Book of Dead

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Book of Dead er et 5-hjuls video slotsspil, der stiller den dristige eventyrer Rich Wilde ansigt til ansigt med Anubis og andre formidable symboler fra det gamle Egypten! Der kan aktiveres op til 10 linjer, linjerne er nummererede og aktiveres altid i numerisk rækkefølge (1, 2, 3, 4 osv.).

Bog-symbolet fungerer som både et jokersymbol og et scattersymbol. Som jokersymbol kan Bogen gælde for ethvert andet symbol på hjulene for at hjælpe med at danne gevinstkombinationer.

Som scattersymbol resulterer tre eller flere Bøger, der vises i enhver position på ethvert af hjulene, i en gevinst. Desuden udløses en sekvens på ti gratis spins. På ethvert gratis spin vil tre spredte Bøger forlænge gratis spinsekvensen med yderligere ti gratis spins, indtil det maksimale gevinstbeløb er vundet!

Før en gratis spinsekvens begynder, bliver et almindeligt symbol tilfældigt valgt til at fungere som et særligt ekspanderende symbol under hele gratis spinsekvensen. Efter at gevinsterne for almindelige vinderkombinationer er blevet anerkendt, vil det særlige symbol kunne ekspandere til at omfatte alle tre positioner på dets hjul. Det særlige symbol vil kun ekspandere, når der kan gives ekstra gevinster langs aktive betalingslinjer for vinderkombinationer. Ekspanderede symboler behøver ikke at forekomme ved siden af hinanden for at resultere i en vinderkombination.

Spillet inkluderer også en valgfri gamble-runde, der giver mulighed for at multiplicere den samlede gevinst på ethvert spil i hovedspillet ved at gætte kuløren eller farven på et skjult kort. Gamble-runden kan spilles op til fem gange i træk.

Den forventede tilbagebetalingsprocent på lang sigt er 94.25%.

I vinduet INDSTILLINGER kan du specificere det antal linjer, du ønsker at have aktiv pr. runde, det antal mønter, du ønsker at satse pr. aktive linje, og den møntværdi, du ønsker at bruge. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, vil de viste symboler afgøre din præmie i henhold til betalingstabellen.

Handlinger

 • Ændre indsats- I Indstillinger kan du ændre det antal linjer, som du ønsker at have aktive pr. runde, det antal mønter du vil satse pr. linje, og den ønskede møntværdi. Klik på INDSTILLINGER-knappen eller klik inden for et felt der viser linjer, mønter eller møntværdi.
 • Aktivér yderligere linjer- Øg antal linjer per spil ved at klikke på +.
 • Deaktivér linjer- Sænk antal linjer per spil ved at klikke på -.
 • Øg antal mønter/linje- Øg antal mønter per linje ved at klikke på +.
 • Sænk antal mønter/linje- Sænk antal mønter per linje ved at klikke på -.
 • Øg den pålydende værdi- Øg møntværdien ved at klikke på +.
 • Sænk den pålydende værdi- Sænk møntværdien ved at klikke på -.
 • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
 • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
 • Spil med maks. indsats- Satser det maksimale antal mønter per linje (i henhold til spillereglerne og din aktuelle saldo).
 • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
 • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 30-01-2024