Rise of Atlantis

Trin 1: Kom i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke din SAMLEDE INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på "SPIN" for at starte spillet.
  3. RTP : Base Game 94.02%
              Extra Bet 94%
              Bonus Buy 96%
              Ultimate Rise Bonus Buy 96%

Trin 2: Sådan spiller man

• Tryk på "SPIL" for at starte spillet.
  • Symbolerne bliver fjernet, og nye symboler strømmer ind på hjulene.
  • Du vinder, hvis der fremkommer 8 eller flere matchende symboler på hjulene. Alle dine gevinster bliver fremhævet og fremkalder en eksplosion, så flere symboler strømmer ind.
  • Gevinster krediteres til din kontosaldo.

Strømmende symboler

• Alle vindende symboler fremkalder en kædereaktion.
  • De vindende symboler bliver fjernet fra hjulene og erstattet med nye symboler, som falder ned ovenfra hjulene.
  • Strømmene fortsætter, indtil der ikke bliver dannet flere vindende symboler.

Opstigende multiplikatorer

• Opstigende multiplikatorer er aktive under grundspillet.
  • Under ethvert spin kan den opstigende multiplikator blive udløst. Når den er blevet udløst, flyder en multiplikator op til en tilfældig position på hjulene.
  • Opstigende multiplikatorsymboler, der forekommer under en gevinststrøm, vil tildele en multiplikator på mellem x2-x100.
  • Når der ikke fremkommer flere vindende strømme, lægges værdierne for alle synlige multiplikator-symboler sammen og ganges med den samlede gevinst fra de vindende strømme.
  • Når alle gevinster er blevet udbetalt, flytter det opstigende multiplikatorsymbol én position op oven over den aktuelle position.

Gratis Spins

• 4 eller flere Bonussymboler på hjulene tildeler Gratis Spins.
  • Under Gratis Spins kan den opstigende multiplikator vokse op til x500.
  • Under Gratis Spins vokser det opstigende multiplikatorsymbolet for hvert trin.
  • Når der ikke fremkommer flere vindende strømme, lægges værdierne for alle synlige multiplikator-symboler sammen og ganges med den samlede gevinst fra de vindende strømme.
  • Den samlede indsats, der udløste de Gratis Spins, anvendes under hele Gratis Spins-runden.
  • 3 eller flere synlige Bonus Scatter-symboler under Gratis Spins tildeler yderligere Gratis Spins.

Bonuskøb (afhænger af operatørindstillinger)

• Bonuskøb kan aktiveres under grundspillet
  • Når indsatsen aktiveres, kan spilleren vælge mellem 2 muligheder.
  • Køb Gratis Spins, hjulene spinner og garanterer minimum 4 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer gratis spins.
  • Det koster x100 indsatsen at købe Gratis Spins.
  • Køb Ultimativ Opstandelse, hjulene spinner og garanterer minimum 4 Scatter-symboler på hjulene, hvilket aktiverer gratis spins. Kun de forbedrede multiplikatorværdier er i spil under Ultimativ Opstandelse.
  • Det koster x350 indsatsen at købe Ultimativ Opstandelse.

Ekstra indsats (afhængig af operatørindstillinger)

• Den Ekstra Indsats kan aktiveres under grundspillet.
    • Når aktiveret, er der større chance for at udløse en bonus.
    • Den Ekstra Indsats spilles mod en ekstra omkostning på 0,25x samlet indsats.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins.
  • Ved at vælge "AUTOSPIL" kan du vælge at satse automatisk, en efter hinanden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk derefter på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og Spilleregler

• A frequência do recurso pode variar dependendo do número de partidas jogadas.
  • TEKNISKE FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Seneste opdatering: 12-01-2023