. Symbolet forsvinder efter det sidste “sticky” spin; normalt gratis spin vises fortsætter indtil brugt.

Generelle regler om gratis spin:

• Gratis spin starter automatisk og spilles indtil de er brugt.
  • Ticker-området viser alle de tilbageværende gratis spin til venstre. Den højre side viser den samlede gevinst opnået med gratis spin
  • Indsats og antal linjer i gratis spin er de samme som i det spil som udløste gratis spin.
  • Hvis du får tre eller flere spredte symboler i ét gratis spin, sættes de eksisterende gratis spin på pause, og gratisspil bonusrunden spilles igen og de ekstra aktiverede spil tilføjes til den forrige total; Derefter bruges de gratis spin som var sat på pause igen med yderligere gratis spin.
  • Der kan vindes gratis spil flere gange, op til maks. 999 gratis spin.
  • Hvis det samlede antal gratis spin når 999, gives der ikke flere gratis spin, selv hvis en gratis spin kombination udløses på næste spin.
  • Der bruges et andet sæt hjul til gratis spin.
  • Gratis spin tæller ikke under nedtællingen af autospin; Når free spins starter, afbrydes autospin automatisk.
  • Free spin drejer automatisk og kræver ingen aktivitet fra brugeren, med mindre der vindes gratis spin.

Når gratis spin er færdige, vises en skrærm med tillykke hen over hjulene, som viser hvor meget du har vundet.

Gevinstoversigt:

• Du kommer til skærmen med gevinstoversigten ved at klikke på knappen GEVINSTOVERSIGT i hovedspillet

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.40%.

Paylines:

Jeg kunne ikke færdiggøre spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Du vil kunne finde resultatet ved at klikke på knappen 'Spillogger', når du er logget ind igen.

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst en bonusrunde eller midt i de gratis spil, vil softwaren automatisk starte de gratis spil, når du er logget ind igen, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt.

Hvis du fortsat oplever problemer, kan du kontakte vores kundeservice døgnet rundt, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 06-07-2022