Perfect Gems

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Perfect Gems er 6 lodrette hjul og 1 vandret hjul på en videospillemaskine i kaskadestil med 21.609 gevinstmåder!

Første og sjette lodrette hjul har 3 faste symboler, men de lodrette hjul imellem, det andet til femte, kan have op til 7 symboler med hjælp fra den vandrette hjulfunktion.

Det andet til femte lodrette hjul kan blive ændret dynamisk! Hvis symbolerne på et lodret hjul matcher symboler på det vandrette hjul ovenover deles det op i 2 symboler, og øger gevinstmåderne. Wild-symboler vises kun på vandrette hjul og deler alle symboler i to undtagen Perfekte scatters og Spil scatters.

Perfect Gems har en gevinstmultiplikator som starter på x1 i hovedspillet. Værdien er ubegrænset men nulstilles for hvert nyt spil. Hver kaskade øger multiplikatoren med 1.

3 perfekte scatters aktiverer PERFEKTE SPIL med 9 gratis spil. Alle yderligere Perfekte scatters på det udløsende hjul øger antallet af gratis spil med 6 op til maksimalt 27 gratis spil!

Under PERFEKTE SPIL giver hver Spil scatter yderligere 2 gratis spil. Antallet af mulige gratis spil er ubegrænset!

Når PERFEKTE SPIL udløses overføres den nuværende multiplikator til gratis spil og nulstilles aldrig under funktionen. Gevinstmultiplikatoren er ubegrænset!

Indsatser vælges med indsatsknapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten. Vinderkombinationer fjernes, og nye symboler falder ned og fylder de tomme pladser ud.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Spil / Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

RTP =96.5%

Seneste opdatering: 30-05-2019